تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 5 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 45

نام تاپيک: HTC sensation یا Motorola Atrix

داره خودمونی میشه arsecid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض HTC sensation یا Motorola Atrix

سلام دوستان
    بین Atrix و Sensation کدوم رو پیشنهاد می کنید
    دوربین و صفحه نمایشsensation بهتره اما پردازنده ی Atrix قوی تره.
    ممنون میشم راهنمایی کنید

داره خودمونی میشه falax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Santa Cruz

پيش فرض

من انتخابم سنسیشن هستش.

3. این کاربر از falax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز sAeEd_kHaAn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    اینور آب

پيش فرض

سلام دوستان
    بین Atrix و Sensation کدوم رو پیشنهاد می کنید
    دوربین و صفحه نمایشsensation بهتره اما پردازنده ی Atrix قوی تره.
    ممنون میشم راهنمایی کنید
    والا چی بگم از امضام مشحصه فقط ساپورت رو در نظر بگیر که تو همین مدت کم چند تا رام واسه سنسیشن اومده و چند تا اپ از طرف خود htc اونوقت تصمیم گیری واست راحت تره

آخر فروم باز mInI_ClockEr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    رو در رو با مانیتور

پيش فرض

عمراً به پای آتریکس برسه این سنشن آشغال
    وای فای که مشکل داره صفحه نمایش که مشکل داره و 100 تا مشکل دیگه نمی دونم چرا اصلاً این گوشی رو داده بیرون
    حتما میخواسته بگه ما هم میتونیم 2 هسته ایی بزنیم به گور باباش خندیده اگه خوب بود 1 ماه نشده 200 تومن نمی اومد پایین در صورتی که آتریکس همچنان با 800 تومن داره می فروشه تو ایران
    پس نمیدونم به چه دردی میخوره من روز اول خریدم فردا صبح ش با کلی ضرر فروختم خیلی آشغال هست
    همون آتریکس بهتره دوست گرامی الان هم که گوگل موتورولا رو خریده مطمئن باش پشتیبانی خوبی هم میکنه

6. 3 کاربر از mInI_ClockEr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوست عزیز ، من خودم موتو اتریکس رو همین امروز گرفتم... چند وقت پیش هم یکی از آشنا ها سنسیشن گرفته بود و من برای نصب اپ یک روز گوشی دستم بود...
    باور کنید اتریکس خیلی سر تره...
    رم اتریکس بالاتره... سی پی یو اتریکس 100% سنسیشن رو غورت میده (چیپ و معماری سنسیشن خیلی قدیمیه) + تگرا 2 هست و ساپورت نرم افزار و بازی های غول از طرف انویدیا رو داره... صفحه نمایشش هم بهتره... شما بنچمارک های این دو تا رو مقایسه کن... اتریکس کجا و سنسیشن کجا...
    همونطور که دوستمون گفت الان که گوگل موتو موبیلیتی رو خریده ، وضع آپدیت واسه ی موتو اتریکس خیلی بهتر خواهد بود...
    بنده با جفت گوشی ها کار کردم و نظرم 100% روی اتریکسه... این نکته رو هم بگم که دوربین سنسیشن قوی تره و اینکه سنسیشن ارزون تره... من به یکی از آشنا ها گفتم که اتریکس دستی آنلاک شده واسم بیاره (540تومن) ، که اون هم واسم فکتوری انلاکشو گیر آورده اما 700 تومن (البته خیالم از هر لحاظ از لحاظ مخابراتیش راحته)... خلاصه من اتریکس رو پیشنهاد میدم...

8. 3 کاربر از .:PAR3A:. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز sAeEd_kHaAn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    اینور آب

پيش فرض

عمراً به پای آتریکس برسه این سنشن آشغال
    وای فای که مشکل داره صفحه نمایش که مشکل داره و 100 تا مشکل دیگه نمی دونم چرا اصلاً این گوشی رو داده بیرون
    حتما میخواسته بگه ما هم میتونیم 2 هسته ایی بزنیم به گور باباش خندیده اگه خوب بود 1 ماه نشده 200 تومن نمی اومد پایین در صورتی که آتریکس همچنان با 800 تومن داره می فروشه تو ایران
    پس نمیدونم به چه دردی میخوره من روز اول خریدم فردا صبح ش با کلی ضرر فروختم خیلی آشغال هست
    همون آتریکس بهتره دوست گرامی الان هم که گوگل موتورولا رو خریده مطمئن باش پشتیبانی خوبی هم میکنه
    شما تو 1 روز کلا این همه مشکل داشتی ؟
    gs2 هم 900 بود الان 700 تومنه اینم شد دلیل ؟

میتونم بپرسم گوشی قبلیت چی بوده و الان چی داری که به این میگی اشغال ؟

دوست عزیز ، من خودم موتو اتریکس رو همین امروز گرفتم... چند وقت پیش هم یکی از آشنا ها سنسیشن گرفته بود و من برای نصب اپ یک روز گوشی دستم بود...
    باور کنید اتریکس خیلی سر تره...
    رم اتریکس بالاتره... سی پی یو اتریکس 100% سنسیشن رو غورت میده (چیپ و معماری سنسیشن خیلی قدیمیه) + تگرا 2 هست و ساپورت نرم افزار و بازی های غول از طرف انویدیا رو داره... صفحه نمایشش هم بهتره... شما بنچمارک های این دو تا رو مقایسه کن... اتریکس کجا و سنسیشن کجا...
    همونطور که دوستمون گفت الان که گوگل موتو موبیلیتی رو خریده ، وضع آپدیت واسه ی موتو اتریکس خیلی بهتر خواهد بود...
    بنده با جفت گوشی ها کار کردم و نظرم 100% روی اتریکسه... این نکته رو هم بگم که دوربین سنسیشن قوی تره و اینکه سنسیشن ارزون تره... من به یکی از آشنا ها گفتم که اتریکس دستی آنلاک شده واسم بیاره (540تومن) ، که اون هم واسم فکتوری انلاکشو گیر آورده اما 700 تومن (البته خیالم از هر لحاظ از لحاظ مخابراتیش راحته)... خلاصه من اتریکس رو پیشنهاد میدم...
    مبارک باشه بالاخره یکیرو خریدی ا

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

GS2 اولا که اومده بود (کیس یو 900 سفارش داده بود : دی) ، تهران دیدم طرف میداد 1700 : )) کاهش قیمت دلیل منطقی ای نیست...
    اما من خودم 100% اتریکس رو پیشنهاد میکنم...

آخر فروم باز h_r_v's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    كــــــــرمان

پيش فرض

شک نکن Atrix بهتره.. همینطور که دوستان گفتند از لحاظ مشخصات که یک سر و گردن بالاتر هست..
    و همینطور.. کلاسی که Atrix بهت میده اصلا Sensation نمیده

12. این کاربر از h_r_v بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه sogol6561's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

آقا هر کی گوشی آتریکس رو با قیمت 800 یا اصلا 600 تومن خریده فردا ببره بازار اگه ازش 350 تومن خریدن اونوقت حرف منو درک میکنه.وقتی که موتورولا تو ایران نمایندگی نداره خریدش بنظرتون کار عاقلانه ای هست؟؟؟وقتی مغازه دار نمیدونه سی پی یوش چند هسته ای و رمش نمیدونم 1 گیگ هست و قیمت خودش رو برای جنس دست دوم میزاره آیا خرید این گوشی ارزش داره؟؟
    در عوض htc sensation حداقل 2 تا گارانتی کننده داره (یاس و کامتل) و جنس قاچاقش هم تو مغازه های ایران پره و لوازم جانبیش هم که ماشاالله الان از آیفون هم بیشتر شده.فردا خواستی بدی یه گوشی دیگه هم برداری خدایی پول خوبی بهت میدن.
    آخرین ورژن آندروئید رو داره سنسیشن هم آفیشال و هم دهها رام کاستوم جینجربرد بر پایه(2.3.4) ولی آتریکس چی؟؟؟
    هنوز واسه نسخه آنلاک فکتوری آتریکس 2.3 ریلیز نشده.فقط واسه نسخه at&t اومده.
    بهترین کوکرهای xda دارن واسه گوشیهای htc رام میدن ولی واسه آتریکس چی .تعداد کاستوم رام همه میدونن واسه سنسیشن از آتریکس بیشتره.
    ال سی دی شفاف و بهتر و بزرگتر سنسیشن صد البته بهتر از ال سی دی پیکسل پیکسلی آتریکسه.
    دوربین و کیفیت فیلمبرداری سنسیشن صد البته بهتر از فیلمبرداری hd آتریکسه.سنسیشن از اول فول اچ دی 30 فریم با کیفیت صدای استریو ضبط میکنه ولی آتریکس چی؟؟(حالا آتریکس تازه میخواد تو آپدیتهای بعدی فول اچ دی بشه)
    اینترفیس سنس اچ تی سی اصلا قابل قیاس با موتوبلور نیست بهترین اینترفیس رو داره اچ تی سی.بخصوص سنس3 جذابتر شده.مطمئن باش کسانی که موتوبلور استفاده میکنن زرت و زرت لانچر نصب میکنن تا محیطش کمی فرق کنه ولی شما با سنس 3 دیگه نیاز به لانچر نداری.
    در مورد این بنچمارکها بگم خدایی همشون چرت و پرتی بیش نیستن.
    تو کدام برنامه سنسیشن کم میاره؟؟؟کدام بازی هستش که رو سنسیشن نصب نشه؟؟؟
    اون بنچمارکها الان همه میدونن سر مردم شیره مالیدنه.
    شما مطمئن باش تا 3 سال هر برنا مه ای خواستی میتونی رو گوشی نصب کنی هنوز گوشیهای آندروئید با تک هسته معرفی میشن این که دو هسته ای هست دیگه جای خود دارد.
    به نظر من از بین این دو سنسیشن بهتره.

14. این کاربر از sogol6561 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

ال سی دی شفاف و بهتر و بزرگتر سنسیشن صد البته بهتر از ال سی دی پیکسل پیکسلی آتریکسه.
    مشکل حل شده : دی اون توی اولین رامه...
    دوربین و کیفیت فیلمبرداری سنسیشن صد البته بهتر از فیلمبرداری hd آتریکسه.سنسیشن از اول فول اچ دی 30 فریم با کیفیت صدای استریو ضبط میکنه ولی آتریکس چی؟؟(حالا آتریکس تازه میخواد تو آپدیتهای بعدی فول اچ دی بشه)
    من الان فول اچ دی میگیرم...
    من 600 مگ رم خالی دارم و شما سنس بازا 100 مگ...
    تو کدام برنامه سنسیشن کم میاره؟؟؟کدام بازی هستش که رو سنسیشن نصب نشه؟؟؟
    تمامی باز های THD...
    شما مطمئن باش تا 3 سال هر برنا مه ای خواستی میتونی رو گوشی نصب کنی هنوز گوشیهای آندروئید با تک هسته معرفی میشن این که دو هسته ای هست دیگه جای خود دارد.
    معرفی میشن ، ولی وقتی سال دیگه 4 هسته ای میاد رو دور اینا باید برن منفجر بشن...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •