تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 20

نام تاپيک: مشوره برای کیس تا 950 تومن

داره خودمونی میشه alex_boobo's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    my pc

پيش فرض مشاوره برای کیس تا 950 تومن

سلام خدمت بچه های خوب p30world
    دوستان قراره کیسم رو عوض کنم چون کارش از ارتقا گذشته.ایشالا تا همین چند روز آینده...بودجه ای هم که براش در نظر گرفتم 950 تومنه.
    کاربردم به ترتیب: بازی-دیدن فیلم اچ دی-نرم افزارهای مهندسی(etabs..safe...matlab) -وب گردی-دانلود و .... خلاصه همه کاری باهاش انجام میدیم واینکه سیستم حدود 20 18-ساعت روشن هست.

خب با این اوصاف سیستمی میخام که از لحاظ کیفیت طوری باشه که مشکلی براش پیش نیاد..
    روی مارک و برند خاصی هم تعصب ندارم...ATI - NVIDIA-INTEL-AMD..فرقی برام نمیکنه
    تو این چند روز کلی به این سایت واون سایت خصوصن همین فروم پی سی سر زدم و تا حدودی به انتخاب هایی رسیدم ولی حجم ندانسته هام خیلی زیاد شده.
    راستی قصد اورکلاک هم ندارم ..اخه تبحر خاصی ندارمتو فکر کراس فایر یا SLI هم زیاد نیستم چون تا 2-3 سال دیگه دست بهش نمیزنم...تا اون موقع هم اگه ضعیف شد باز عوض میکنم..خوب با این تفاصیل به این قطعات رسیدم:
    CPU: I5 2500
    M.B:ASUS P8H67 or ASUS P8H67 MPRO
    RAM:4GIG berandesho nemidonam chi begiram
    VGA:SAPPHIRE 6870 or EVGA GTX 560 TI
    HDD:SAMSUNG 1T.B f3
    ODD:SONY 24X
    POWER:GREEN 530AEU
    کیس خودم دارم GREEN ORBIT پس 950 تومن همه چیز به جز کیس
    حالا اگه نیاز به تغییر هست لطفا بگید...اگه با هم هماهنگ نیست و ...در رابطه با سی پی یو یه چیزی بگم که سی پی یو الانم HNTEL PENTUM D 540 هست که سرسام گرفتم از صدای فنش..انگار 50 تا سشوار با هم روشن کردی
    خواهشا مدل گرافیک و سی پی یو طوری باشه که کم صدا باشه ..اگه سایلنت بود که دیگه محشره
    ..
    البته نکته و سوال زیاد دارم که در ادامه ازتون میپرسم
    .
    پیشاپیش از تمام دوستان تشکر میکنم... نه تنها با زدن دکمه تشکر

Last edited by alex_boobo; 27-08-2011 at 00:27.

پروفشنال jonerex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

سیستم خیلی خوبیه گرافیک 560TI انتخاب خوبی هست و از 6870 قویتر در حد 6950
    باور مناسب انتخاب نکردید کمه 600 به بالا بقیه قطعات خوب هستند

3. این کاربر از jonerex بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه high-end's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام.سیستم خودتون با چند تغییر عالی میشه.
    CPU:I5 2500=240
    MB:ASUS P8H67=150
    RAM:APACER 2*2GIG 1333=37
    POWER:GREEN 635=110
    VGA:SAPPHIRE HD 6950 2GIG=340
    ODD:LITE ON=26
    HDD:SAMSUNG 1T F3=65
    ALL:968

5. این کاربر از high-end بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    my pc

پيش فرض

سلام.سیستم خودتون با چند تغییر عالی میشه.
    CPU:I5 2500=240
    MB:ASUS P8H67=150
    RAM:APACER 2*2GIG 1333=37
    POWER:GREEN 635=110
    VGA:SAPPHIRE HD 6950 2GIG=340
    ODD:LITE ON=26
    HDD:SAMSUNG 1T F3=65
    ALL:968
    ممنون
    قدرت این گرافیک با مدل 1 گیگش چقدر تفاوت پرفرمنس و قیمت داره؟؟!!!...اخه بعید میدونم اینجا بتونم پیدا کنم..
    و دوم اینکه این گرافیک تو کیس گریین اربیت جا میشه؟؟؟
    بین مدلهای رم کدوم بهتر و ارزونتر هستند..king max..kingston.corsair...adata.. یا همین apacer..؟؟؟

سیستم خیلی خوبیه گرافیک 560TI انتخاب خوبی هست و از 6870 قویتر در حد 6950
    باور مناسب انتخاب نکردید کمه 600 به بالا بقیه قطعات خوب هستند
    .ممنون
    دوستان پاور 600 وات خیلی هاااا...یه فکری به حال پول برق ما هم بکنیدماهی 60-70 پول برقه هاااااا
    راستی یه چیزی فراموش کردم بگم و اون اینکه گاهی اوقات Convert هم انجام میدم.. یه جا خوندم که سری h67 قابلیت quick sync دارن که تو تبدیل خیلی موثره..حالا سوال من اینه که باید حتما مادربرد خروجی گرافیک سی پی یو داشته باشه که بشه از این قابلیت استفاده کرد یا نه؟؟؟ربطی نداره؟؟!!!!
    بین برند گرافیک برای جیفورس کدوم بهتر و ارزونتر هست؟اخه از جینوارد زیاد تعریفی نشنیدم.

از اینکه با صبر و حوصله جواب سوال های این دوست حقییر رو میدید بسیااااااااااااااااااااار متشکررررررررریم

تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

قدرت این گرافیک با مدل 1 گیگش چقدر تفاوت پرفرمنس و قیمت داره؟؟!!!...اخه بعید میدونم اینجا بتونم پیدا کنم..
    خیلی فرقی باهم ندارن ولی مدل 2 گیگ 6950 آنلاک میشه و اگه خوش شانس باشید و 6950 آنلاک شو پیدا بکنید میتونید به 6970 تبدیلش کنید.اگه پیدا نکردید اینو بگیرید:

MSI N560 GTX TI TWIN FROZR II=340

و دوم اینکه این گرافیک تو کیس گریین اربیت جا میشه؟؟؟
    بله.

بین مدلهای رم کدوم بهتر و ارزونتر هستند..king max..kingston.corsair...adata.. یا همین apacer..؟؟؟
    A-DATA و CORSAIR برند های گرونی هستن و KING و PATRIOT و APACER و...تو یه رنج قیمتی هستن.همون APACER برای شما کافیه.

دوستان پاور 600 وات خیلی هاااا...یه فکری به حال پول برق ما هم بکنیدماهی 60-70 پول برقه هاااااا
    برای 6950 پاور 600 وات تازه لب مرز هم هست!!به هر حال باید نسبت به مصرف سیستم پاور تهیه بشه.

راستی یه چیزی فراموش کردم بگم و اون اینکه گاهی اوقات Convert هم انجام میدم.. یه جا خوندم که سری h67 قابلیت quick sync دارن که تو تبدیل خیلی موثره..حالا سوال من اینه که باید حتما مادربرد خروجی گرافیک سی پی یو داشته باشه که بشه از این قابلیت استفاده کرد یا نه؟؟؟ربطی نداره؟؟!!!!
    دقیقا نمیدونم که این قابلیت برای کانورت هست یا نه ولی باید مادربرد H67 یا H61 یا Z68 خریداری بشه تا بشه از این قابلیت استفاده کرد.

بین برند گرافیک برای جیفورس کدوم بهتر و ارزونتر هست؟اخه از جینوارد زیاد تعریفی نشنیدم.
    بهترین و تقریبا ارزونترین برند انویدیا EVGA هست ولی گینوارد هم برند شناخته شده ای هست و دست کمی از EVGA نداره.

8. 2 کاربر از high-end بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال jonerex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

ممنون

.ممنون

از اینکه با صبر و حوصله جواب سوال های این دوست حقییر رو میدید بسیااااااااااااااااااااار متشکررررررررریم

کمتر از 600 لب مرز میشه و اصلا خوب نیست کارت گرافیک 300 هست و....

بله گرافیک مجتمع اینتل در کانورت فیلم از تمام کارت گرافیک های الان سریعتره و بارها تست شده و بنچمارک هم داره و سری z68 بهتر عمل میکنه و از h67 قویتره و سری z68 هوشمند هست و برای کانورت فیلم از گرافیک مجتمع و بازی از گرافیک

برند کارت گرافیک زیاد اهمیتی نداره اگر نمیخواین با برند ایسوس msi بگیرید
    Last edited by jonerex; 27-08-2011 at 01:16.

10. این کاربر از jonerex بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه hessam2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

من با z68 و i7 بازی میکنم توپ جواب میده
    کارتم ندارم

12. این کاربر از hessam2006 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    my pc

پيش فرض

خیلی فرقی باهم ندارن ولی مدل 2 گیگ 6950 آنلاک میشه و اگه خوش شانس باشید و 6950 آنلاک شو پیدا بکنید میتونید به 6970 تبدیلش کنید.اگه پیدا نکردید اینو بگیرید:

MSI N560 GTX TI TWIN FROZR II=340

.
    خوب این کارت به نظر کارت خوبی هست...کولینگ خوبی هم داره .ولی از کاراییش زیاد خبر ندارم...
    یه چیزی که خیلی مهمه صدای فن هست..اینا کم صدا هستند دیگه؟؟؟!!!

کمتر از 600 لب مرز میشه و اصلا خوب نیست کارت گرافیک 300 هست و....

بله گرافیک مجتمع اینتل در کانورت فیلم از تمام کارت گرافیک های الان سریعتره و بارها تست شده و بنچمارک هم داره و سری z68 بهتر عمل میکنه و از h67 قویتره و سری z68 هوشمند هست و برای کانورت فیلم از گرافیک مجتمع و بازی از گرافیک

د
    خوب تا اینجا دوستان نظرشون رو پاور 600 وات تایید میشه..حالا بین برند پاورها کدوم بهتره؟؟...green یا thermaltek ؟؟یا هر چیزی که خودتون صلاح میدونید...متاسفانه یکی میگه این خوبه..اون ببده یا بر عکس...فروشنده ها هم که دیگه نگوووو....
    jonerex جان منظورم این بود که این قابلیت باید حتما خود مادربرد خروجی گرافیک داشته باشه تا بتونه از این قابلیت استفاده کنه یا خیر؟مثلا همین p8h67 خروجی تصویر نداره و p8h67 m pro خروجی تصویر داره..نمیدونم تونستم مطلب رو براتون توضیح بدم یا خیر...

من با z68 و i7 بازی میکنم توپ جواب میده
    کارتم ندارم
    به به حسام خان

چند وقت پیش تاپیکتون رو دیده بودم..به سلامتی سیستم رو خریدید دیگه..مبارکه
    جدی میگی؟!!؟؟!؟!!؟ یعنی با گرافیک خود سی پی یو راحت بازی هارو جواب میده برات؟؟!!؟؟!
    Last edited by alex_boobo; 27-08-2011 at 08:51.

تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    my pc

پيش فرض

دوستان من امروز رفتم قیمت قطعات رو بگیرم که سی پی یو i5 2500 نبود ...2400 بود به قیمت 235 تومن...این 300 مگا هرتزی که اختلاف این دو سی پی یو هست خیلی تو قدرتشون چشمگیره؟؟؟؟!!!
    گرافیک هم فقط sapphire hd 6870 بود به قیمت250 تومن و مدل Vapro-x به قیمت 280 تومن..
    ..560 و 6950 که اصلا نبود....البته سفارشی میارن یه 20-15 تومنی گرونتر میشه..
    هارد هم فقط وسترن بلک به قیمت 120 بود..میگن سامسونگ خرابیش بالا بوده..نمیدونم تا چه حد درسته
    ..
    هارد segate چه مدلی خوب هست 1ترا بایتش؟؟؟

تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

دوستان من امروز رفتم قیمت قطعات رو بگیرم که سی پی یو i5 2500 نبود ...2400 بود به قیمت 235 تومن...این 300 مگا هرتزی که اختلاف این دو سی پی یو هست خیلی تو قدرتشون چشمگیره؟؟؟؟!!!
    خیلی فرقی ندارن و 2400 هم خیلی خوبه.

گرافیک هم فقط sapphire hd 6870 بود به قیمت250 تومن و مدل Vapro-x به قیمت 280 تومن..
    ..560 و 6950 که اصلا نبود....البته سفارشی میارن یه 20-15 تومنی گرونتر میشه..
    به نظر من 15 -20 تومن بیشتر بدین ولی 6870 نخرین!نه اینکه کارت بدی باشه ولی در مقایسه با 560 و 6950 واقعا ارزش خرید نداره.

هارد هم فقط وسترن بلک به قیمت 120 بود..میگن سامسونگ خرابیش بالا بوده..نمیدونم تا چه حد درسته
    سری f3 سامسونگ از یهترین های بازار هستن و فروشنده ها از این حرفا زیاد میزنن شما توجهی نکنین.وسترن هم حوبه ولی الکی گرونه.

هارد segate چه مدلی خوب هست 1ترا بایتش؟؟؟
    من خودم 500 گیگشو دارم و خیلی راضیم.

16. این کاربر از high-end بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •