تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 7 از 7

نام تاپيک: تق تق کردن space کیبورد

داره خودمونی میشه judaki's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

14 تق تق کردن space کیبورد

سلام دوستان
    لپ تاپم که مدل asus k53sv هست و دو هفته ای هست که خریدمش همه ی دکمه های کیبوردش نرم و راحت هستند ولی دکمه ی space زیاد نرم نیست و هر بار که فشارش میدم تق صدا میده و صدای فنر زیرشو می شنوم.

به نظر شما باید چه کار کنم به مرور زمان درست میشه؟

در دی وی دی رام هم که خود به خود باز میشه وقتی به فروشنده رفتم گفتم گفت که احتمالا ویروسه ولی آنتی ویروس ناد 32 رو با آخرین آپدیت روز گرفتم و سیستم رو اسکن کردم ولی ویروسی پیدا نکرد.

به نظرتون باید چه کار کنم؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    پیش عشقم Justin

پيش فرض

ببینید دوست عزیز این مشکل به مرور زمان رفع نمی شه به دلیل این که سطح برخورد قسمت زیزرین کلید Space کمی ناصاف هست و باید توسط متخصص شرکت گارانتی مورد نظر جدا بشه و کمی تراش سطحی داده بشه....
    کار بسیار راحتی هم هست و مشکلی ایجاد نمی کنه.....
    در مورد Dvd-Rom هم دلایل زیادی می تونه داشته باشه مثل مشکل رایط Sata یا مشکل در جیپ ست و ...
    که احتمال این که مشکل جدی یاشه کم هست و جای نگرانی نیست.....

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

خیلی ممنون ولی اگه بفرستم گارانتی خدایی نکرده چیزی دست کاری بشه یا رم اصلی عوض بشه میشه فهمید که دست کاری شده یا نه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamid.7003's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    dezfol

پيش فرض

سلام دوستان
    لپ تاپم که مدل asus k53sv هست و دو هفته ای هست که خریدمش همه ی دکمه های کیبوردش نرم و راحت هستند ولی دکمه ی space زیاد نرم نیست و هر بار که فشارش میدم تق صدا میده و صدای فنر زیرشو می شنوم.

به نظر شما باید چه کار کنم به مرور زمان درست میشه؟

در دی وی دی رام هم که خود به خود باز میشه وقتی به فروشنده رفتم گفتم گفت که احتمالا ویروسه ولی آنتی ویروس ناد 32 رو با آخرین آپدیت روز گرفتم و سیستم رو اسکن کردم ولی ویروسی پیدا نکرد.

به نظرتون باید چه کار کنم؟
    واسه کیبردت چک کن شاید چیزی یا آشغالی زیر کیبردت گیر کرده باشه
    درایوت رو هم تست کن ببین فقط وقتی روشنه باز میشه یا وقتی هم خاموشه و میبندیش بازم باز میشه؟
    در کل مشکلات خیلی ساده ایه و حاد نیست

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

خیلی ممنون بابت راهنمایی تون نه فقط زمانی که سیستم روشنه در دی وی دی رام میاد بیرون البته نه هر موقع که روشن باشه مثلا توی هر 3 روز یکی دوبار فقط میاد بیرون.

اگه بفرستم گارانتی خدایی نکرده چیزی دست کاری بشه یا رم اصلی عوض بشه میشه فهمید که دست کاری شده یا نه؟؟؟؟؟

اخه سیستم رو بیست روز نیست که گرفتم و تا دو سال هم گارانتی داره یا فعلا تا یک سال و نیم باش رد کنم بعدش بفرستم گارانتی؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام دوست عزیز

به نظر من شما دارید خیلی وسواس به خرج میدید

دستگاه بنده هم k53sv هستش و دقیقا همین مشکلات شما را دارد
    زیاد فکرش نباشید چیزه مهمی نیست

از خنکی دستگاه و بی صدا بودنش لذت ببرید

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamid.7003's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    dezfol

پيش فرض

خیلی ممنون بابت راهنمایی تون نه فقط زمانی که سیستم روشنه در دی وی دی رام میاد بیرون البته نه هر موقع که روشن باشه مثلا توی هر 3 روز یکی دوبار فقط میاد بیرون.

اگه بفرستم گارانتی خدایی نکرده چیزی دست کاری بشه یا رم اصلی عوض بشه میشه فهمید که دست کاری شده یا نه؟؟؟؟؟

اخه سیستم رو بیست روز نیست که گرفتم و تا دو سال هم گارانتی داره یا فعلا تا یک سال و نیم باش رد کنم بعدش بفرستم گارانتی؟
    احتمال اینکه ویروس باشه زیاده شما برنامه Magic utilities رو نصب کن برو تو قسمت process killer اگه پروسس اضافی یا مشکوک در حال اجراس ببند ببین حل میشه؟
    اگه که گارانتی معتبر باشه معمولا از این کارا نمیکنن و اعنبارشونو زیر سوال نمیبرن (اگه گارانتیت معتبر باشه!)
    ولی به نظر من مشکلی نیست که ارزش باز شدن لپ تاپت رو داشته باشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •