تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 9 از 9

نام تاپيک: مشكل sx30

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض مشكل sx30

با سلام خدمت دوستان من ديروز يه دوربين Sx30 خريدم عكساش خوبه ولي يه مشكلي هست كه توي اتاق نور بنفش از لامپ يا پنجره ديده ميشه مخصوصا" توي فيلمبرداري كاملا" رنگ بنفش مشخصه.
    آيا اين اشكال تو تمام Sx30ها هست يا واسه من مشكل داره يا تنظيمات خاصي داره كه من نميدونم؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان من ديروز يه دوربين Sx30 خريدم عكساش خوبه ولي يه مشكلي هست كه توي اتاق نور بنفش از لامپ يا پنجره ديده ميشه مخصوصا" توي فيلمبرداري كاملا" رنگ بنفش مشخصه.
    آيا اين اشكال تو تمام Sx30ها هست يا واسه من مشكل داره يا تنظيمات خاصي داره كه من نميدونم؟
    سلام دوست عزیز ، این مشکل بیشتر به خاطر سنسورشه که ccd هستش همه دوربین هایی که سنسور CCD دارن این مشکل رو دارن . در کل دوربین SX30 دوربین خیلی خوبیه ولی ای کاش NIKON P500 می گرفتی هم سنسور CMOS داره هم فیلمبرداری FULL HD هم صفحه نمایش بهتری داره .

3. این کاربر از mohsen.na بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Fox's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

خوب sx30 کمی توی عکسهاش نویز بفنش داره، که اونم با زوم کردن کامپیوتری (دیجیتال) روی عکس ها مشخص میشه (البته باید زیاد زوم کنی)
    ولی من خودم به شخصه، توی این مدتی که SX30 داشتم همچین چیزی رو به هیچ وجه توی فیلم برداری ندیدم و احتمال میدم زوم دیجیتال واسه شما فعاله و وقتی زیاد زوم میکنی به این مشکل بر میخوری...
    اگر اینطوره به عنوان یه عکاس بهت پیشنهاد میکنم از زوم دیجیتال استفاده نکنی و از تنظیمات گوشی اون رو غیز فعال کنی... زوم دیجیتال توی عکاسی کیفیت عکسهات رو هم پایین میاره...
    بهترین کار اینه که با حداکثر زوم اپتیکال عکس بگیری و بعد با کامپیوتر اگر خواستی بخش خاصی از تصویر رو برش بدی، اینطوری ریسکش هم کمتره و امکان اصلاح خطا در کادربندی رو هم داری !

5. این کاربر از Fox بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    آره این مشکل همونطور که دوست عزیزمون گفت مربوط به سنسور ccd هستش. متاسفانه ما اینا رو به بچه ها میگیم ولی چون فکر میکنن ما داریم از مارک خاصی طرفداری میکنیم قبول ندارن و فقط ه اسم مارک میرن . این دوربین خیلی خوبیه ولی در مقابل دوربینی مثل p500 کم میاره . من هردوشونو با هم تست کردم . p500 خیلی بهتره .
    مقایسه بین p500 و sx30
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

7. این کاربر از farhad moradi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مرسي از شما البته منم بين SX30 و P500 مردد بودم ولي توي يه سايت عكساشونو مقايسه كردم كنان خيلي بهتر بود مخصوصا" توي ايزو بالا.اما من قبلا" از دوربين sx120 استفاده كردم چنين مشكلي نداشته!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خوب sx30 کمی توی عکسهاش نویز بفنش داره، که اونم با زوم کردن کامپیوتری (دیجیتال) روی عکس ها مشخص میشه (البته باید زیاد زوم کنی)
    ولی من خودم به شخصه، توی این مدتی که SX30 داشتم همچین چیزی رو به هیچ وجه توی فیلم برداری ندیدم و احتمال میدم زوم دیجیتال واسه شما فعاله و وقتی زیاد زوم میکنی به این مشکل بر میخوری...
    اگر اینطوره به عنوان یه عکاس بهت پیشنهاد میکنم از زوم دیجیتال استفاده نکنی و از تنظیمات گوشی اون رو غیز فعال کنی... زوم دیجیتال توی عکاسی کیفیت عکسهات رو هم پایین میاره...
    بهترین کار اینه که با حداکثر زوم اپتیکال عکس بگیری و بعد با کامپیوتر اگر خواستی بخش خاصی از تصویر رو برش بدی، اینطوری ریسکش هم کمتره و امکان اصلاح خطا در کادربندی رو هم داری !
    من اصلا" از زوم استفاده نكردم داخل اتاق زماني كه از پنجره نور بتابه وبا دوربين زير پنجره رو نگاه كني نور بنفش ميبيني يا وقتي لامپ روشنه زير لامپ نور بنفش وجود داره!

---------- Post added at 08:42 PM ---------- Previous post was at 08:40 PM ----------

سلام دوست عزیز ، این مشکل بیشتر به خاطر سنسورشه که ccd هستش همه دوربین هایی که سنسور CCD دارن این مشکل رو دارن . در کل دوربین SX30 دوربین خیلی خوبیه ولی ای کاش NIKON P500 می گرفتی هم سنسور CMOS داره هم فیلمبرداری FULL HD هم صفحه نمایش بهتری داره .
    مرسي از شما البته منم بين SX30 و P500 مردد بودم ولي توي يه سايت عكساشونو مقايسه كردم كنان خيلي بهتر بود مخصوصا" توي ايزو بالا.اما من قبلا" از دوربين sx120 استفاده كردم چنين مشكلي نداشته!

10. این کاربر از mdla بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Fox

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

از نظر من با دیدن عکسای گرفته شده تو اینترنت نمیشه دوربینا رو مقایسه کرد به چند دلیل
    1- عکسا در شرایط مساوی گرفته نشدن
    2- تنظیمات ممکنه یکی نباشن
    3- عکاس خود شما نبودید
    4- سوژه یکی نبوده

آخر فروم باز pooria-ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    سگ دونی (تهران)

پيش فرض

من اصلا" از زوم استفاده نكردم داخل اتاق زماني كه از پنجره نور بتابه وبا دوربين زير پنجره رو نگاه كني نور بنفش ميبيني يا وقتي لامپ روشنه زير لامپ نور بنفش وجود داره![COLOR="Silver"]
    این مشکل رو منم توی Sx210 دیدم،وقتی که تو اتاق تاریک هستین و دوربین رو به طرف پنجره ای میگییرن که سمت آفتابه،تویزهای بنفش و برخی مواقع خط های بنفش تو LCD دیده میشن
    البته تا حالا تو خروجی دوربین مشکلی رو ندیدم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام
    دوستان حق با هر دوي شماست اگر كسي براش فيلم برداري مهم تر از عكاسي باشه بايد p500 بگيره اما تو سري هاي is و نيم حرفه اي sx30 با زوم فوق العاده 35X و امكاناتي از قبيل سلف تايمر قابل تنظيم،ال سي دي متحرك ، درپوش فلاش و ... فعلا حرف اول رو مي زنه.
    تو يو تيوب فيلم مقايسه حرفه اي اين دوتا دوربين پيدا ميشه

14. این کاربر از ghanjaction بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Fox

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •