تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 7 از 7

نام تاپيک: AMD or Intel

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

14 AMD or Intel

سلام خسته نباشید

من تا دیروز میخاستم مادر برد msi و cpu اینتل بگیرم اما یه گشتی که تو اینترت زدم دیدم اگه AMDبردارم هم هزینه هام میاد پایین هم امکاناتم میره بالا تر
    قطعاتم هم اینا بود:
    M.B: msi H67 MA-E45
    cpu:intel G620
    که رو هم نزدیکه230 واسم در میاد
    آیا میشه با این پول توی AMD انتخاب بهتری داشت(مادربورد MSi یا asus با همین امکانات H67MA-E45)
    کاربریمم بازی در سطح کم و نرم افزار های مثل cadدر سطح متوسط و سرعت اجرای نرم افزارها هم واسم مهمه.
    و کدوم مدل با گرافیک ان برد کیفیت بهتری ارائه میدهد

ممنون میشم کمکم کنید
    Last edited by hsn.arami; 01-09-2011 at 00:22.

پروفشنال omidbooter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    در میان عوام زده ها

پيش فرض

سلام در مورد سی پی یو باید بگم که با این قیمت اینتل که میخواید بگیرید amd بسیار ضعیفتر گیرتون میاد که اصلا ارزش نداره
    سی پی یو همین خوبه با این که 2 هسته داره اما از خیلی از 4 هسته ای های amd قویتره و یا در یک حد هستن.

برای اجرا نرم افزار ها با سرعت خوب و کلا سرعت خوب هارد ssd بگیرید که خیلی خوبه.

3. 2 کاربر از omidbooter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز PC_Expert's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام
    دوست عزیز شما تناسب خوبی بین مادربرد و پردازنده انتخابیتون برقرار نکردید و قیمت مادربرد مد نظرتون 2 برابر قیمت پردازنده هست...
    در اینکه الان پلتفرم 1155اینتل بهتر از amd عمل میکنه تردیدی نیست، گرافیک آنبردش هم قویتره، به نظر من شما Core i3 2100 + ASRock H61M-S تهیه کنید منطقی تر خواهد بود، اگر از برند های دیگه میخواهید هم کمی بودجه رو افزایش بدید.

5. 2 کاربر از PC_Expert بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام
    دوست عزیز شما تناسب خوبی بین مادربرد و پردازنده انتخابیتون برقرار نکردید و قیمت مادربرد مد نظرتون 2 برابر قیمت پردازنده هست...
    در اینکه الان پلتفرم 1155اینتل بهتر از amd عمل میکنه تردیدی نیست، گرافیک آنبردش هم قویتره، به نظر من شما Core i3 2100 + ASRock H61M-S تهیه کنید منطقی تر خواهد بود، اگر از برند های دیگه میخواهید هم کمی بودجه رو افزایش بدید.
    حق با شماست ولی ایده من اینه که یک مادربورد عالی بگیرم که امکان ارتقاء داشته باشه ولی چون الان بودجه کافی واسه خرید cpuندارم پایین ترین نوع cpu رو میخرم که در آینده میتونم رو چنین مادر بوردی cpu خیلی قوی تری بزارم
    راستش در موردAsrock هم حرفو حدیث زیاده و نمیخام رو خریدم ریسک کنم

پروفشنال omidbooter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    در میان عوام زده ها

پيش فرض

سلام
    در مورد مادربرد دوستان همه راضی بودن از مارک ازراک اما اسرار دارید مارک دیگه بگیرید پس asus بگیرید یا msi
    منم باهاتون موافقم چون بودجه کمه همون سی پی یو خوبه قدرتشم خوبه بعدا بودجه بیشتر بود یه 2500 بندازین حالشو ببرین

8. این کاربر از omidbooter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه high-end's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

حق با شماست ولی ایده من اینه که یک مادربورد عالی بگیرم که امکان ارتقاء داشته باشه ولی چون الان بودجه کافی واسه خرید cpuندارم پایین ترین نوع cpu رو میخرم که در آینده میتونم رو چنین مادر بوردی cpu خیلی قوی تری بزارم
    اگه برای شما قابلیت ارتقا و آینده نگری مهمه بهتره پردازنده AMD و مادربرد +AM3 بخرین تا بعدا پردازنده به بولدوزر ارتقا داده بشه.

زیاد به این حرفا توجه نکنین.مین های ازراک هم از نظر قیمت عالی هستن هم از نظر کیفیت و امکانات.
    Last edited by high-end; 01-09-2011 at 17:37.

10. 2 کاربر از high-end بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز PC_Expert's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

حق با شماست ولی ایده من اینه که یک مادربورد عالی بگیرم که امکان ارتقاء داشته باشه
    از لحاظ امکان ارتقا که هر دو سوکت 1155 هستند و تفاوت چندانی ندارند (جز در اسلات های رم در ویژگیهای ظاهری تفاوتی ندارند)

امان از دست این بازاریها ... خرید ASRock ریسک نیست، منطقی است...

12. این کاربر از PC_Expert بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •