تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 5 از 5

نام تاپيک: مشکل پارتیشن بندی نوت بوک HP Pavilion DV6-6050

داره خودمونی میشه ali68124's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض مشکل پارتیشن بندی نوت بوک HP Pavilion DV6-6050

سلام خ سته نباشید من نوت بوک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دارم 1 درایو دارم 500 گیگ که رویش ویندوز 7 ازجینال نصب است و 1 درایور مال پارتیشن ریکاوری حالا یک نرم افزار می خوام که پارتیشن بندی کنم ولی چه جوری اگر میشه راهنمای نصب بدید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

میتونی هم از داخل خود ویندوز اینکار رو انجام بدی :

C:\ProgramData\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Administrative Tools\Computer Management.lnk

تو پنجره ای که باز میشه از کنار سمت چپ device manager رو انتخاب کن:

و هم از برنامه هایی مثل easeus که کارشون پارتیشن بندی هستش (partition manager)

اگه برات فرقی نمیکنه به درایو اخریت کاری نداشته باش یا بگیر پاکش کن (درایو ریکاوری رو میگم)
    (البته قبلش بهتره از کل سیستمت یه ریکاوری روی dvd بگیری)
    بعدش از درایو c حجم بگیر و هر چه قدر دوست داری درایو جدید درست کن .

3. این کاربر از siap89 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamid.7003's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    dezfol

پيش فرض

بهترین نرم افزار برای لپ تاپ Acronis البته تحت ویندوز نه بوتیبل

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام
    چند سوالی در زمینه لپ تاپ سونی از داشتم و البته از چندین نفر هم پرسیدم ولی احساس کردم همشون یک چیزی رو شنیدن و دارن تحویل میدن

من لپ تاپ سوني مدل ca15fg گرفتم الان لپ تاپ فقط يک درايو داره و توش ويندوز سون است؟ شنيدم خود سوني نرمافزاري براي بک آپ داره لطفا روش آن را بيان کنيد (البته بعضی ها نرم افزار acronis را معرفی کردند ) و اينکه چطور بايد پارتيشن بندي کنم ؟الان فقط يک درايو دارم (شنيدم خود ویندوز سون چنين قابليتي داره ولی تا 3 درایو را میتوان با اون انجام داد و من میخوام تا 6 تا داشته باشم)اول بايد کدوم کار را بکنم (پارتیشن بندی یا بک آپ)آيا اگر روزي ويندوز بالا نيامد هم ميتوان از اين بک آپ استفاده کرد (میخوام بوت تیبل باشه)و در مورد آنتي ويروس الان روش مکافي نصبه(نمیدونم نسخه آزمایشی است یا نه؟) بايد چيکارش کنم همين باشه يا ؟ ميخوام طوري پارتيشن بندي و بک آپ گرفته بشه که هم بوت تيبل باشه هم اينکه مثلا اگر روزی نیاز به ریستور ویندوز داشتم دیگه پارتیشن بندی به حالت اول برنگرده و فقط همون درایو ویندوز تغییر کنه ؟
    آنتي ويروس ايويرا چطوره؟ و اينکه با لپ تابي که تازه خريدم بايد چه کارهايي رو انجام بدم اگه از اول بگوييد ممنون ميشون؟ لطفا روش هاي پارتيشن و بک آپ و اينکه اول کدام را انجام دهم را بگوييد؟ متشکر از وقتي که صرف ميکنيد.
    در کل من میخواهم حدود 6 درایو به همراه بک آپ از ویندوز سون اورجینال داشته باشم و این ویندوز بوت تیبل باشه و هر وقت که ویندوز را ریستور کردم اطلاعات بقیه درایو های من از بین نرود؟
    از وقتی که میگذارید متشکرم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

ميشه راهنمايي كنيد چه كار بايد بكنم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •