سلام دوستان
این تست رندرو تو یو دی کی زدم خوشهال میشم نظرتونو بگید :
مدلها و متریالها از خودمه غیر از مدل چراغ ابیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
سلام دوستان
این تست رندرو تو یو دی کی زدم خوشهال میشم نظرتونو بگید :
مدلها و متریالها از خودمه غیر از مدل چراغ ابیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
خیلی باحال شده.
فريم ريت و تعداد پلي گانت چنده ؟
از اين به بعد هركي عكس از بازيش گذاشت محبت كنه اطلاعاتشم بگه بازي سازي كه فقط تري دي كار كردن نيس
Last edited by ehsan_wwe; 30-08-2011 at 13:18.
مقسی پرویز جون
استاد احسان بازی که نیست رندر ریل تایمه . تو اینجور چیزا هم که پولی مهم نیست که ! در ضمن پولی ها هم کاملا مناسبه ولی نمیدونم تو یو دی کی چجوری میشه تعداد پولی های یک صحنه رو اندازه گرفت ؟ یعنی جایی نیست بزنه چند پولی وجود داره تو این صحنه ؟
از این نظر میگم تعداد پولی ها مناسبه که هم مدلها لو پولی هستند هم فریم ریت 100 هست . با سیستم من یعنی :
VGA : 1GB 5670 ATI
CPU : E5200
RAM : 2GB
خیلی قشنگ شده ولی انگار تو آبه !!!!
e !!!خیلی قشنگ شده ولی انگار تو آبه !!!!![]()
یعنی چی تو ابه ؟!
ممنون بابت نظرت . لطف داری شما . یکم نورپردازی جایه کار داره باید درستش کنم بهتر شه ولی منظورتو از اینکه تو ابه نفهمیدم !
اره انگار زیر ابه که نور ها تار میشن کلا یک جوریه![]()
جالبه
نه
خیلی جالبه
مجنون عملیه و لیلی حامله![]()
اره :31 جالبه خیلی هم جالبه
حالا که 100 فریم میده و دایرکت اکس 11 داری پس برای دیوارت Tessellation بذار چون خیلی تابلو 2 بعدی هستن.
در ضمن آتیشش یکم ناجوره انگار توش بنزین ریختی که به محی نمیاد و زیاد هم دود کرده و حالا که تا سقف رفته دودش چرا زیر سقف جمع نشده؟!؟کاری ندارم تسته با دنیای واقعی مقایسه میکنم
بقیش اوکی هست.
اگر بلد نیستی من یه آموزش مینویسم میذارم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)