دوستان با بودجه حدود 800 تومان سیستم زیر خوبه؟
هارد دارم و کارت گرافیک بعدا میگیرم. ضمنا آینده نگر میباشم. و حالا حالا ها نمیخواهم سیستم عوض کنم.
![]()
دوستان با بودجه حدود 800 تومان سیستم زیر خوبه؟
هارد دارم و کارت گرافیک بعدا میگیرم. ضمنا آینده نگر میباشم. و حالا حالا ها نمیخواهم سیستم عوض کنم.
![]()
قطعات خوب انتخاب شده و مشکلی نیست.همه چیز خوبه به جز dvd-rw
فکر می کنم این مورد را از قبل داشته باشی
باید عرض کنم که این مادربرد IDE ساپورت نمی کنه
ممنون خداییش عجب سوتی دادم
خوبه، مادربرد بدون پسوند pro انتخاب کنید ، 40 تومن ارزونتر و تقریبا" با همون کارایی.
خوبه دسستتون درست فقط يه سوال ديگه اين پاور كه نوشتم ميتونم از اون ضعيفتر هم بگيرم مثل 535AEU يا اينكه در اينده با پاور ضعيفتر شكل خواهم داشت(شايد كارت دي وي بيي + گرافيك بندازم روش)
چه گرافیکی بهش اضافه کنید؟
فعلا نميدونم چون امسال قصد خريدش را ندارم!! ولي يه كارت گرافيكي كه نسبتا خوب و حرفه اي باشه
---------- Post added at 12:50 PM ---------- Previous post was at 12:46 PM ----------
فعلا امسال قصد خريد گرافيك را ندارم و زياد از اون سر در نميارم كه مدلش رو بگم ولي يه كارت گرافيك خوب باشه . من اهل بازيهاي خيلي سنگين نيستم ولي با ULEAD و نرم افزارهاي روي فيلم كار دارم.
---------- Post added at 12:50 PM ---------- Previous post was at 12:50 PM ----------
فعلا امسال قصد خريد گرافيك را ندارم و زياد از اون سر در نميارم كه مدلش رو بگم ولي يه كارت گرافيك خوب باشه . من اهل بازيهاي خيلي سنگين نيستم ولي با ULEAD و نرم افزارهاي روي فيلم كار دارم.
من نمیدونم شما قراره چه کارتی روی سیستم ببندین، ولی همین پاور خوبه، کمترش نکنید.
ممنون عزيزم يه مقداري برام گرونه ولي من كه دارم اينهمه پول ميدم 30 تومن هم روش.
در نظر بگیر که این پاور حدود 111 قیمت داره و البته پاور بسار خوبه
اگه قیمت برات مهمه و ارزونتر میخای با همین وات برو سراغ THERMALTAKE
600W = 80
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)