تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 10 از 10

نام تاپيک: مشـــــکل در هارد اکسترنال ADATA SH93

داره خودمونی میشه dr.hanzaleh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

13 مشـــــکل در هارد اکسترنال ADATA SH93

سلام
    یه مدتیه هاردم(SH93 ضدضربه و آب) مشکلی پیدا کرده!!

اوایل وقتی هاردو به لپتاپ وصل میکردم بعد یه مدتی یه دفعه مثل اینکه از سیستم جداش کرده باشی محو میشد !!! بعد هم چندبار صدای قطع و وصل شدن به USB میومد که انگار دارم هی وصل میکنم و جداش میکنم !!!من هم واسه اینکه مشکل پیش نیاد از USB جداش میکردم !!

چند وقت بعدش که دوباره به سیستم وصل کردم دیدم تمام اطلاعات بهم ریخته و دیگه قابل استفاده نیست!(تعداد فولدرها کم شده بود و اسمشون هم با یه سری حروف و علامت بی معنی عوض شده بود)بعد اون جریان یه checkdisk زدم خدا رو شکر بر طرف شد!

دوباره چند وقت بعدش که داشتم تو فولدرها میگشتم دیدم اطلاعات یه فولدر باز اونجوری شده ! اینبار که checkdisk زدم بجا اینکه برطرف بشه اون فولدر با حدود 20g حجم تبدیل شده بود به یه فایل unknown با حجم چند کیلو بایت !!!!

1)اینکه هی قطع و وصل میشه میتونه به برق USB لپتاپم ربط داشته باشه ؟؟؟ چون قبلا سابقه سوزوندن 2 تا کولدیسک رو داشته !!! از کجا میشه ازین قضیه مطلع شد ؟؟؟

2)راهی هست که اطلاعات اون فولدر برگرده ؟؟؟؟ یا اینکه کلا پاک شد ؟؟؟!!!
    Last edited by dr.hanzaleh; 24-08-2011 at 11:22.

داره خودمونی میشه dr.hanzaleh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

یعنی سوالم اینقدر سخت بود !!!!

پروفشنال vahid_crab708's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

بله عزیز سخت بود

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

عجب لپ تاپی.شما چطوری جریت کردی؟ ماشالا.احسنت.احسنت.

---------- Post added at 08:03 PM ---------- Previous post was at 08:02 PM ----------

شاید بردش سوخته باشه.گارانتی ببری شاید شاید یکی نو بدن بهت.

5. این کاربر از ArashMiniStar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام منم دقیقا همین مشکل رو با هارد اکسترنال خودم پیدا کردم
    مدل هاردم هم دقیقا مشابه شماست ADATA superior SH93 500 GB
    الان دیگه حتی باز نمیشه و میگه باید فرمت بشه
    شما چکار کردی؟ درست شد؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام من هم این هارد adata sh93 رو 1 یال پیش خریدم و بعد از 3 ماه اشکال پیدا کرد و میگفت باید فرمت بشه و من قید اطلاعات توشو زدم این اتفاق 2 ماه بعد تکرار شد و واقعا اعصاب منو خورد کرد از اون به بعد هارد و مثل چشام نگهداری می کردم ولی باز هم خراب شد تا بردمش گارانتی و تعویض شد . دیگه خیالم راحت بود که اوکی شده ولی 2 روز پیش من باز هم با اون مشکل مواجه شدم و 8 ساعت تمام تو سایتهای مختلف گشتم تا فهمیدم ایراد از هارده و اکثر هارد های ای دیتا یه همچین مشکلی رو دارند به جز چند مدل حالا باز هم باید هارد تعویض بشه و اینبار احتمالا با احتساب ما به التفاوت یه مدل دیگه می گیرم.

کاربر فعال مشکلات سخت افزاری ali2424's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام من هم این هارد adata sh93 رو 1 یال پیش خریدم و بعد از 3 ماه اشکال پیدا کرد و میگفت باید فرمت بشه و من قید اطلاعات توشو زدم این اتفاق 2 ماه بعد تکرار شد و واقعا اعصاب منو خورد کرد از اون به بعد هارد و مثل چشام نگهداری می کردم ولی باز هم خراب شد تا بردمش گارانتی و تعویض شد . دیگه خیالم راحت بود که اوکی شده ولی 2 روز پیش من باز هم با اون مشکل مواجه شدم و 8 ساعت تمام تو سایتهای مختلف گشتم تا فهمیدم ایراد از هارده و اکثر هارد های ای دیتا یه همچین مشکلی رو دارند به جز چند مدل حالا باز هم باید هارد تعویض بشه و اینبار احتمالا با احتساب ما به التفاوت یه مدل دیگه می گیرم.
    منم از محصولات ای دیتا زیاد راضی نیستم یک فلش داشتم که سرعت کپیش 1 مگ بود واقعا اعصاب ادم رو خورد میکرد

پروفشنال vivabarca's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

منم ADATA SH93 760 گیگی دارم ، تا الان چند بار شده که حجم زیادی از فایل هام رو غیب کرده ! نمی دونم علتش سخت افزاریه یا نرم افزاری . البته به نظر پورت usb ـیش یه کم کوچکتر از حد استاندارده ! چون وقتی به ورودی usb وصلش می کنم خوب جاگیر نمیشه و قطع و وصل میشه ، برای همین یه مدت هست که به پورت ساتا میزنمش تا محکم تر جاگیر بشه و همه فایل هام رو هم هیدن کردم و با این کارها دیگه مشکل از دست رفتن اطلاعات رو نداشتم . ولی الان 100 گیگ از فضای هارد بدون هیچ دلیلی پر هست ! یعنی من 500 گیگ فایل روش دارم و باید حجم آزادش 190 گیگ باشه ولی 90 گیگ هست !!! کسی میدونه چرا ؟

کاربر فعال انجمن های سخت افزار و لپ تاپ afshin b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

منم ADATA SH93 760 گیگی دارم ، تا الان چند بار شده که حجم زیادی از فایل هام رو غیب کرده ! نمی دونم علتش سخت افزاریه یا نرم افزاری . البته به نظر پورت usb ـیش یه کم کوچکتر از حد استاندارده ! چون وقتی به ورودی usb وصلش می کنم خوب جاگیر نمیشه و قطع و وصل میشه ، برای همین یه مدت هست که به پورت ساتا میزنمش تا محکم تر جاگیر بشه و همه فایل هام رو هم هیدن کردم و با این کارها دیگه مشکل از دست رفتن اطلاعات رو نداشتم . ولی الان 100 گیگ از فضای هارد بدون هیچ دلیلی پر هست ! یعنی من 500 گیگ فایل روش دارم و باید حجم آزادش 190 گیگ باشه ولی 90 گیگ هست !!! کسی میدونه چرا ؟
    داخل سطل آشغال چیزی ندارین؟ ممکنه فایل داخل سطل آشغال هاردتون باشه.

پروفشنال vivabarca's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

داخل سطل آشغال چیزی ندارین؟ ممکنه فایل داخل سطل آشغال هاردتون باشه.
    خود هارد مگه سطل آشغال جداگانه داره ؟ چطوری باید پیداش کرد ؟ چون من چیزی نمیبینم .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •