تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]




نمايش نتايج 1 به 1 از 1

نام تاپيک: ساخت بزرگ‌ترین حافظه رایانه‌ای جهان با گنجایش 120 میلیون گیگابایت

  1. #1
    M Ơ Ɗ Є Ʀ ƛ Ƭ Ơ Ʀ VAHID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    "فروم" ها خانه دوم ما
    پست ها
    10,149

    پيش فرض ساخت بزرگ‌ترین حافظه رایانه‌ای جهان با گنجایش 120 میلیون گیگابایت

    ايتنا - این حافظه به اندازه‌ای است که می‌توان در آن ۲۴ میلیون فیلم با کیفیت HD را ذخیره کرد.


    شرکت IBM قصد دارد با استفاده از ۲۰۰ هزار حافظه رایانه‌ای، رشته حافظه‌ای با گنجایش ۱۲۰ پتافلاب را به وجود آورده و با این کار رکورد بیشترین گنجایش حافظه در جهان را به نام خود ثبت کند.

    به گزارش ايتنا از مهر، از یک پتابایت گنجایش برای ذخیره اطلاعات چه ذهنیتی دارید؟ این گنجایش برابر یک کوادریلیون بایت یا هزار ترابایت اطلاعات است.
    امروزه بسیاری از کاربران از هارددرایوها یک ترابایتی استفاده می کنند که البته در حال حاضر بیشترین میزان گنجایش برای ذخیره اطلاعات ۸ کاربران خانگی ترابایت است.

    از این رو زمانی که شرکت IBM اعلام می‌کند برای یکی از مشتریان خود در حال ساخت انباز ذخیره اطلاعاتی به گنجایش ۱۲۰ پتافلاب است، باید به شدت شگفت‌زده شد.
    ۱۲۰ پتافلاب برابر ۱۲۰ میلیون گیگابایت است. این حافظه بزرگ‌ترین حافظه رایانه‌ای است که تاکنون در جهان ساخته شده است.

    این حافظه به اندازه‌ای است که می‌توان در آن ۲۴ میلیون فیلم با کیفیت HD را ذخیره کرد.
    IBM این حافظه را با کنار هم قرار دادن ۲۰۰ هزار حافظه دیسک سخت دیگر ایجاد می‌کند.

    بر اساس گزارش MIT این رشته حافظه گسترده نیازمند فضایی برابر ۲ پتافلاب است تا تنها بتواند اسامی تمامی فایل‌ها و پوشه‌های ساختاری را در خود حفظ کند.

    این درایورها به منظور پایین نگهداشتن حرارت به صورت افقی در کنار یکدیگر قرار می‌گیرند و به جای هوا با استفاده از آب خنک می‌شوند.

    بر اساس گزارش ان بی سی، همچنین به منظور مقابله با از بین رفتن اطلاعات در صورت آسیب وارد آمدن به یکی از هارد درایوها، IBM اطلاعات را در میان شبکه دیسک‌های سخت چندین بار تکرار می‌کند تا به این شکل رایانه‌ها بتوانند حتی در صورت بروز نقص به کار خود ادامه دهند.











    itna.ir

  2. این کاربر از VAHID بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است


Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

  • شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •