تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 12

نام تاپيک: آنتن دهی بالای وایرلس در فاصله زیاد؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض آنتن دهی بالای وایرلس در فاصله زیاد؟

سلام،
    من یه مودم dlink 2640t دارم که آنتن دهی وایرلسش در فاصله 3 متری و با عبور از یک دیوار پره و با سرعت 3مگ بر ثانیه اطلاعات منتقل میشه. یه روتر نیاز دارم که در فاصله 30 متری و با عبور از دو دیوار در همین حد آنتن دهی داشته باشه. روتر 3آنتنه خوبه برا اینکار؟ راه حل دیگه ای دارین؟

آخر فروم باز Amir Varasteh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.

باید آنتن خفن بزاری دیگه ... تنها راه همینه. از یک یا چند آنتن با db بالا استفاده کن.

3. این کاربر از Amir Varasteh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

لطفا بیشتر توضیح بدین! تو مشخصات روترها هم dbi نوشته برا آنتنها، هم dbm نوشته برا خود روتر. کدومش مهمه؟ 2تا آنتن 5dbi بهتره یا 3تا آنتن 3dbi T ، اصلا dbi چیه؟ یه چیز دیگه ای که تو مشخصات روترها نوشته EIRP هست که اونطور که فهمیدم ماکزیمم توانی هست که آنتن میتونه بفرسته. این تاثیری نداره؟ ببخشید خیلی سوال پرسیدم.

آخر فروم باز Amir Varasteh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آنتن 7db خوبه.

بُردش بیشترمیشه. db هم مخفف دسی بل هست که همون توانیه که شما میگی.

6. این کاربر از Amir Varasteh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن عکاسی sinaxex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

لطفا بیشتر توضیح بدین! تو مشخصات روترها هم dbi نوشته برا آنتنها، هم dbm نوشته برا خود روتر. کدومش مهمه؟ 2تا آنتن 5dbi بهتره یا 3تا آنتن 3dbi T ، اصلا dbi چیه؟ یه چیز دیگه ای که تو مشخصات روترها نوشته EIRP هست که اونطور که فهمیدم ماکزیمم توانی هست که آنتن میتونه بفرسته. این تاثیری نداره؟ ببخشید خیلی سوال پرسیدم.
    باسلام خدمت شما دوست من
    ببینید کلا دوست من امواج وایرلس در برخورد با هر مانعی مقداری از توان اش اون رو از دست میدهند شما فرض کنید یک شبکه G که حتی xRange هست امواج با عبور از هر دیوار(بسته به جنس سازه ایی که به کار رفته) بین 8 تا 15 مگابیت اش رو لاست میکنه! یعنی اگر شما پشت دیوار دوم باشید از شبکه 54 مگابیتی بهتون فقط 38 مگابیت میرسه! چون کلا مکانیسم وایرلس دید مستقیم و پوینت تو پوینت هست حالا رو هر استاندارد
    اون eirp ایی هم عنوان فرمودید توان رادیو اکسس پوینت اتون هست که واحد اش میلی وات هست که طبق استاندارد fcc امریکا حداکثر توان رادیو اکسس پوینت ایندور 20 دی بی ای هست یا همون 100 میلی وات
    اما در مورد تعویض انتن امنی: بالا بردن گین انتن هیچ تاثیری در تروپوتی کیل نداره فقط مسافت پرتابه سیگنال رو بیشتر میکند
    پیشنهاد بنده: اگر براتون پهنای باند خیلی خیلی مهم هست باید یک اکسس پوینت دیگر خریداری کنید و با اکسس پوینت اولی WDS کنید یا حتی ریپیتر . اگر نمیخواهید انقدر هزینه کنید خرید یک انتن امنی با گین بالاتر مثل 5 دی بی دیگر پیشنهاد میشه
    ضمنا اکسس پوینت های 3 انتنه از اکسس پوینت شما ضعیف تر هست چون توان رادیو اش تقسیم بر 3 میشه و بار انتن یک سوم توان کل رادیو هست
    موفق باشید

8. 3 کاربر از sinaxex بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

ضمنا یادم رفت دوست من پیشنهاد اخر ام رو بدم و ان هم خرید یک اکسس پوینت قوی هست
    من این رو به هر کس پیشنهاد دادم که سازه های ساختمان اشون بسیار مقاوم بود و سیگنال رو نویز میکرد براش جواب داده اما خوب قیمت اش بالا هست !! 300 هزار تومان فکر نکنم برای شما به صرفه باشه اما خوب پیشنهاد اساسی ام رو میدم
    اکسس پوینت pepwave مدل 500 میلی وات که واقعا یک اکسس پوینت شاهکار هست بی نهاییت قوی هست راحت یک دایره 300 الی 400 متر رو پوشش میده حتی با دیوار!!!

10. این کاربر از sinaxex بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

نه من قصد ندارم انقد هزینه کنم! با توجه به حرفای شما و جستجویی که تو اینترنت داشتم و بودجه خودم تصمیم گرفتم که یه مودم روتر N یک آنتنه بخرم (آخه مودمم قدیمی و خراب شده) و بعد آنتنش رو با یه آنتن 12 dbi اوتدور عوض کنم! البته فکر میکنم انتن کمتر هم جواب بده ولی برا اطمینان زیاد می گیرم. این میتونه مشکل سرعت رو حل کنه دیگه؟ یا فقط برد رو افزایش میده؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

اصلا آنتن اوتدور رو اگه تو خونه نصب کنیم مشکلی ایجاد نمیشه؟ به نظر میرسه اوتدور برای عبور از موانع طراحی نشده! درسته؟ 12dbi اوتدور مناسبتره یا 9dbi ایندور؟ (این دوتا قیمتاشون یکی هست)

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

انتن 12 دی بی اصلا به درد ایندور نمیخوره چون اصلا در محیط منزل سیگنال مفید ندارید!!
    در مورد تعویض با مودم وایرلس دار سری n بله چون پهنای باند بالاتر هست میزان از دست رفتن پیکج به قدری مممکنه باشه که پهنای باند نهایی شما رو راضی نگه داره
    برای محیط ایندور حداکثر 7 دی بی پیشنهاد میکنم فرار تر از این رو پیشنهاد نمیکنم چون زاویه انتشار اش کم میشه و فقط باید در راستای انتن باشید و دیگه پوشش 360 درجه نداره

14. 2 کاربر از sinaxex بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

حتی اگه آنتن بالای 7 ، omni-directional باشه پوشش 360 نداره؟ یا کلا امکانش نیست بالای 7 ، پوشش 360 درجه داشته باشه؟ این مد نظرم بود:Pepwave Omni-Directional 2.4 GHZ 9dBi Antenna:
    Specifications
    Frequency Range: 2.4GHz – 2.5GHz
    Gain: 9dBi
    VSWR: less than 1.5
    Polarization: Linear, vertical
    Impedance: 50 Ω
    Connector: R/P SMA - TNC
    Temperature: -10℃ ~ +55℃
    Humidity: 95% @55℃
    Minimum System Requirements: 2.4GHz Networking Device with Detachable RP-SMA Antenna Connectors

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •