تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]




نمايش نتايج 1 به 5 از 5

نام تاپيک: تفاوت محتوی شیر های یارانه ای و ازاد در چیست؟؟

  1. #1
    داره خودمونی میشه nasim1373's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    پست ها
    52

    14 تفاوت محتوی شیر های یارانه ای و ازاد در چیست؟؟

    به نظر شما شیر های ازاد که دارای درصد چربی بالاتری هستند خوش طعم ترند؟ من چنین نظری ندارم. همچنین می خواستم از املاحی که در شیر های یارانه ای وجود دارد بیشتر توضیح دهید....خلاصه هرطور باشد شیر های یارانه ای دارای مواد نگه دارنده نیستند و زود تر فاسد میشوند پس با این حساب خوردن این شیر ها باید برای بدن مفیدتر باشد.خوب به نظر شما این گفته صحیح است؟ ممنون از شما

  2. #2
    كاربر فعال انجمن نرم افزار shabnam1986's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    پست ها
    6,841

    پيش فرض

    میگن تو شیرهای رایانه ای نشاسته هم هست البته این فقط در حد شنیده هست...

  3. این کاربر از shabnam1986 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است


  4. #3
    اگه نباشه جاش خالی می مونه xmixx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    پست ها
    434

    پيش فرض

    دوست عزیز متأسفانه صنعت لبنیات کشور ما داره خیانت میکنه نه خدمت
    اینها شیر خامو میگیرن تووش آرد و شیرخشک و ... میریزن و به مردم قالب میکنن
    خراب شدن زودتر اینها هم بخاطره پاستوریزه بودنشونه ولی شیرهای بسته بندی استرلیزه هم هستند که هم مزشون متفاوته و هم ماندگاریشون بالاس
    در ضمن شیرهای یارانه ای چون توو پلاستیک بسته بندی میشن با ماده ای از اون ادغام میشن و در نتیجه در دراز مدت باعث سرطان میشن، افسوس که وزارت بهداشت فقط اسما وجود داره!
    داییم وقتی اومده بود از سوئیس یه چیزی توو پلاستیکش بود مکعب مانند و بزرگ که چرب بود و روشم یه پوسته ی قهوه ای بود
    گفتیم این چیه دیگه؟ گفت پنیره! توو اون لحظه داشتم واقعا شاخ درمیاوردم! گفتم مگه پنیر اینجوریه اونجا؟ چرا بسته بندی نیس؟
    گفت بسته بندیش همین پوستس، پوستشو برداشت دیدیم پنیر شبیه کرست ولی نرم نیست رنگشم لیمویی بود، یکم داد بخوریم حالمون بهم خورد از مزش، گفتیم این چیه دیگه! مطمئنی پنیره؟ این اصلا مزه ی پنیر نداره!
    گفت این پنیر سوئیسیه، نه تووش شیر خشکه نه آرد و نه آب، خالص
    صیحونه همش میخورد منم خوردم کم کم تازه فهمیدم پنیر ینی چی! وقتی رفت یکم موند همشو یه جا خوردم از بس خوشمزه بود!
    واقعا با این وضع تغذیه، نسل بعدی ضعیف و منگل خواهند بود

  5. 3 کاربر از xmixx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند


  6. #4
    پروفشنال Sayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    پست ها
    734

    پيش فرض

    در اصل مواد نگه دارنده اضافه نمیشه به شیر ، اما اگه در این کشور خوب این کار صورت میگیره به قول دوستمون باید به حساب نداشتن فرهنگ خدمت و ... دانست

    برای پاستوریزاسیون شیر در دمای 72 الی 75 درجه سانتیگراد به مدت 20 - 15 ثانیه انجام میشه
    و در فرآیند استریلیزاسیون در دمای 140 - 135 درجه سانتیگراد به مدت 3 تا 4 ثانیه انجام می‌شه

    فرقش فقط همین باید باشه

    و دلیل ماندگاری بیشتر شیر استریلیزه از بین رفتن همه ی میکروبهای بیمار زا و غیر بیماری زا ست ...


    صحبت های دیگری هم هست مبنی بر درصد خالص بودن شیر (میگن توی شیر پاستوریزه ، آب میریزند) ، این هم باز دلیلش همون خیانت ...

  7. #5
    Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    Neverland
    پست ها
    13

    پيش فرض

    دوست عزیز متأسفانه صنعت لبنیات کشور ما داره خیانت میکنه نه خدمت
    اینها شیر خامو میگیرن تووش آرد و شیرخشک و ... میریزن و به مردم قالب میکنن
    خراب شدن زودتر اینها هم بخاطره پاستوریزه بودنشونه ولی شیرهای بسته بندی استرلیزه هم هستند که هم مزشون متفاوته و هم ماندگاریشون بالاس
    در ضمن شیرهای یارانه ای چون توو پلاستیک بسته بندی میشن با ماده ای از اون ادغام میشن و در نتیجه در دراز مدت باعث سرطان میشن، افسوس که وزارت بهداشت فقط اسما وجود داره!
    داییم وقتی اومده بود از سوئیس یه چیزی توو پلاستیکش بود مکعب مانند و بزرگ که چرب بود و روشم یه پوسته ی قهوه ای بود
    گفتیم این چیه دیگه؟ گفت پنیره! توو اون لحظه داشتم واقعا شاخ درمیاوردم! گفتم مگه پنیر اینجوریه اونجا؟ چرا بسته بندی نیس؟
    گفت بسته بندیش همین پوستس، پوستشو برداشت دیدیم پنیر شبیه کرست ولی نرم نیست رنگشم لیمویی بود، یکم داد بخوریم حالمون بهم خورد از مزش، گفتیم این چیه دیگه! مطمئنی پنیره؟ این اصلا مزه ی پنیر نداره!
    گفت این پنیر سوئیسیه، نه تووش شیر خشکه نه آرد و نه آب، خالص
    صیحونه همش میخورد منم خوردم کم کم تازه فهمیدم پنیر ینی چی! وقتی رفت یکم موند همشو یه جا خوردم از بس خوشمزه بود!
    واقعا با این وضع تغذیه، نسل بعدی ضعیف و منگل خواهند بود
    توی ایران هم این مدل پنیر های سوئیسی هست ، من پدرو و خودم دوست داریم میگیریم ، خیلی سفته ، مونم چطور باید بمالی روی نون بربری و سنگک ، جلد نداره ولی یه پوستی روشه شبیه روغنه ، اونم خوراکیه چون از چربی هست ، متاسفانه خیلی هم گرونه بنابراین زیاد نمیگیریم .
    مجبوریم این پنیر های بیخود ایرانی رو بخوریم ( من نمیخورم ) شما سعی کن بازم این پنیر های ایرانی نخوری ، یه پنیری هست به نام پنیر کیبی ، فعلاً خوبه اینو بخوری .

    شیر یارانه ای رو مثلاً بهش سوبسید میدن که قیمتشو کم کنن ، ولی متاسفانه از پدر دوستم که توی این جا کار میکنه میگه که توشون به مقدار زیادی آب میریزن که پاشون ارزونتر در میاد و توصیه کرده که اگر شیر محلی با اعتماد بخورین خیلی بهتره .

  8. این کاربر از S@eed H بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است


Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

  • شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •