تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 13

نام تاپيک: بالا نیومدن نوت بوک

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض بالا نیومدن نوت بوک

سلام، من 6 ماه پیش یه نوت بوک Asus مدل a42jp خریدم...
    تو این مدت خیلی روشن بوده و بعضی شبا هم واسه دانلود روشن می مونه از ساعت 1 تا ساعت 6 که خودش شات دان میشه...
    اما امروز صبح که اومدم روشنش کنم نیومد بالا. یعنی روشن شد اما lcd سیاه موند و بعد از 10 ثانیه یه دفعه فنش با یه سرعت خیلی بالایی شروع کرد به کار کردن و همینجور باقی موند...
    نمی دونم مشکل از کجاس...
    کمکم کنین...

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

به یه مانیتور وصل کن ببین تصویر داره یا نه یا صفحه اول واست بال میاد اونجا که ایسوس مینویسه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

هیچ تصویری نمیاد... اون صفحه ی اول که لوگوی Asus رو نشون میده هم نمیاد...

حـــــرفـه ای biostar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    ایــــ اصفهان ــــران

پيش فرض

هیچ تصویری نمیاد... اون صفحه ی اول که لوگوی Asus رو نشون میده هم نمیاد...

احتمالا از گرافیکش هست.
    باید تعمیر بشه ، خوت هم کاری از دستت بر نمیاد !

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

طبق چیزی که تو دفترچه راهنما نوشته بود اینجوری فهمیدم که مشکل ممکنه از هار دیسک یا MB یا NB باشه... این 2 تای آخری رو نمی دونم چیه... ولی در نهایت باید از مادیران بیان ببیننش...

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

اره دس بش نزن ببر گارانتی

کاربر فعال انجمن لپ تاپ mehrdad8086's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اگر مشخصات دستگاه رو بنویسی راحتتر می شه کمک کرد.

این مشکل معمولا" به کارت گرافیک بر میگرده.البته مشاهده شده با جابجا کردن ماژول رم نیز ایراد رفع شده که البته احتمالش کمه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamid.7003's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    dezfol

پيش فرض

چون فن تو با دور بالا کار میوفته یا از گرافیکه یا بایوس
    احتمال اینکه بایوس باشه زیاده و باید فلش بشه و چون سیستم بالا نمیاد کاری از دست خودت ساخته نیست و باید ببری تعمیرگاه با پروگرامر فلش کنن واست

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    برا من هم تقريبا اتفاق مشابهي افتاده. البته مال من بيشتر از دو سال بود داشتمش و يه سال بيشتر هست كه adsl گرفته بودم و ميذاشتم روشن باشه برا دانلود البته شب و روز چون اينترنتم نامحدود بود. خلاصه دو هفته پيش شب تا ساعت دو داشتم باهاش كار مي كردم و خاموشش كردم ولي صبح كه اومدم روشن كنم مثل همين دوستمون روشن شد ولي صفحه سياه بود و حتي آرم اچ پي هم بوت نمي شد كه معلوم ميشد بايوس مشكل داره اما فن به آرومي كار مي كرد و مثل اين دوستمون يه دفه تند كار نمي كرد و ديگه هيچ خبري نمي شد. از شانس من 40 روز قبل گارانتيش تموم شده بود. فرستادم براي تعمير ميگن هم كارت گرافيك مشكل داره و هم يونيت دستگاه. نمي دونم اين يونيت ديگه چيه و وظيفه اش چيه؟ علت خراب شدنش معمولا چيه؟ آخرين باري هم كه داشتم با لپ تاپ كار مي كردم به برق وصل بود ولي باطريش هم روش بود يعني ممكنه نوسان برق باعث شده باشه؟دوستان اگه كسي اطلاع داره يه كمك كنه. 250 تومني خرج تعمير رو دستم ميزاره. لپ تاپم هم اچ پي تاچ اسمارت هست. سي پي يو amd داره با رم 4 گيگ.
    Last edited by mahmood.ariaee; 07-09-2011 at 10:16.

کاربر فعال انجمن لپ تاپ mehrdad8086's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان
    برا من هم تقريبا اتفاق مشابهي افتاده. البته مال من بيشتر از دو سال بود داشتمش و يه سال بيشتر هست كه adsl گرفته بودم و ميذاشتم روشن باشه برا دانلود البته شب و روز چون اينترنتم نامحدود بود. خلاصه دو هفته پيش شب تا ساعت دو داشتم باهاش كار مي كردم و خاموشش كردم ولي صبح كه اومدم روشن كنم مثل همين دوستمون روشن شد ولي صفحه سياه بود و حتي آرم اچ پي هم بوت نمي شد كه معلوم ميشد بايوس مشكل داره اما فن به آرومي كار مي كرد و مثل اين دوستمون يه دفه تند كار نمي كرد و ديگه هيچ خبري نمي شد. از شانس من 40 روز قبل گارانتيش تموم شده بود. فرستادم براي تعمير ميگن هم كارت گرافيك مشكل داره و هم يونيت دستگاه. نمي دونم اين يونيت ديگه چيه و وظيفه اش چيه؟ علت خراب شدنش معمولا چيه؟ آخرين باري هم كه داشتم با لپ تاپ كار مي كردم به برق وصل بود ولي باطريش هم روش بود يعني ممكنه نوسان برق باعث شده باشه؟دوستان اگه كسي اطلاع داره يه كمك كنه. 250 تومني خرج تعمير رو دستم ميزاره. لپ تاپم هم اچ پي تاچ اسمارت هست. سي پي يو amd داره با رم 4 گيگ.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •