سلام.بالاخره خریدمشون! یک ساعت تو بازار چرخیدم، حالا مگه میشه پیداشون کرد! کیبوردم همونطور که حدس میزدم اون مدلی میخواستم نبود ولی چون زیاد باهم فرق ندارن گرفتم(G800V میخواستم ولی فقط G800MU بود) و اینو 25 گرفتم.موس که دیگه هیچ جا نداشت،تا میگفتم موس ایک.... یهو میگفت تموم شده! تا اینکه رفتم یه جا دیدم یه عالمه موس ایکس7 داره.مدلی میخواستم نداشت ولی مدلای بهتری داشت که X7 XL-747H رو برداشتم و به زور 30 هزار تومن خریدم(هنوز احساس میکنم که مثل یه احمق سرم کلاه رفته!
.gif)
) و اینم عکسش:

دست گوگل ایمیج درد نکنه هرچی بخوای داره!
فقط یه کم ظاهرش فرق داره و یه سری قابلیت هایی داره که اون مدل نداشت! مثلا تنظیم وزن موس!(که من همچین چیزی رو فقط یه بار دیدم اونم یه موس 100 هزار تومنی لاجیتک!) رو جعبش نوشته تا 19.5 گرم میشه وزنش رو کم کرد(با در آوردن قطعه های فلزی که زیر موس جاسازی شده).خیلی نرم و روونه،آدم دلش میخواد یه ساعت بشینه فقط کلیک کنه!مثل همه موس های X7 شش حالت تنظیم dpi داره از (یا 800)600 تا 3600 !!! اگر خواستید بفهمید الآن چقدر احساس راحتی میکنم کافیه تصور کنید که یه موس 800dpi دارید و با یه موس 3600dpi جایگزین میکنید! اینجاست که آدم تفاوت رو احساس میکنه!!!

خلاصه کم کم دارم احساس حرفه ای بودن میکنم

(ببخشید دیگه جو گیرشدم!).به نظر من A4TECH دیوانس (ولی چقدر تایپ کردن حال میده ها!).داشتم میگفتم...با این قیمت پایین این همه قابلیت واسه محوصولاتش میذاره،ولی دمشون گرم...

کیبورد رو وقتی خریدم خیلی راضی نبودم،چون وقتی از نزدیک دیدم دکمه هاش یه حالی بود.ولی حالا که باهاش کار میکنم میفهمم چیه! هم نرمه و هم صدا نمیده،قبلیه که هر دکمش رو میزدم صدای ترقه کبریتی میداد! این کیبورد هرچی نباشه حداقل به آسایش روانیم خیلی کمک میکنه!!!!!! و باور کنید الآن که دارم تایپ میکنم نیشم تا بنا گوش بازه

دسته خودم نیس...
.gif)
دکمه های مخصوص بالای کیبورد S و D هم جالبه که هر کدوم سه تا حالت دارن واسه عوض کردن دکمه (به منظور دسترسی آسان) و بالا بردن سرعت پاسخگویی واسه تایپ.آخرین سرعتش نوشته 100 کاراکتر بر ثانیه میتونه ارسال کنه! آخه کی میتونه با این سرعت تایپ کنه؟!
خدا رو شکر ما هم به نوایی رسیدیم.
با تشکر از راهنمایی Glad Boy عزیز.