من حدود 1 ماه پیش یه استرس شدید بهم وارد شد حالا چند هفتس بعضی روزا سمت چپ بدنم تیر میکشه کف دست و پام سوزن سوزن میشه میخواستم بدونم اینا علایم بیماری ام اس هست و برای تشخیص باید به چه متخصصی مراجعه کنم؟
من حدود 1 ماه پیش یه استرس شدید بهم وارد شد حالا چند هفتس بعضی روزا سمت چپ بدنم تیر میکشه کف دست و پام سوزن سوزن میشه میخواستم بدونم اینا علایم بیماری ام اس هست و برای تشخیص باید به چه متخصصی مراجعه کنم؟
اینا علایم هزاران بیماری میتونن باشن
از نظر بینایی دچار تاری دید نشدین ؟ در تکلمتون اشکالی پیش نیومده ؟ مشکل حفط تعادل ندارین ؟ ضعف قدرت بدنی پیدا نکردین ؟
همانطور که دوستمون اشاره کردن اینها علائم بسیاری از بیماریها می تونه باشه خصوصا استرس ! بهتره که در صورت تداوم علائم به یک پزشک نورولوژ ( متخصص مغز و اعصاب ) مراجعه کنید .
چرا بعضی وقتا یه خورده دچار تاری دید خفیف میشم اما بقیه چیزا رو که گفتین ندارم قدرت بدنیم خوبه مشکل شنوایی هم ندارم البته وقتی نوشابه مصرف میکنم بیشتر اینجوری میشم العان که دارم تایپ میکنم خیلی بهترم وقتی دارویی مثل کلونازپام مصرف میکنم هیچ کدوم از این علایم رو ندارم وقتی قلیون میشکم یا داروی ضد افسردگی مصرف میکنم این حالت شدیدتر میشهاز نظر بینایی دچار تاری دید نشدین ؟
Last edited by sanaz.joon; 22-08-2011 at 14:47.
خب پس شما ام اس ندارین احتمالا
ولی بازم هم به متخصص اعصاب مراجعه کنین
منظورتون متخصص اعصاب و روان هست؟بعدش ام اس قابل تشخیص هست؟
خب پس شما ام اس ندارین احتمالا
ولی بازم هم به متخصص اعصاب مراجعه کنین
و یه نکته مهم وقتی خبر بدی میشنوم یا استرس بهم وارد میشه این تیر کشیدن و سوزن سوزن شدن کف دست پام بدتر میشه
Last edited by sanaz.joon; 23-08-2011 at 11:41.
به متخصص بیماری های اعصاب مراجعه کنین ( اگه آشنا ندارین از یه داروخونه یا یه پرستار تو شهرتون بپرسین )
ام اس به وسیله ام آر آی و آزمایش مایع نخاعی و ... قابل تشخیص هست . ( البته در برخی موارد تشخیص قعی نیست )
به نظر میاد مشکل شما ؛ مشکلات عصبی دیگه باشه تا ام اس . چون اگه ام اس به این مرحلش رسده باشه قطعا مشکلات حفظ تعادل شدید براتون پیش میومد .
خیر
منم مدتی پیش همین علائم رو داشتم دکتر رفتم حتما دکتر برید ضرر نداره بعدشم یه MRI کامل از مغز و نخاع گرفت برای اطمینان که چیزی نبود مشکلاتی هم که داشتم به خاطر عصبی بودن و کم خوابی و کمی هم به خاطر غلظت خون بود .
ولی دکتر رو برید که خیالتون راحت بشه .
خوب امکان داره منم اولش باشم؟چون اگه ام اس به این مرحلش رسده باشه
یه چیزی هم که واسه خودم عجیبه وقتی قلیون یا سیگار میکشم یا نوشابه گازدار میخورم بدتر میشمکمی هم به خاطر غلظت خون بود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)