با سلام و خسته نباشید خدمت تمامی مدیران و کاربران سایت پی سی ورد
من یک سوال در مورد ال سی دی سونی مدل KLV-40w400A داشتم
من مدتی قبل این lcd را برای پدرم خریداری کردم و از اونجایی که تمامی این تلوزیون ها با آنتن معمولی تصویری با کیفیت زیر پایین پخش میکنن مجبورا باید یک ----- هم برای هر کدام گذاشت راستیتش من تازگیها فهمیدم می توان کانالهای تلوزیون ایران را با کیفیت خوب و بدون خش خش با گیرندهای دیجیتال یا ----t گرفت از اونجایی که من تا به حالا با این گیرنده ها کار نکردم و قیمت یک گیرنده دیجیال خوب، بالا است و با همان قیمت می توان ----- خوبی گرفت و پدرم هم با ----- شدیدا مخافت میکنه و خرید گیرنده دیجیتال هم به صرفه نیست
من شنیدم که lcd و led های جدید همگی سرچ دیجیتال داره حال سوال من اینه این تلوزیون سرچ دیجیتال داره اگه داره من که بلد نیستم خواهش میکنم کاملا به روش ابتدایی و بی سوادی به من توضیح بدهید بعد این ال سی دی های جدید که همگی سرچ دیجیتال داره چطوری باید کانالهای دیجیتال را بیاریم فقط به جای آنالوگ دیجیتال را انتخاب میکنیم بعد سرچ میکنیم یعنی در مرحله سرچ باید کاری بکنیم من نمی دونم و بلد نیستم تا حالا هم باهاشون کار نکردم اصلا باید سرچ هم بکنیم مثلا زیر نویس کانال های ایران می نویسه در کانال 12 کانال iFILM را مشاهده کنید قضیه این چیه.راه دیگری هم هست مثلا تیونر داخلیش رو عوض کنیم اگه راه ارزون دیگه ای داره بگید خیلی عالی و ممنون میشم
بازم معذرت می خوام که یک سوال ابتدایی رو اینطوری پیچیده و طولانی مطرح کردم ممنون میشم جوابم رو بدید.