تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 11

نام تاپيک: همه چيز در مورد دوربين كامپكت CANON IXUS 300 HS

داره خودمونی میشه majidgooly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    گوهردشت كرج

12 همه چيز در مورد دوربين كامپكت CANON IXUS 300 HS

در اين تاپيك به پيشنهاد يكي از دوستان، تمامي موارد از جمله مشخصات، عكسهاي گرفته شده و قيمت و نقاط ضغف و قوت اين دوربين گفتگو ميشود و از علاقمندان دعوت مي كنم سوال ها و نظرات خودشون چه حرفه اي و چه آماتور مطرح كنند. با تشكر فراوان

Canon IXUS 300 HS

دوربین Canon IXUS 300 HS که با نام SD4000 IS Digital ELPH نیز شناخته می‌شود؛ محصول دیگری از سری IXUS کانن و با فن‌آوری‌های پیشرفته می‌باشد که آن را تبدیل به یک دوربین کامپکت پیشتاز کرده است تا نظر هر عکاسی را به خود جلب کند. بعضی از این فن‌آوری‌ها شامل یک سنسور تصویر CMOS 10 مگاپیکسلی Back-illuminated، لنز 28-105mm با زوم اپتیکال 3.8 برابر با بیشترین گشودگی دهانه دیافراگم F2.0 و کمترین گشودگی F5.3، لرزش‌گیر اپتیکال تصویر، عکاسی پیاپی با سرعت 3.7 فریم بر ثانیه در رزولوشن کامل، ضبط ویدیویی 720p HD با صدای استریو و پورت HDMI، ضبط ویدیویی با سرعت 240 فریم بر ثانیه و در ابعاد 240 × 320 پیکسل، نمایشگر LCD 3 اینچی و مودهای عکاسی Aperture Priority و Shutter Priority می‌شوند. این دوربین در رنگ‌های نقره‌ای، مشکی مات، سفید براق و قرمز براق موجود می‌باشد

محتوای مخفی: محفظه پورت اتصالات به كامپيوتر و اچ اي ام آي 

[

مشخصات کلی: دوربین ساده پیشرفته - وزن 175 گرم
    مشخصات حسگر و تصویر: حسگر CMOS با کیفیت 10.6 مگاپیکسل - اندازه 1 به 2.3 اینچ
    فیلم: ابعاد HD - سرعت 30 فریم بر ثانیه
    لنز: 28-105 میلیمتر - بزرگنمایی اپتیکال 3.8 برابر - لرزشگیر تصویر
    عکسبرداری: سرعت شاتر از 1/2500 ثانیه تا 15 ثانیه - ایزو اتوماتیک و 125 و 200 و 400 و 800 و 1600 و 3200 - فلاش داخلی با برد 6 متر - تکنولوژی تشخیص چهره - تکنولوژی تشخیص لبخند
    صفحه نمایش: 3 اینچ با رزولوشن 230,000 پیکسل - Live View
    سایر مشخصات: ذخیره بر روی کارت حافظه SD/SDHC/SDXC/MMC/MMCplus/MMCplus HC - باتری یون لیتیوم استاندارد - شارژر باتری

محتوای مخفی: محفظه باطري دوربين 

نقد و بررسی دوربین

Canon IXUS 300 HS که با نام SD4000 IS Digital ELPH نیز شناخته می‌شود؛ محصول دیگری از سری IXUS کانن و با فن‌آوری‌های پیشرفته می‌باشد که آن را تبدیل به یک دوربین کامپکت پیشتاز کرده است تا نظر هر عکاسی را به خود جلب کند. بعضی از این فن‌آوری‌ها شامل یک سنسور تصویر CMOS 10 مگاپیکسلی Back-illuminated، لنز 28-105mm با زوم اپتیکال 3.8 برابر با بیشترین گشودگی دهانه دیافراگم F2.0 و کمترین گشودگی F5.3، لرزش‌گیر اپتیکال تصویر، عکاسی پیاپی با سرعت 3.7 فریم بر ثانیه در رزولوشن کامل، ضبط ویدیویی 720p HD با صدای استریو و پورت HDMI، ضبط ویدیویی با سرعت 240 فریم بر ثانیه و در ابعاد 240 × 320 پیکسل، نمایشگر LCD 3 اینچی و مودهای عکاسی Aperture Priority و Shutter Priority می‌شوند. این دوربین در رنگ‌های نقره‌ای، مشکی مات، سفید براق و قرمز براق موجود می‌باشد.

محتوای مخفی: بررسي فني دوربين 
    همانند هر دوربین دیگری در سری IXUS کانن، این دوربین نیز از طراحی استایلیش و زیبا به همراه گوشه‌های گرد بهره می‌برد. بدنه‌ی آن نیز به هنگام لمس کردن بسیار صیقلی می‌باشد. اگر از قسمت جلو به این دوربین نگاه کنیم لنز را خواهیم دید که قسمت عمده‌ی جلوی آن را اشغال کرده است. یک لامپ کوچک نیز به عنوان لامپ AF Assist یا لامپ کمک کننده به فوکوس خودکار و Self-Timer در قسمت بالای لنز دیده می‌شود. در قسمت سمت راست آن نیز لامپ باریک فلاش قرار دارد. این فلاش در قسمت بالا و سمت راست قرار گرفته است و احتمال اینکه توسط انگشت دست عکاس پوشیده شود به حداقل رسیده است. دو سوراخ کوچکی که در قسمت سمت راست و چپ لنز قرار گرفته‌اند همان میکروفون استریوی آن می‌باشند. اسپیکر نیز از قسمت عقب دوربین قابل مشاهده است

این دوربین به همراه باتری و کارت حافظه تنها 175 گرم وزن دارد. گوشه‌های گرد آن بدین معنی می‌باشد که می‌توان به راحتی آن را در کف دست گرفت. لنز درون بدنه قرار گرفته است و فقط زمانی بیرون می‌آید که دوربین روشن بشود. بنابراین می‌توان به راحتی آن را درون تنگ‌ترین جیب شلوار قرار داد. کیفیت ساخت خوب است. همانطور که انتظار می‌رود ساخت آن از جنس فلز در بدنه و پلاستیک در دکمه‌ها می‌باشد. دوربین کانن IXUS 300 HS همانند دیگر خواهران سری IXUS خود جای زیادی را به عنوان دستگیره یا Grip ندارد و فقط یک لبه برای قرار دادن انگشت شست وجود دارد.
    .

2. 3 کاربر از majidgooly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    گوهردشت كرج

پيش فرض نظرات مختلفم رو در تاپيك ها اينجا جمع كردم :)

دلايلم براي خريد اين دوربين اين بود:

1- طراحي و استايل زيبا و متحصر بفرد اين دوربين نسبت به دوربين هاي ديگه. طراحي محل قرار گيري انگشت در لبه هاي بالايي و پاييني دوربين.
    2- كارايي بهتر كليد هاي فانكشن و كاربردي اين دوربين - توضيح : به عكس قسمت صفحه نمايش اين دوربين دقت كنيد. يك كليد دايره اي شكل بين دو كليد menu و play قرار داره. اين كليد بسياري از كارها رو راحت كرده براحتي قابليت چرخش حول محور خودش يعني كليد func set رو داره و خيلي سريع بدون فشردن كليد ها قادر هستين فقط با چرخوندن اين كليد با انگشت، به خيلي از آپشن ها دسترسي پيدا كنيد، عكس ها رو سرچ كنيد، منوها رو بررسي كنيد و از اين لحاظ، كمتر از دوربين هاي ديگه، نياز به فشردن كليد داريد. يعني هم اون كليد دايره اي شكل قابليت چرخش داره و هم در چهار جهت قابل فشردنه.
    3- فلش داخلي اين دوربين 6 متر برد پرتاب نور داره. براي مثال خودم در شب در حاليكه تمام چراغها خاموش بودند بوسيله فلش از منزل عكس گرفتم،‌ با ديدن اون عكس كسي باورش نميشد كه اين اطاق ها تنها با نور اين فلش روشن شده باشه‌!
    4- كيفيت خوب ال سي دي اين دوربين. كه به سليقه و نظر من از ال سي دي هاي لمسي بسيار بهتره و خرابي توي كارش نيست.
    من رنگ نقره ايش گرفتم كه ضد خشه
    راهنمايي خيلي مهم براي اين دوربين ايكسوز 300. بعضي فروشنده ها تا بهشون ميگي ايكسوز 300 ميخواي، به جاي اين دوربين يه دوربين مشابه يعني ixy 30s جلوت ميگذارن.
    ixy 30 از لحاظ ظاهري مو نميزنه با ايكسوز 300 ولي تفاوت هايي داره. اولا نميشه مطمئن بود اصلا ژاپنه و احتمالا بازار مشترك اروپاست يعني از اون جنس هايي كه به سفارش آسياي جنوب شرقي فرستادن. و 3 تا فرق ديگه دارند:
    1- روي بدنه اونها مارك canon ixus 300 HS هك نشده
    2- منوي فارسي ندارند
    3- از لحاظ قيمتي مشابه ايكسوز 300 هستند ولي ممكنه براي رقابت، فروشنده 15 هزار تومن هم گرونتر قيمت بده.
    ولي از لحاظ كارايي فرق آن چناني با هم ندارند و حتي خرت و پرت هاي توش مثل باطري و شارژر و ... مشابه هم هستند.
    روي همه دوربين هاي كانن نوشته ساخت ژاپن ولي فقط خود خدا مي تونه مطمئن باشه كي راست ميگه

4. 3 کاربر از majidgooly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    گوهردشت كرج

پيش فرض چند تا از عكساي گرفته شده با اين دوربين

چند تا از عكساي گرفته شده با اين دوربين از خودم:

اگه از عكسها خوشتون اومده باز هم در پست هاي بعدي ميگذارم. بشرطي كه نظر بدين. راستي اين عكس ها رو كوچيك كردم. اندازه واقعيشون خيلي بزرگ بود و هر كدوم 10 مگابايت به بالا ميشد.
    رزوليشن عكسهاي اين دوربين 180 هست.
    Last edited by majidgooly; 30-08-2011 at 11:32.

6. 5 کاربر از majidgooly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز vvc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    البرز

پيش فرض

چه عکسهای قشنگیه
    فکر کنم اون دومیه پل آزادگان باشه نه ؟

8. 2 کاربر از vvc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    گوهردشت كرج

پيش فرض

چه عکسهای قشنگیه
    فکر کنم اون دومیه پل آزادگان باشه نه ؟
    كاملا درست حدس زدي عكسهاي زيبايي از اونجا گرفتم كه اين چند تا عكس جزوش هست. همه اين عكسها از وسط شهر و دود و دم ماشين ها و فضاي بازي هست كه همه هر روز بطور عادي از كنارش عبور مي كنند.
    وقتي عكس ها رو به خود باغبون ها نشون دادم كف كرده بودند ميگفتند يعني واقعا از همينجا عكس گرفتي؟!
    بعد مي پرسيدند اون گل كدوميكي هست نشونمون بده. خنديدم گفتم يكي از اين چند صد تا گل كنار پياده رو.

10. 2 کاربر از majidgooly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت ab_rang's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام
    چطور میشه تو قسمت color accent
    رنگی رو که خودمون میخوایم انتخاب کنیم نه رنگی که دوربین انتخاب میکنه؟؟

پروفشنال abbas_p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

كاملا درست حدس زدي عكسهاي زيبايي از اونجا گرفتم كه اين چند تا عكس جزوش هست. همه اين عكسها از وسط شهر و دود و دم ماشين ها و فضاي بازي هست كه همه هر روز بطور عادي از كنارش عبور مي كنند.
    وقتي عكس ها رو به خود باغبون ها نشون دادم كف كرده بودند ميگفتند يعني واقعا از همينجا عكس گرفتي؟!
    بعد مي پرسيدند اون گل كدوميكي هست نشونمون بده. خنديدم گفتم يكي از اين چند صد تا گل كنار پياده رو.
    سلام
    دوست عزیز میشه بگید این دوربین رو با چه قیمتی گرفتید؟
    بنظرتون Canon IXUS 130 که 14.1 مگاپیکسل هستش بهتر نیست؟

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    گوهردشت كرج

پيش فرض

سلام
    دوست عزیز میشه بگید این دوربین رو با چه قیمتی گرفتید؟
    بنظرتون Canon IXUS 130 که 14.1 مگاپیکسل هستش بهتر نیست؟
    من اين دوربين 260 هزار تومن خريدم با گارانتي ايده آل كه البته 16گيگ رم كينگستون اصل به قيمت 65 هزار تومن ويك كابل HDMI قيمت 15 هزار تومن و كيف كوچك مجاني گرفتم.
    توضيح كوچولو اينكه اين دوربين شبيه به دوربين ixy 30 هست. تفاوت كوچيكش اين هست كه منوي فارسي داره ولي ixy30 نداره. در ژاپن اين دوربين به ixy 30 معروف هست .
    قيمت ixy 30s حدود 15 هزار تومن گرونتره البته اين يك نوع حقه هست . بنظر من چون اين دوربين منوي فارسي داره و نيز اينكه بعضي از شركت هاي گارانتي بخاطر اينكه اين سري دوربين ها با سود بيشتر بفروشند ، دست به يك ترفندي زده اند كه با ارسال شماره سريال اين دوربين بوسيله اس ام اس ، شما از اصل بودن دوربين اطمينان حاصل پيدا كنيد. كه بنظر من هر شركتي ميتونه امتياز اس ام اس و اينا رو بخره. به همين خاطره كه اين دوربين در جمهوري به قيمت هاي 260 هزار الي 320 هزار تومن به فروش ميرفت !
    از يك فروشنده خبره كه پرسيدم گفت كه همه ي اين دوربين ها يكيه ولي شركت هاي گارانتي بخاطر منافع خودشون اين دوربين ها رو انحصاري براي خودشون معرفي مي كنند كه سود بيشتري كنند. وگرنه چه گارانتي آفومار باشه چه ايده آل و چه صد تا گارانتي ديگه، هيچ فرقي نمي كنه. حتي وسايل جانبي توشون رو من از هر گارانتي كه پرسيدم گفتند كه به شرط اصل بودن ميفروشيم.
    يك مسئله ديگه در مورد مگا پيكسل پرسيدي . من با اين قيمت مي تونستمcannon a3300 هم بگيرم. با مگا پيكسل 16. ولي تحيقياتي كه كردم . امتيازات زيادي از اين دوربين ديدم من جمله حس گر اين دوربين و ديافراگم و عكس هاي باكيفيتي كه مياندازه. قدرت فلش و نيز نويز كم .
    مگاپيكسل هر دوربين تنها در قضيه چاپ عكس ها خودش رو نشون ميده. براي چاپ كردن عكس ها در ابعاد خيلي بزرگ كاربرد داره و ارتباط چنداني به كيفيت عكس نداره. اين اشتباهي هست كه خيلي ها براي خريد دوربين و گوشي مي كنند. فكر مي كنند هرچه دوربين مگاپيكسل بيشتري عكس بگيره بهتره. درصورتي كه دوربين هايي هستند با مگاپيكسل 10 ولي با قيمت بيش از يك ميليون تومان.

در زمينه دوربيني كه اسم بردين البته به اشتباه اسم بردين. درستش canon sx 130 هست. اين دوربين عليرغم خوبي هايي كه داره من جمله فلش جدا و نيز امكان زوم و تنظيمات دستي خوب، خروجي HDMI نداره و با ابعاد 4:3 نمايش داده ميشه ،‌از باطري قلمي استفاده ميكنه كه اولا هزينه شما رو بالا مي بره ثانيا مجبور هستيد كه درب باطري رو زياد باز و بسته كنيد كه باعث خرابي قسمت درب باطري ميشه. يك مطلب ديگه اينكه دوربين sx130 مونتاژ چين هست و ژاپني نيست ولي ايكسوز 300 مال ژاپنه. و همينطور اينكه سيستم داخلي و تكنيكي بكار رفته در ايكسوز 300 خيلي جديدتره و در مصرف باطري هم خيلي اهميت داره و بصرفه هست. با اينحال اگه شكل و شمايل sx130 رو دوست داري بهتره يه كم منتظر بموني تا sx150 is بخري. شرح و تفسير اين دوربين هم در يكي از تاپيك ها مطرح كردم كه فوق العده از دوربين sx130 بهتره ولي باز يك ضعف هايي هم داره مثل همون باطري قلمي و مونتاژ چين بودن.

فكر كنم تا حدي جوابتون داده باشم.
    Last edited by majidgooly; 08-09-2011 at 22:38. دليل: توضيح بيشتر

14. 3 کاربر از majidgooly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز pooria-ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    سگ دونی (تهران)

پيش فرض

ممنونم از تیپک خیلی خوبت

یه توضیح خیلی مختصر در مورد تفاوت Ixy30 و Ixus300 خدمتت بدم

هر دو این دوربین ها زیرشون خورده made in Japan،اما مدل Ixy30 که شما میفرمایید و به درست هم میفرمایید که منو فارسی نداره سفارش اروپاست و مدل Ixus 300 سفارشه آسیاست و تا اونجایی که من از یکی از دوستانم تو جمهوری اطلاعات گرفتم (از نماینده های باسابقه کنون هستن) تو سنگاپور اسمبل میشه و منو فارسی هم داره

اما به طور کل دوربین خیلی خوبی هستش،من واسه دوستم خریدم و باهاش کار کردم،حقیقتا عکس های تو شبش خیلی خیلی از Sx210 خودم بهتر بود و همینطور که دوستمون گفتن تعداد پیکسل ها ارتباطی با کیفیت عکس نداره

دوست عزیز اگه ممکنه یه عکس از شارژرتون رو بزارین،ببینم شارژرتون مال Ixy30 هست یا Ixus 300

16. این کاربر از pooria-ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    گوهردشت كرج

پيش فرض

دوست عزیز اگه ممکنه یه عکس از شارژرتون رو بزارین،ببینم شارژرتون مال Ixy30 هست یا Ixus 300

18. 2 کاربر از majidgooly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •