تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 23

نام تاپيک: macbook air ؟؟؟؟؟

در آغاز فعالیت queeneye's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض macbook air ؟؟؟؟؟

با سلام ، من یه لپ تاپ vaio دارم الان زیادم وارد نیستم که مشخصاتش چجوریه فقط یه برچسب روش هست که این مشخصات رو نوشته :
    Intel Core 2 Duo Processor P8700 2.52 GHz
    Hard Disk Drive 320 GB
    Memory 4 GB

حالا می‌خوام یه لپ تاپ جدید بخرم که هم سبک باشه و هم از نظر ظاهری زیبا خیلی‌ از macbook air خوشم اومده خواستم ببینم با توجه به مشخصات لپ تاپی که الان دارم و اینکه همیشه از ویندوز استفاده کردم با خرید macbook air پشیمون میشم یا نه ، کلا به نظرم محصولات اپل یه کلاس خاصی‌ دارن ....

آخر فروم باز mehdi666lp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران جلس

پيش فرض

اپل خوبه....اما سخت افزار و نرم افزارش طراحی شدن واسه اون سیستم عامل (مکینتاش) ....اگه میخوای Apple بخری که ویندوز نصب کنی و بازی کنی و خلاصه ویندوز کار کنی بهتره اپل نخری(البته اپل ویندوز رو هم راحت جواب میده راحت میتونی نصب کنی)....اما اگه میخوای سیستم عامل جدید کار کنی و بری دنیای مک بهتره اپل بخری...اپل همه چیش باهم مچه.....کیفیتش هم عالیه....اما اگه میخوای فقط مک کار کنی یه لپ تاپ معمولی بخر روش مک نصب کن(هکینتاش= -- شده مکینتاش واسه PC و لپ تاپ معمولی)عین خود مک نمیشه اما خوب خوبه یکم نصبش دردسر داره.............اپل کلاس داره...زیبا هست.....محبوب خیلی ها هم هست اما متاسفانه یه کار کردن تو ایران کسی از قیمت بالا سمتش نره

3. 4 کاربر از mehdi666lp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

حالا کلا مک بهتره یا ویندوز ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    گودر

پيش فرض

حالا کلا مک بهتره یا ویندوز ؟

سلام دوست عزیز

این سوال شما اصلا درست نیست. طبق چه معیاری؟ این دو سیستم عامل هستن که هرکدومشون یه دنیای جدا و متفاوت دارن. باید نیاز های خودت رو بسنجی بعد ببینی کدومش بهتره برای شما.

به نظر من چندتا عامل هستش که می تونه ویندوز انتخابت باشه. یکی اینکه نرم افزاری استفاده می کنی که یا نسخه ی مک نداره یا جایگزینی روی مک براش نیست. مثل نرم افزار های تخصصی. دو اینکه وقت یادگیری یه سیستم عامل جدید رو نداری. شاید اولش باحال به نظر بیاد یه سیستم عامل جدید و تو کارهای ساده به مشکل بر نخوری. ولی وقتی صحبت به کارهای تخصصی هستش مطمئنا یاد گرفتن یه سیستم عامل جدید به همراه کارهای تخصصی خیلی سخت تر از یادگیری سیستم عاملی هست که باهاش کار کردی و در سطح متوسط بلدی بعد بخوای تنظیمات تخصصی توش انجام بدی. سه بازی. چه بخواییم چه نخواییم یکه تاز سیستم عامل برای بازی ها ویندوز هستش. پس اگر بازی برات خیلی خیلی مهم هست بهتره رو ویندوز بمونی. نه اینکه مک بازی نداره. اتفاقا داره. برخی از بازی های جدید هم ورژن مک دارن ولی خوب خیلی از بازی های جدید و خوب هم ورژن مک ندارن.

برای انتخاب مک هم چندتا دلیل می تونه وجود داشته باشه. یک زیبایی و ظاهر قشنگش. دو طراحی بسیار زیبای لپ تاپ های اپل و... ( البته بگم چون با مک کار نکردم نمی تونم زیاد برا انتخاب کردنش کمکت کنم ولی خوب این چیزهایی هست که می دونم راجع به مک)

حالا به نظرت کدومش بهتره؟

6. این کاربر از aliaqua بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

مطمئناً ویندوز ولی‌ خوب روی مکبوک ایر هم می‌شه ویندوز رو نصب کرد پس می‌شه جفتشو آدم داشته باشه نه ؟

آخر فروم باز F R E E M A N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    NEVERLAND

پيش فرض

یکی از دوستان من پارسال macbook air خرید فقط بخاطر ظاهر و سبکیش ولی خیلی زود پشیمون شد
    الان 6 ماهه میخواد عوضش کنه هر جا رفته گفتن صاحب اول و آخرش خودتی!
    من خودم با این لپ تاپ کار کرده ام و از نظر من این معایب را داره:
    - مشکل در نصب درایورهای ویندوز
    - cpu باسرعت پائین 1.7 ghz
    - نمایشگر کوچک 13 اینچی
    - گرافیک ضعیف intel 3000
    - نداشتن lan , dvd drive
    - فقط 2 پورت usb2 داره
    از اینها گذشته قیمت خیلی بالاش در ایرانه (در مقایسه با قیمتش در سایت اپل)

Last edited by F R E E M A N; 03-09-2011 at 21:01.

داره خودمونی میشه Shayan AW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    On Earth

پيش فرض

دوست عزیز همه چیز فقط زیبایی نیست بلکه استفاده شما از اون کامپیوتر هست . بنده خودم خیلی وقته کاربر مک هستم و با توجه به اینکه شما ترجیح میدید ویندوز داشته باشید من میگم که یک نوت بوک دیگه بگیرید . البته روی مک هم ویندوز نصب میشه اما این مساوی هست با پول بیشتر که با همین پول میشه یک نوت بوک خیلی مناسب گرفت

توجه داشته باشید که کارت گرافیک MacBook Air هم ضعیفه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

میتونید پارالل دسکتاب یا وی ام ویر نصب کنید و در حالی که در محیط مک هستید، همزمان با ویندوز ایکس پی یا ویندوز 7 و ... کار کنید. اما به نظر من اگر تا این حد نازک بودن ابعاد براتون مهم نیست مک بوک پرو بهتر هست.

تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

وای دوستان مرسی‌ واقعا از راهنمائیتون پس فکر کنم با این تفاسیر اصلا نرم طرف مکبوک ایر

آخر فروم باز mehdi666lp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران جلس

پيش فرض

وای دوستان مرسی‌ واقعا از راهنمائیتون پس فکر کنم با این تفاسیر اصلا نرم طرف مکبوک ایر

.
    .
    .
    الان اگه بخوای یه 15 اینچ MackBook Pro خوب بخری که گرافیک و Cpu درست درمون داشته باشه (مدل 723) حدود....2.750.000 فکر کنم باید پول بدی...با این پول برو ASUS VX7 بخر یا ASUS G53SW 3D .....غیر اینه؟؟؟؟؟

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •