تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 14

نام تاپيک: آموزش رد شدن از دیوار در افترافکت

داره خودمونی میشه amingholami2011's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    فارس

10 آموزش رد شدن از دیوار در افترافکت

سلام دوستان
    نمی دونم کسی به این آموزش نیاز داره یا نه
    ولی من براتون گذاشتم
    امیدوارم که به کارتون بیاد
    4 پارت هست با لینک مستقیم

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    کد:
    کد:

2. 3 کاربر از amingholami2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

طرفی که داره آموزش می ده معلومه خیلی وارده،تکنیک هایی هم که توش استفاده کرده جالبه ولی قسمتی از آموزش که درباره ی رد شدن از دیواره خیلی ضعیفه،نتیجه نهایی کارشم اصلا تعریفی نداره.

داره خودمونی میشه 31363's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    همین نزیکی ها

پيش فرض

تو این آموزش از پرده سبز استفاده شده . میشه بدون پرده سبز این کارو انجام داد؟
    مثلا صحنه هایی که تو فیلم پنج کیلومتر تا بهشت دیده میشه که بازیگر از در و دیوار رد میشه همه با پرده سبز انجام شده یا روش دیگه ایی هم هست

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

مثلا صحنه هایی که تو فیلم پنج کیلومتر تا بهشت دیده میشه که بازیگر از در و دیوار رد میشه همه با پرده سبز انجام شده یا روش دیگه ایی هم هست
    شدنش که میشه ولی بیشتر کار میبره.باید به صورت دستی(حالا با هر روشی)بازیگرو از بک گراندش جدا کنی.

اگه نباشه جاش خالی می مونه meysam 3d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

هیچ نیازی نیست که بازیگر رو از بک گراندش جدا کنی
    برای صحنه هایی که از رو به رو هست اول چند ثانیه فیلم از صحنه بدون بازیگر میگیری و بعد با بازیگر و یه گاربیت مت هم به لایه دوم اضافه میکنی
    برای نما هایی هم که از کناره فیلمتو میگیری و یه دیوار فرضی اضافه میکنی. OK؟

7. 2 کاربر از meysam 3d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    همین نزیکی ها

پيش فرض

آقا فهمیدم داستان چیه . دیوار فرضی ایده بسیار جالبی بود . من دنبال همین نکته بودم

9. این کاربر از 31363 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

هیچ نیازی نیست که بازیگر رو از بک گراندش جدا کنی
    برای صحنه هایی که از رو به رو هست اول چند ثانیه فیلم از صحنه بدون بازیگر میگیری و بعد با بازیگر و یه گاربیت مت هم به لایه دوم اضافه میکنی
    برای نما هایی هم که از کناره فیلمتو میگیری و یه دیوار فرضی اضافه میکنی. OK؟
    انجام این افکت بدون جدا کردن بازیگر از بک گراند(برای صحنه رد شدن از دیوار) امکان پذیر نیست.

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    همین نزیکی ها

پيش فرض

انجام این افکت بدون جدا کردن بازیگر از بک گراند(برای صحنه رد شدن از دیوار) امکان پذیر نیست.
    این کار امکان پذیره شما میتونید یه دیوار فرضی جلوی بازیگر قرار بدید و اون قسمتی که بازیگر قرار وارد دیوار بشه رو با ماسک از بدن بازیگر جدا کنی . من خودم انجام دادم . ولی اگه پره کروماکی باشه خیلی راحتر و طبیعیتر میشه اینو قبول دارم . ولی اونم بعضی جاها بکار آدم میاد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

این کار امکان پذیره شما میتونید یه دیوار فرضی جلوی بازیگر قرار بدید و اون قسمتی که بازیگر قرار وارد دیوار بشه رو با ماسک از بدن بازیگر جدا کنی . من خودم انجام دادم . ولی اگه پره کروماکی باشه خیلی راحتر و طبیعیتر میشه اینو قبول دارم . ولی اونم بعضی جاها بکار آدم میاد
    اگه بازیگر با دوربین زاویه تقربی 90 درجه داشته باشه(یعنی به صورت نیمرخ باشه)،در اونصورت میشه بدون جدا کردن بازیگر از بک گراند اینکارو کرد،ولی در غیر اینصورت این کار عملی نیست.وگر نه چه دلیلی داشت که تو این آموزش طرف زحمت استفاده از پرده سبزو بخودش بده.

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    همین نزیکی ها

پيش فرض

گه بازیگر با دوربین زاویه تقربی 90 درجه داشته باشه(یعنی به صورت نیمرخ باشه)،در اونصورت میشه بدون جدا کردن بازیگر از بک گراند اینکارو کرد،ولی در غیر اینصورت این کار عملی نیست.وگر نه چه دلیلی داشت که تو این آموزش طرف زحمت استفاده از پرده سبزو بخودش بده.
    اگه دوربین ثابت بشه و هیچ حرکتی نداشته باشه میشه بدون پرده اینکارو انجام داد جهت دوربین هم اصلا مهم نیست . به اینصورت که اول چند ثانیه از بک گراند بدون بازیگر فیلم میگیرم . دوباره با همون بگراند اینبار با بازیگر فیلم میگیریم . حالا اون چند ثانیه ایی که قرار بازیگر از دیوار رد بشه رو با استفاده از ماسک جدا میکنیم . من میگم اینکارو انجام دادم شما هی اصرار میکنید که نمیشه . اگه دوربین حرکت کنه این کار تقریبا نشدنیه و کار نشد نداره میشه با زحمت بیشتر اینم امکان پذیره

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •