سلام خوبید؟ متشکرم که می خواهید به من کمک کنید
می خواستم از استادان سایت بپرسم که به نظرتون 3250 بخرم؟ یا یه چیزی توئ مایه هایه اون بخرم
لطفا کامل کمک کنید
راستی اصلا حرف سونی اریکسونا نزنید که از گوشیایی که سیمبین نیست حالم بهم می خوره![]()
سلام خوبید؟ متشکرم که می خواهید به من کمک کنید
می خواستم از استادان سایت بپرسم که به نظرتون 3250 بخرم؟ یا یه چیزی توئ مایه هایه اون بخرم
لطفا کامل کمک کنید
راستی اصلا حرف سونی اریکسونا نزنید که از گوشیایی که سیمبین نیست حالم بهم می خوره![]()
خوبم تو چطوری ؟
من استاد نیستم ولی میگم بخرش خیلی جالبه...![]()
دوست عزیز دستت درد نکنه
چون شنیدم سرعتش یه کمی پایینه و منم می خوام روش یه گیگ بزارم می ترسم مثل 3230ام بشه
راستش رو بخوای باهاش کار نکردم . اما رفیقم داره ازش راضیه با 512 مگ رم.
merc & thanks
گوشي خوبيه
ولي كيفيت دوربينش زياد جالب نيست
چون اتوفوكوس نداره
سیمبین ورژن 9.1 هست یا 9
Last edited by jazire_eshgh21; 16-06-2006 at 13:57.
سلام در مورد 3250
ای شروع باید گفت، موبایل نوکیا 3250 یک تلفن همراه هوشمند (smartphone) است که بر اساس سیستم عامل Symbian OS v9.1 ساخته شده است و در دسته ی "Series 60" قرار می گیرد
مجهز به یک دوربین 2 مگاپیکسلی می باشند
موبایل نوکیا مدل 3250 به طور پیش فرض دارای یک کارت حافظه سرخود با ظرفیت 10 مگابایت است ضمن آنکه می توان کارتهای حافظه از نوع MicroSD را خریداری و به آن متصل کرد تا ظرفیت حافظه آن به یک گیگابایت ارتقاء پیدا کند.
موبایل نوکیا 3250 دارای دکمه ی "Push-o-Talk" است و یک گوشی هدست 3.5 میلیمتری با کیفیت مناسب اما در آن کانکتور مادون قرمز "Infrared" وجود ندارد.
دارای کیفیت رنگ 256K می باشد با وضوح تصویر مشابه اما اندازه ی صفحهنمایش نوکیا 3250 اندکی کوچکتر و 176*208 است.
جزیره عشق چون ورژن9.1 هست
شما خودت داری؟ من می خوام بدونم که با کارت 1 گیگ مشکل سرعت پیدا می کنه یا نه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)