تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 24

نام تاپيک: خرید مانیتور کمک خواهشا

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض خرید مانیتور کمک خواهشا

سلام دوستان میخاستم مانیتور بخرم موندم چی خوبه مرسی اگه مثل همیشه کمک کنید دوستان
    ال سی دی یا ال ای دی نمیدونم برای بازی با پی اس 3 غش اکس باکس میخام میشه با قیمت به من بگید اینچ هم در حدود اخرش 22 باشه
    دوستان بگن با همین اینچ بازی خوبه بد نیس کوچیک نیس برای اتاق میخام
    یکی هم گفت تری 3 سه بعدی مگه تری3 در حد 22 اینچ زده اگه اره چنده برندش چیه؟
    مرسی کمکم کنید دوستان عزیز
    مشاهده تاپيک
    سلام به همه دوستان
    قسمت مانیتور سوال کردم کسی جوابم نداد چند روزه خیلی وقته
    نظر دوستن خوندم اخر معلوم نیس الجی خوبه یا سامسونگ یکی میگه اره یکی نه
    یه مانیتور خوب میخام تا 22 اینچ که برای کنسول مثل پی اس تری خوب باشه
    1-رزولوشن مانیتور از پی اس با لاتر باشه تصویر مشکل نداره کم باشه که بده یا حتما باید فیکس باشه؟؟
    قیمتم تا 300 میدم کمترم بود بهتر فقطدوستان بگن چی بهتره ال سی دی یا ال ای دی ؟ کدوم امتحانش پس داده ال ای دی تعمیر میشه یا اینک تازه اومده فعلا معلوم نیس خوبه یا نه
    لطف کنید کمک کنید چی بخرم من که گیج شدم
    یک مارک و مدل خوب بگیدو اپ دی ساپورت کنه و اینکه خوذتون چی استفاذه میکنید خوبه بگید
    دوستم گفت تی وی ال ای دی یا ال سی دی بگیر خوبه؟ یا 22 اینچ داره

ممنون میشک راهنمایی کنید که بخرم

يش فرض
    سوال دیگه ای بود که قیمت ال سی دی با ال ای دی زیاد فرق نداره مثلا 2261 ال جی ال سی دی هس 260 تومن ولی سامسونگ ال ای دی 300 میده 22 اینچ گیج شدم شدید و اینکه میگن سام بهتره کمک کنید مرسی

---------- Post added at 12:53 AM ---------- Previous post was at 12:50 AM ----------

و سوال اصلیم اینه که دوستم پیشنهاد داد ال ای دی تی وی بگیرم ولی من میخام به سیستمم هم وصل کنم میخام بدونم تی وی ال ای دی کیفیتش از ال ای دی مانیتور بهتره یا نه ؟؟؟
    بی ایکس 2285 انتخاب کردم فعلا دو تا ا دی داره و فروشنده گفت خوبه حالا برای پی اس خوبه
    ممنون میشم همه کمکم کنید لطف نید حرفام کانل بخونید راهنماییک کنید و در اخر 22 اینچ خوبه اخه 23 اینچ 23720 پیدا نمیشه فک کنم کسی نمیدونه چند بودش

---------- Post added at 02:00 AM ---------- Previous post was at 01:59 AM ----------

اون دوستی که گفت تو فروم پی اس اسوز عالیه اخه ساپورت نمیشه اصلا تعمیرش که نمایندگی درستی نداره و اینکه سونی سام خیلی بهترن تو نمایشگر و .... اسوز حرفی نداره
    شایدم خوبه ولی من لینک گذاشتم قیمتش با سام فرقی نداره ولی کنتراست اسوز 10 میلیونه ولی سلم الجی به این کنتراست نرسیدن هنوز با این قیمت مشکوکه که اسوز خوب باشه

---------- Post added at 01:27 AM ---------- Previous post was at 01:23 AM ----------

شاهین جان گفتم 23720 مثل اینکه وارداتی بود الان گفت نمیاد معلوم نیس شایدم نیاد نمیدونم تا چقد درسته گرفتاری اینه مانیتور نمایندگی ها نمیاره باید تو کامپیوتر فروشی ها پیدا کنیم
    من بی ایکس 2285 پلاس انتخاب کردم فروشنده گفت برا کنسول خوبه با 23720 فرقی نداره 1 اینچ کمتره فقط نظرتون چیه همه پست منو خوندی؟ مرسی کمک کنیدددد ذوستان

---------- Post added at 01:31 AM ---------- Previous post was at 01:27 AM ----------

کلا سام بهتره یا الجی گیج شدم

پروفشنال jonerex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

دوست عزیز داستان نوشتی شما بگو سیستم چیه؟ بعد بودجه تون تا چقدر هست و کاربرتون چیه ؟ برای غیر از pc میخوای کلا دو مورد تا 300 میشه سامسونگ جدیدتر و دوتا hdmi داره و تصویر بهتر و ال جی هم قدیمیه ولی تصویر خوبی داره

LED=SAMSUNG BX2285 PLUS=285
    LG 22" W2261VP=240

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

دیگه ببخشید زیاد نوشتم کلی هر جا پرسیدم کسی جوابم نداد اخه سوالا هم زیاد شدن
    برای پی اس 3 میخام برای بازی
    خودمم 2285 مد نظرم هس و لی الجی که گفتی ال سی دی هس 2285 299 تومن یجا دیدم البته تهران نیستم و اینکه ی مدل الجی بود ال ای دی 350 که میگن تو بازار نیست اصلا و در اخر سامسونگ بهتره 2285 خوبه اخه تو همین فروم یکی بدیش میکرد که پرش داره و ..... خوب نیست
    سامونگ بهتره از الجی؟؟؟ همین 2285 خوبه بخرم ؟؟ اگه نه مدل بگید 22 اینچ میخام تا 23
    پولم مهم نیست برام 300 350 همین رنج هستن دیگه

---------- Post added at 10:20 PM ---------- Previous post was at 10:19 PM ----------

منتظر جواب شما و همه هستم مرسی از راهنماییتون

4. این کاربر از zxcvbnm_00 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه fire_gun's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    http://parsilogo.ir

پيش فرض

میتونید از نظر خرید رو من حساب کنید یه اشنا دارم ..
    2285 رو 264 قیمت داد بهم
    مدل و بگید قیمت کنم واستون

پروفشنال jonerex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

دیگه ببخشید زیاد نوشتم کلی هر جا پرسیدم کسی جوابم نداد اخه سوالا هم زیاد شدن
    برای پی اس 3 میخام برای بازی
    خودمم 2285 مد نظرم هس و لی الجی که گفتی ال سی دی هس 2285 299 تومن یجا دیدم البته تهران نیستم و اینکه ی مدل الجی بود ال ای دی 350 که میگن تو بازار نیست اصلا و در اخر سامسونگ بهتره 2285 خوبه اخه تو همین فروم یکی بدیش میکرد که پرش داره و ..... خوب نیست
    سامونگ بهتره از الجی؟؟؟ همین 2285 خوبه بخرم ؟؟ اگه نه مدل بگید 22 اینچ میخام تا 23
    پولم مهم نیست برام 300 350 همین رنج هستن دیگه

---------- Post added at 10:20 PM ---------- Previous post was at 10:19 PM ----------

منتظر جواب شما و همه هستم مرسی از راهنماییتون

خواهش میکنم دوست عزیز تا حالا چندفعه همین حرف رو دوستان زدن منم گفتم با سیستم قدیمی که نمیشه مانیتور FULL HD داشت چند تا از دوستان 2285 رو گرفتن و راضی بودن و شکایتی نکردن یکی از دوستان هم مثل شما ایکس باکس و پی اس 3 داشتن که وصل کرده بودن و خیلی تعریف میکردن جدیدترین مدل 2285 هست

LCD=SAMSUNG TV P2370HD=350 گیرنده دیجیتال داره و ورودی های مختلف

7. این کاربر از jonerex بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام
    مرسی پس من 2285 میخرم اوکی مرسی از کمکت فقط حرفی 23720 دیگه میگن نیست 1اینچ بزرگتره فقط ویژگی هاش یکیه با 2285 کاملا
    پس شما همین 2285 تایید میکنید برای پی اس میخام؟ حرفی بود من اینو برای سیستمم استفادذه کنم برای مانیتورم مشکل پیش نمیاد خراب نمیشه ؟ اخه گرافیکم ا جی پی هس ولی جیفورسه خوبه یعنی تصویر خوب میده معمولی مانیتور برای بازی دارم میگیرم برای پی اس
    یعنی مانیتورم خراب نمیشه به سیستمم وصل کنم؟
    قیمت 299 گرفتم تهران نیستم و اینکه گفت تو جشنواره 302 میدن؟؟؟ راسته؟ و اینکه همین میخرم 2285 خوب انتخابی هست برای پی اس که بازی کنم خراب نشه زود زود خراب نمیشه ؟
    مرسی دوستان در اخر دوست من این 2370 که عکسش زدی تی وی هس از 2285 بهتره؟؟؟ فک کنم غیر تی وی بهتره چون کمپانی کل هزینه رو تصویر کرده نه گرفتن کانال و... درسته؟ میلی ثانیه تی وی بالا هس درسته؟؟ کلا 2285 بخرم خوبه ؟؟ و اخر 2285 پشتش خروجی صدا داره برای زمانی که اچ دی وصل کردیم اگه صدا از مانیتور بگیرم مانیتور ضعییف نمیشه ؟؟

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام دوستان عزیز
    راستش گفتم تهران نیستم بیامم حسش نیس دنبال خرید برم
    الان یجا رفتم طذف هر دو مارک سام و الجی کار میکرد گفت ال ای دی هر دو خوبن ولی قدیمالجی ال سی دیش بهتر بود الان فرق نداره ال ای دی
    ی مدل گفت الجی ال ای دی 225 ای پی اس 345 تومن امروز و سام هم گفتم یجا گفت 299 2285 یجا هم گفت 320 تومن گرون گفت با توجه به قیمتا کدوم بخرم خوبه بهتره خیلی جاها شنیدم سام بهتره و امروز گفتن هر دو خوبه الجی هم 45 تومن بیشتره نمیدونم گرونی هم دلیل بهتری نداره ولی میگن گارانتی الجی خوبه که میاد منزل ولی چرا باید خراب بشه اصلا نظرتون بگید لطفا کل تابستون موندم انتخاب کنم

---------- Post added at 01:52 PM ---------- Previous post was at 01:51 PM ----------

samsung 2285 led 3299
    lg led 225ips 345
    lg 226v led 350
    بنظرتون کدوم بخرم این اخری میگن جدیده
    سام یا الجی برای پی اس میخام ببخشید داستان ش

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

این مدلم بود lg e2250t 328 toman

merci komak konid yeki bekharam soal az lg ya sam kodam model??

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

دوستان عزیز یچیزی پیدا کردم اخه پیش مغازه دار بری همه چیزو نمیگه الان فهمیدم الجی 5 میلی سکند هس ال ای دی هاش و سام 2 هس و ایا 2 با 5 فرق داره تو پی اس 3 بازی هاش؟ / در اخر با اینکه الجی گرونتره 45 تومن سام بخرم بهتره 299 تومن بود و دوتا اچ دی داره ورودی مرسی کمک کنید تا بخرم زودتر از گیج بودن در انتخاب در بیام
    lg led ips 5 ms respons
    samsung 2 ms respons 2285

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

دوستان عزیزم نظر اخر بدن لطف کنن دیگه میخرم فقط حرفم بگم که بین الجی و سام موندم کدوم خوبه الانم فهمیدم که پاسخگویی سام 2 هس ولی ال ای دی الجی 5 و اینکه الجی 45 تومن گرون تره فکرم مشغوله که بهتر از سام 299 تومنی نباشه 2285 میگم ولی سام 2 هس پاسخگوییش منتظر حرفتون هستم تا بخرم بره پی کارش

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •