سلام
لطفا منو راهنمایی کنین برای خرید لپ تاپ حول و حوش 1500. خودم سونی رو میپسندم. نظر شما چیه؟
سرعت و حافظه بالا داشته باشه
و خیلی سنگین نباشه
سلام
لطفا منو راهنمایی کنین برای خرید لپ تاپ حول و حوش 1500. خودم سونی رو میپسندم. نظر شما چیه؟
سرعت و حافظه بالا داشته باشه
و خیلی سنگین نباشه
خب سنگین نباشه عزیزم یعنی چقدر باشه؟
پردازنده ها که یا 720 هستن یا 2630 و تفاوتی در مدل های لپ تاپی به اون صورت نیست (ولی 2630 خیلی بهتره از 720)
شما موارد استفاده رو هم بنویس
اونوقت راحت تر میشه نظر داد
دوست عزیز الان نگاه کردم دیدم سونی سری F22 هم با این قیمت پیدا میشه اگه مشکل وزن و اندازه نداری خیلی عالیه
Last edited by Xilevens; 26-08-2011 at 14:01.
سلام ، با توجه به چیزهایی که گفتید من این چند مدل رو پیشنهاد می کنم :
Dell inspiron 4010
Sony EB44EG/B/W
SAMSUNG SF411-A01
ممنون از کمکتون
راستش پروژم رو که تحویل بدم کارم بیشتر اینترنته و برنامه نویسی های نه چندان سنگین. اهل بازی نیستم. موزیک و فیلم و ebook . وزنش زیر 2 کیلو باشه بهتره .
ضمنا سوال دیگه م هم در مورد گارانتیه ؟
مرسی
---------- Post added at 11:46 PM ---------- Previous post was at 11:44 PM ----------
لطفا اگه سایت معتبری هم هست که قیمتا رو بگیرم راهنمایی کنین
سونی سری CA و CB میتونه برای شما مناسب باشه اولی 14 و دومی 15 اینچه.ممنون از کمکتون
راستش پروژم رو که تحویل بدم کارم بیشتر اینترنته و برنامه نویسی های نه چندان سنگین. اهل بازی نیستم. موزیک و فیلم و ebook . وزنش زیر 2 کیلو باشه بهتره .
ضمنا سوال دیگه م هم در مورد گارانتیه ؟
مرسی
سری SA و SB هم 13 اینچ هستن که میتونه براتون مناسب باشه.
گارانتی معروف سونی ایران رهجو هست
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چیزی که یادم رفت و خیلی مهمه اینه که چشمامو کمتر اذیت کنه، چشمام ضعیفه و زود خسته میشه.
من میخوام هفته آینده از لپ تاپم بیام هاااا
کمک لطفن کمک
اگه میشه لطف کنین مدل دقیق رو بگین. نمیدونم چه مدلهایی خرابی کمتره و دوامش بیشتره و ...
دوست عزیز چون چشمات زود خسته میشه و برنامه نویسی هم میکنی 13 اینچ نگیر همون طور که دوست عزیز گفت CA و CB هست که اندازه هاشونم متناسبه اون سری F حدود 3 کیلو وزن داره که فک کنم به درد شما نخوره
در مورد مدل دقیقشم موقع خرید میتونی از فروشنده بپرسی چون اگه از یه سری باشن همه سی پی یو و گرافیکشون یکی هست و جزئیات خیلی کمشون متفاوته
مثلا یکی بلو ری داره یکی نداره
یکی رمش 2 گیگ بالاتره
و هر کدوم یه جوری خلاصه
اینا همش در حالیه که نظرت رو برند سونی باشه
ممنون
من سونی رو میپسندم اما از برندهای دیگه چندان اطلاعی ندارم جز اینکه شنیدم مثلن hp خرابی زیاد داره و اینکه بین برندهای دیگه سونی قابل اعتماد تره. اگه جز سونی چیز دیگه ای رو پیشنهادمیکنین که کارایی سونی رو داره و دوامش رو بفرمایید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)