تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 11

نام تاپيک: راهنمایی در مورد خرید لپ تاپ 17 اینچی با امکانات حرفه ای

در آغاز فعالیت hamed_rouzbahani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض راهنمایی در مورد خرید لپ تاپ 17 اینچی با امکانات حرفه ای

سلام خدمت دوستان عزیز...
    دوستان عزیز مشخصاتی که برای خرید لپ تاپ مد نظرم هست این گزینه ها هستند :
    صفحه نمایش 17 اینچی با کیفیت(Full HD (1080P
    داشتن ویندوز اوریجینال
    پردازنده Corei7
    رم 6 یا 8 گیگ
    گرافیک GeForce یا کارت گرافیکی که کیفیت بالایی برای انجام کارهای نسبتا سنگین داشته باشه
    هارد 750 گیگ یا 1 ترابایت
    توانایی خواندن Blu-Ray
    جدا بودن بخش اعداد
    و نهایاتاً اگر امکانات جانبی دیگه ای هم داشته باشه که چه بهتر...
    در این موارد بسیار ممنون میشم من رو راهنمایی کنید و بهترین گزینه رو پیشنهاد کنید...
    دوستان توی سایت DELL این مدل رو دیدم( Dell XPS 17 - L702x) که نسبتا با مشخصاتی که من لازم دارم همخونی داره ، البته نمیدونم هنوز وارد بازار ایران شده یا خیر و اینکه قیمتش چقدر هست !
    در این مورد هم ممنون میشم که راهنمایی بفرمایید و نظرتون رو بگید...

آخر فروم باز Xilevens's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

دوست عزیز وارد ایران نشده این مدل
    شما بودجتونو میشه بفرمایید

آخر فروم باز mehdi666lp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران جلس

پيش فرض

Dell XPS L702 وارد نمیشه چون سنگین هستش.....میتونی رو MSI GT780 فکر کنی یا Asus G73SW هر دو مدل 17 اینچ هستند.....مدل MSI GT780 هنوز نیومده چند وقت دیگه وارد میشه بهمین زودیا.......اما مدل ASUS G73SW موجود هستش....

تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیزممنونازراهنماییشما...
    جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز،والامنبیشترکیفیتهاییکهعرضکردنمدنظرمهستکهباتوجهبهاونها،پولپرداختکنم...
    کارمنمهندسیوهمینطورموسیقیهست...کهالبتهبخشموسیقیاحتیاجبهسختافزارهاونرمافزارهایمتفاوتیدارهکهفعلاًاونهامدنظرمنیست...
    ایناقلامیکهدرپستقبلیگفتم،چنانچهبههرلحاظیخیلیسنگینهستنوداشتناونهاخیلیضرورینیستواگرباگزینههایسبکتریانزدیکتربهمواردبالاتقریباًامکانانجامهمونکارهاهست،میشهرویلپتاپهایمدلهایپایینترهمفکرکرد...
    البتهبودجهایروکهمدنظردارمحدودیمیتونمبگمنهایتاًتا 2 میلیون،اگرکهکمترباشهتاحدود 1.5 میلیونیاکمترازاین،خبچهبهتر...
    بیشترمیخواماینلپتاپبرامخوبکارکنهوچندسالیبتونمباهاشکارکنموجوابگوینیازهامباشه...
    بازهمازراهنماییشمادوستانعزیزممنونم

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیزممنونازراهنماییشما...
    جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز،والامنبیشترکیفیتهاییکهعرضکردنمدنظرمهستکهباتوجهبهاونها،پولپرداختکنم...
    کارمنمهندسیوهمینطورموسیقیهست...کهالبتهبخشموسیقیاحتیاجبهسختافزارهاونرمافزارهایمتفاوتیدارهکهفعلاًاونهامدنظرمنیست...
    ایناقلامیکهدرپستقبلیگفتم،چنانچهبههرلحاظیخیلیسنگینهستنوداشتناونهاخیلیضرورینیستواگرباگزینههایسبکتریانزدیکتربهمواردبالاتقریباًامکانانجامهمونکارهاهست،میشهرویلپتاپهایمدلهایپایینترهمفکرکرد...
    البتهبودجهایروکهمدنظردارمحدودیمیتونمبگمنهایتاًتا 2 میلیون،اگرکهکمترباشهتاحدود 1.5 میلیونیاکمترازاین،خبچهبهتر...
    بیشترمیخواماینلپتاپبرامخوبکارکنهوچندسالیبتونمباهاشکارکنموجوابگوینیازهامباشه...
    بازهمازراهنماییشمادوستانعزیزممنونم
    شرمنده دوست عزیز نتونستم خط وسطی رو بخونم

تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

عذر خواهی میکنم ، نمیدونم چرا فونت به این شکل اجرا شده بود!!!
    جناب mehdi666lp عزیز ممنون از راهنمایی شما...
    جناب zilevens عزیز ، والا من بیشتر کیفیت هایی که عرض کردم مدنظرم هست که با توجه به اونها ، پول پرداخت کنم...
    کار من مهندسی و همینطور موسیقی هست... که البته بخش موسیقی احتیاج به سخت افزارها و نرم افزارهای متفاوتی داره که فعلاً اونها مدنظرم نیست...
    این اقلامی که در پست قبلی گفتم ، چنانچه به هر لحاظی خیلی سنگین هستن و داشتن اونها خیلی ضروری نیست و اگر با گزینه های سبکتر یا نزدیکتر به موارد بالا تقریباً امکان انجام همون کارها هست ، میشه روی لپ تاپ های مدلهای پایینتر هم فکر کرد...
    البته بودجه ای رو که مدنظر دارم حدودی میتونم بگم نهایتاً تا 2 میلیون ، اگرکه کمتر باشه تا حدود 1.5 میلیون یا کمتر از این ، خب چه بهتر...
    بیشتر میخوام این لپ تاپ برام خوب کار کنه و چند سالی بتونم باهاش کار کنم و جوابگوی نیازهام باشه...
    باز هم از راهنمایی شما دوستان عزیز ممنونم

آخر فروم باز mehdi666lp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران جلس

پيش فرض

میتونی HP DV7 - 6099ee هم انتخاب کنی......اما Full HD نیستش.....اینم 17 اینچ هست.....یه سرچ کنی کانفیگش رو کامل در میاری

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

عذر خواهی میکنم ، نمیدونم چرا فونت به این شکل اجرا شده بود!!!
    جناب mehdi666lp عزیز ممنون از راهنمایی شما...
    جناب zilevens عزیز ، والا من بیشتر کیفیت هایی که عرض کردم مدنظرم هست که با توجه به اونها ، پول پرداخت کنم...
    کار من مهندسی و همینطور موسیقی هست... که البته بخش موسیقی احتیاج به سخت افزارها و نرم افزارهای متفاوتی داره که فعلاً اونها مدنظرم نیست...
    این اقلامی که در پست قبلی گفتم ، چنانچه به هر لحاظی خیلی سنگین هستن و داشتن اونها خیلی ضروری نیست و اگر با گزینه های سبکتر یا نزدیکتر به موارد بالا تقریباً امکان انجام همون کارها هست ، میشه روی لپ تاپ های مدلهای پایینتر هم فکر کرد...
    البته بودجه ای رو که مدنظر دارم حدودی میتونم بگم نهایتاً تا 2 میلیون ، اگرکه کمتر باشه تا حدود 1.5 میلیون یا کمتر از این ، خب چه بهتر...
    بیشتر میخوام این لپ تاپ برام خوب کار کنه و چند سالی بتونم باهاش کار کنم و جوابگوی نیازهام باشه...
    باز هم از راهنمایی شما دوستان عزیز ممنونم
    دوست عزیز تنها مدلی که من به نظرم مناسب هست تا حدودی asus G73 هست که تو ایران موجوده تمام مواردی رو که خواستید داره ولی مانیتورش +HD هست
    یه کم وزنش زیاده حدودا 4 کیلو و قیافشم هم چون سری گیم هست یه خورده فانتزی هست ولی از نظر ظاهری خیلی بهتر از MSI ها هست و کیفیت و طراحی بهتری هم داره
    اسوس N73 هم داره که نمیدونم گیر میاد یا نه ولی اونم خیلی خوبه از قیمتش هم اطلاعی ندارم
    در حد مدل دلی که خودتون گفتید از سونی هم میتونید انتخاب کنید ولی مانیتورهاشون 16.4 هست و قیمتشون نسبت به کانفیگشون نمیارزه
    اچ پی مدل envy 17 رو داره چند مدل هست که 2 میلیونی هم داره و FHD هست اما کارت گرافیک 5850 ATI رو داره که زیاد قوی نیست
    اگه دوست داشتید باید مدلهای دیگشو هم ببینم
    کلا بیشتر میشه رو همینا نظر داد
    Last edited by Xilevens; 02-09-2011 at 12:16.

تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

دوستان من بیشتر روی برندهای Dell و Asus فکر می کنم ، ممنون میشم از بین این دو برند ، مدلی رو به من پیشنهاد کنین که با معیار هایی که عرض کردم بیشتر همخونی داشته باشه و از لحاظ کیفیتی سطح بالا باشه...
    بازم ممنون

تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

و اگر امکانش هست در صورتی که قیمت دستتون هست ، قیمت مدل های پیشنهادی رو هم بگین ...ممنون

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •