سلام
یه برنامه میخوام رو دی وی دی و سی دی بتونه قفل بذاره یه جوری که نشه به راحتی و با یه برنامه ای مثل الکل شکستش.مثل قفل این بازی های نوین پندار!
ممنون
سلام
یه برنامه میخوام رو دی وی دی و سی دی بتونه قفل بذاره یه جوری که نشه به راحتی و با یه برنامه ای مثل الکل شکستش.مثل قفل این بازی های نوین پندار!
ممنون
اگه بتوني فايلهاي قفلش رو از نت پيدا كني ميشه درستش كرد ولي فكر نكنم كسي اين فايل رو مفت بزاره تو اينترنت. اون شركتها هم كلي هزينه برنامه نويسي قفل مي كنن .
خب راهی به جز اون نیست!؟حالا اونجوری هم نشه ولی یه قفل سفت و سخت باشه!
این همه راه رفتیم ! اما ندیدیم قفلی که نشه شکست! شاید سخت باشه اما میشکنه! بدجوری هم میشکنه!!!
من چیکار کنم!؟همون سخت هم بشکنه کفایت میکنه!یه جوری که افراد عادی نتونن کاریش کنن!
سلام
دوست عزیز از قفل های رایگان انتظار زیادی نداشته باش،یک سر به تابیک زیر بزن:
بایکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قفل نرم افزاري شكسته ميشه خيلي راحت . ولي معمولا هر برنامه اي رو قفلش رو نميشكنن . بهرحال كرك كردن وشكستن قفل كار زياد سختي نيست .
سلام
میخواستم بدونم قفلی که اصلا نشه شکست وجود داره؟
مثلا قفل های سخت افزاری نمیشکنه؟
توضیح میدید چجوریه که نمیشه شکست؟
شنیدم یه خش مخصوص جای از سی دی یا دی وی دی میزارن که برنامه ای رایت نشده روش که دیگه نمیشه شگست درسته؟واقعا نمیشه؟
سلام
این نوع قفل ها فکر کنم دیگه قدیمی شدند،به جاش قفل های سخت افزاری امدند که یک وسیله
(اسمش یادم نیست)همراه برنامه به مشتری می دهند که به کیس وصل میشه،ولی این
نوع قفل را هم میشه کرک کرد.
بای
اگه برنامهنویسیتون خوب باشه نیازی به نرمافزار دیگهای برای محافظت از برنامهتون نیست .
من اینجا چنتا نرمافزار خوب رو معرفی میکنم که کارشون بد نیست :
قفل سیدی :
SecuROM
StarForce
برای نرمافزار :
VMProtect 2.x
قفل سختافزاری :
HASP
Sentinel
فقط دقت کنید که فقط قفل کافی نیست باید خودتونم برنامهنویسیتون خوب باشه . البته اگه میخوایید نرمافزارتون کرک نشه .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)