سلام دوستان
من یه گوشی می خوام بخرم تو مایه های نوکیا x6 که قیمتش هم گویا 280 تومن هست الان و می خوام قیمتش زیاد بالا نباشه ولی آندورید باشه و خلاصه گوشی باشه که سرش به تنش بیارزه
با تشکر
سلام دوستان
من یه گوشی می خوام بخرم تو مایه های نوکیا x6 که قیمتش هم گویا 280 تومن هست الان و می خوام قیمتش زیاد بالا نباشه ولی آندورید باشه و خلاصه گوشی باشه که سرش به تنش بیارزه
با تشکر
تو این رنج گوشی اندرویدی که سرش به تنش بیارزه نیست . اگه میخوای یه چیز تو مایه های x6 ولی با امکانات بیشتر بگیری
c6-01 هست که قیمتش هم زیر 300 هست و از x6 هم خیلی سرتره.
ولی به نظر اگه میخوای یه گوشی بگیری که همه جوره شاخ باشه wave II s8530 بگیر قیمتش هم حدود 280 تومنه.
![]()
شما میتونی از بین گوشیهای زیر انتخاب کنی فقط رنج قیمتتو نگفتی
Htc. ویلد فایر اس ٣١۰. و ویلدفایر ٢٦۰
سامسونگ گالاکسی ایس ٣١۰ و گالاکسی جیو ٢٥۰
ال جی اپتیموس وان ٢٩۰
اپتیموس و ویلدفایر اس مناسبند
سلام دوستان
ممنون از نظراتتون ولی باز رفتیم سر بحث اول
آخه من بین این همه گوشی کدوم رو انتخاب کنم و می خوام قیمت حول قیمت 300 تومن بچرخه حالا یه خرده بالا یا یه خرده پائین
الان گوشی هایی که می گید شد:
c6-01
Htc. ویلد فایر اسwave II s8530
ویلدفایر
گالاکسی ایس
گالاکسی جیو
ال جی اپتیموس وان
حالا هر کسی که استاد هست و وارد هست توی گوشی موبایل بیاد بگه که کدومش بهتره؟؟؟ و آندروید باشه
با تشکر
C6 و ویو ٢ اندروید نیستن. و از لیست شما خارج میشن
گالاکسی جیو دوربینش خیلی ضعیفه
ویلدفایر گوشیه خوبیه ولی کیفیت صفحه نمایشش پایین
ویلد فایر اس ممکنه مشکل فارسی داشته باشه مگه اینکه با گارانتی بگیری که یکم بالاتره قیمتش
اگه براتون ٣٣۰ مقدوره سونی اریکسون xperia mini. بگیر اخرین نسخه اندروید دوربین خوب و پردازنده ١ گیگ فارسیم ساپورت میکنه
اگه نه بین اپتیموس وان و گالاکسی ایس یکیو انتخاب کن
اپتیموس گوشی خوش ساخت و خوبیه فارسی ٢ سال گارانتی ,دوستم داره اصلا هنگ نمیکنه
این سه مورد اخر که گفتم همه مناسبه شمان حالا اگه خواستی جزیی تر راهنما ییتون میکنم ه
سلام دوست عزیز
این شد یه راهنمایی درست و حسابی
خیلی خیلی ممنون
الان موند سه تا گوشی
Sony Ericsson Xperia mini
الان اینو نگاه کردم زده 4 ساعت شارژ مکالمه داره که این خیلی کمه واسه من ، الان نگاه کردم دیدم چندین مدل داره می شه دقیق بگید چه مدلی رو می گید
lg g optimus one
اینم دیدم ولی متاسفانه زده شارژ مکالمه 8 ساعت و دوربین 3.2 داره
galaxy s
اینم که خیلی مدل داره می شه بگید دقیق چه مدلی رو می گید؟؟!!!
با تشکر
دوست عزیز به این اماره شارژا توجه نکن,در ضمن گوشیهای اندروید چون هوشمندن و هر کاری بخوای میتونی انجام بدی یکم مصرفشون زیاده,البته یه سری راهکار داره
اپتیموس درسته دوربینش ٣ است ولی کیفیت عکسا تو pc خوبه,همینطور کیفیت صفحه نمایشش عالیه
در مورد سامسونگ منظورم. samsung galaxy ace. شما بگرد عینه این مدلو که تایپ کردم پیدا کن
در مورد سونی اریکسونم منظورم sony ericsson. xperia mini. عینه این مدلو شما جستجو کن, xperia x10 mini. نه اشتباه نکن
سلام دوست عزیز
حالا به نظر خودت اگر من یه دوربین خوب بخوام و یه سیستم آندروید معمولی چون زیاد با برنامه کار ندارم و فقط می خوام برم تو اینترنت با این گوشی چی رو پیشنهاد می کنی؟؟؟!! فقط یک مدل رو بهم بگو که نهایی باشه
چیزی که واسم مهمه:
1- شارژ
2- دوربین
3- آندروید
4- صفحه بزرگ برای اینترنت
یک مدل نهایی رو بهم چه پیشنهاد می کنید؟؟
با تشکر
شما اینو در نظر داشته باش اگه زیاد از اینترنت استفاده میکنی گوسیهای اندروید بیشتر از دو روز شارژ نگه نمیدارن
اخه اولویتها یی که شما نوشتی تو هر کدوم هست
اکسپریا مینی همه اولویتهارو داره بجز صفحه بزرگ
گالاکسی ایس دوربین عکاسی خوب داره با صفحه ٣/٥ اینچ, ولی سامسونگ یکم هنگ داره ,
اپتیموس کیفیت ساخت عالیه, کیفیت صفحه نمایشش عالیه و ٣/٣ ایتچ, سرعت اینترنت عالیه و دوربینش ادمو راضی نگه میداره,
اگه مثلا اندروید نمیخاستین بدون شک سامسونگ ویو ٢ بهترین بود
---------- Post added at 04:33 PM ---------- Previous post was at 04:31 PM ----------
اگه میتونی از صفحه بزرگ بگذرین سونی اکسپریا مینی,
اگه نه ال جی اپتیموس وان,
سلام
ببینید بین این گوشی هایی که مطرح شد یعنی:
xperia x10 mini
Samsung Galaxy Ace S5830
lg g optimus one
می گید که سامسونگ هنگ می کنه و اون ایکس 10 سونی اریکسون هم که صفحه ی کوچیک داره و اون ال جی هم دوربینش 3.2 هست
پس من چی بخرم؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!! وای خدا دیگه اعصابم خرد شده یه گوشی دلخواه من گیر نمیاد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)