با سلام
کدوم گوشی ها رو تو این رنج قیمت پیشنهاد میکنید ؟
ایکس 8 ؟ گالاکسی؟ یا htc
با سلام
کدوم گوشی ها رو تو این رنج قیمت پیشنهاد میکنید ؟
ایکس 8 ؟ گالاکسی؟ یا htc
گالاکسی جیو
البته انتظاراتت رو هم بگی بهتر میتونیم کمکت کنیم . مثلا اگه دوربین برات مهم باشه جیو جواب نمیده !!!
قیمت های فعلیشون رو هم میگی ؟
امکانات والله یه چیز در حد مطلوب باشه نه اینکه فقط تو یه چند تا چیز مزیت داشته باشه
galaxy Gio تو این رنج بهترین انتخابه فعلا
مولتی تاچم هست
سلام.
دوست عزیز شما باید انتظارتت رو از گوشی بگی تا دوستان راهنمایی کنند.
هر گوشی مزایا و معایب خودشو داره.
گالاکسی جیو گارانتی دار ساخت کره 250 تومن هست . موفق باشی
دوربين صداش باطري صفحه لمسي خازني
به نظر من 30 تومن دیگه بذار رو پولت یه wave II بگیر البته gio هم خوبه ولی تنها مزینش نسب به wave II
اندروید بودنشه . wave II صفحه نمایش خیلی خیلی بهتری داره صداش هم بهتره دوربینش هم خیلی بهتره
خروجی tv هم داره cpu و شتابدهنده گرافیکی بهتری داره اینایی که گفتم برتری های اصلیش نسبت به gio
بود
به نظر من gio واسه کسی خوبه که خوره ی گوشی هست و همیشه تو این سایت و اون سایت دنبال برنامه
و بازیه ولی واسه کسی که امکانات کلی گوشی واسش مهمه wave II خیلی بهتره
به نظر من یکم صبر کنین و همچنین بودجتون رو تا 300 تومن برسونید واسه Xperia Mini ...
CPU 1Ghz
RAM 512MB
5MP Imaging - 720p Video Recording
Ando 2.3
Multi touch
فعلا گرون هست حدود 320 تا 330 ... اما ارزون میشه !کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینطور که معلومه دوربین برات مهمه ... که اگه هست جیو نگیر چون هم دوربینش فلش نداره و هم اینکه فیلم برداریش خیلی خیلی ضعیفه
یه نگاهی به نوکیا C6 هم بنداز با توجه به خواسته های تو شاید بتونه گوشی خوبی باشه (البته نمیدونم صفحه ش خازنی هست یا نه) . Wave II هم خیلی خوبه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)