تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: باز بودن درب لپ تاپ

داره خودمونی میشه javad2656's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    شاید اینجا

پيش فرض باز بودن درب لپ تاپ

باسلام.من لپ تاپ دل 5010 دارم.معمولا هر شب از ساعت 2 تا 7 برا دانلود روشنه و روزها هم خیلی ازش استفاده میکنم.برای همین دیگه در لپ تاپو نمی بندم(البته جایی که لپ تاپ هست خاک خیلی کم میاد).آیا باز بودن در لپ تاپ مشکلی برای لپ تاپ بوجود میاره؟؟؟
    ممنون

داره خودمونی میشه bbsbsbs2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    اونجا

پيش فرض

باسلام.من لپ تاپ دل 5010 دارم.معمولا هر شب از ساعت 2 تا 7 برا دانلود روشنه و روزها هم خیلی ازش استفاده میکنم.برای همین دیگه در لپ تاپو نمی بندم(البته جایی که لپ تاپ هست خاک خیلی کم میاد).آیا باز بودن در لپ تاپ مشکلی برای لپ تاپ بوجود میاره؟؟؟
    ممنون
    نه مشکلی بوجود نمیاد

3. این کاربر از bbsbsbs2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن لپ تاپ mehrdad8086's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون
    روشن بودن لب تاب زمانی که LCD تصویر داره از عمر صفحه نمایش شما کم می کنه(در واقع لامپهای اون)

بهتره زمانی که روشن هست با تعریف در power option کاری کنید که پس از بستن درب دستگاه خاموش یا Standbyیا... نشه و کماکان به کارش ادامه بده که در این حالت فقط LCD خاموش می شه.

ویا اگر بطور مستقیم کلیدی روی کیبرد دارید که صفحه نمایش رو خاموش کنه اینکار رو بهتره انجام بدین.

حتما" دقت کنید تهویه مناسبی با توجه به زمان روشن بودن طولانی دستگاه داشته باشید

موفق باشید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •