سلام دوستان
یه مشکلی که پیش اومده میخوام ویندوز نصب کنم ارور زیر رو میده نمیدونم مشکل از کجاشت اگه میدونید راهنمایی کنید سیستم هنگ میکنه و هیچ کلید عمل نمی کنه
Click here to view the original image of 800x600px.
مدل لپ تاپ DELL INSPIRON N5110
سلام دوستان
یه مشکلی که پیش اومده میخوام ویندوز نصب کنم ارور زیر رو میده نمیدونم مشکل از کجاشت اگه میدونید راهنمایی کنید سیستم هنگ میکنه و هیچ کلید عمل نمی کنه
Click here to view the original image of 800x600px.
مدل لپ تاپ DELL INSPIRON N5110
باویندوز xp sata supports هم تست بزنید ببینید به همین صورته یا اگر 7 دم دست دارین با اون تست بزنید![]()
رو سيستم شما قبلا ويستا نصب بود؟
اگه با پست بالايي درست نشد با يه CD معمولي و دست نخورده ويندوز امتحان كنيد
مشکل شما دقیقا به خاطر درایور هارد دیسک که ویندوز نمی شناسه
باید از ویندوز Sata Support استفاده کنید. یا درایورشو دانلود کنی با فلاپی اکسترنال لود بگیری هنگام نصب ویندوز
سلام
ممنون از همه دوستان با نصب 7 حل شد
سلام منم دیشب با همین مشکل مواجه شدم ولی من رو سیستمم ویندوز 7 64 بیت دارم و میخام رو درایو D ویندوز XP نصب کنم ممکنه با ویندوز SATA Support مشکل منم حل بشه؟
HP Pavilion DV5 1105el
Last edited by abbasnabizadeh; 13-09-2011 at 08:22.
ویندوز سون ..................... معمولا ........... اگه دستکاری نشده باشه ساتا رو گویا ساپورت می کنه ............
.............. ویندوز اکس پی آپدیت های جدیدش هم اومده که ساتا رو ساپورت میکنه ...
چرا لقمه رو دور سرتون مي چرخونين؟؟؟؟؟ sata suport واسه چي؟؟؟؟!!!!!!!!1
راه حلش سادس!
توي منوي اوليه (بايوس) لپ تاپ تون بريد و يه گزينه داره توي قسمت هارد ديسكش كه اونو از sata بزارينش روي apai
ويندوز ايكس پي راحت نصب ميشه
من هم همین مشکل را دارم...فکر کنم...این مدل لپ تاپ ها فقط xp 64بیتی روشون نصب میشه....اگر اشتباه است دوستان راهنمایی کنند...
باید Windows XP Student نصب کنید براحتی هارد لپ تاپ رو شناسایی می کند.
Last edited by pcsoft; 17-09-2011 at 05:14.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)