تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 2 از 2

نام تاپيک: یک سوال در مورد lcd sony KLV-40W400A

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض یک سوال در مورد lcd sony KLV-40W400A

با سلام و خسته نباشید خدمت تمامی مدیران و کاربران سایت پی سی ورد
    من یک سوال در مورد ال سی دی سونی مدل KLV-40w400A داشتم
    من مدتی قبل این lcd را برای پدرم خریداری کردم و از اونجایی که تمامی این تلوزیون ها با آنتن معمولی تصویری با کیفیت زیر پایین پخش میکنن مجبورا باید یک ----- هم برای هر کدام گذاشت راستیتش من تازگیها فهمیدم می توان کانالهای تلوزیون ایران را با کیفیت خوب و بدون خش خش با گیرندهای دیجیتال یا ----t گرفت از اونجایی که من تا به حالا با این گیرنده ها کار نکردم و قیمت یک گیرنده دیجیال خوب، بالا است و با همان قیمت می توان ----- خوبی گرفت و پدرم هم با ----- شدیدا مخافت میکنه و خرید گیرنده دیجیتال هم به صرفه نیست
    من شنیدم که lcd و led های جدید همگی سرچ دیجیتال داره حال سوال من اینه این تلوزیون سرچ دیجیتال داره اگه داره من که بلد نیستم خواهش میکنم کاملا به روش ابتدایی و بی سوادی به من توضیح بدهید بعد این ال سی دی های جدید که همگی سرچ دیجیتال داره چطوری باید کانالهای دیجیتال را بیاریم فقط به جای آنالوگ دیجیتال را انتخاب میکنیم بعد سرچ میکنیم یعنی در مرحله سرچ باید کاری بکنیم من نمی دونم و بلد نیستم تا حالا هم باهاشون کار نکردم اصلا باید سرچ هم بکنیم مثلا زیر نویس کانال های ایران می نویسه در کانال 12 کانال iFILM را مشاهده کنید قضیه این چیه.راه دیگری هم هست مثلا تیونر داخلیش رو عوض کنیم اگه راه ارزون دیگه ای داره بگید خیلی عالی و ممنون میشم
    بازم معذرت می خوام که یک سوال ابتدایی رو اینطوری پیچیده و طولانی مطرح کردم ممنون میشم جوابم رو بدید.

داره خودمونی میشه kiaelectro's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

دوست عزیز این مدل تلویزیون گیرنده دیجیتال یا ----T ندارد و باید جداگانه تهیه کنید در ضمن تعویض تیونر هم امکان ندارد
    Last edited by kiaelectro; 22-08-2011 at 18:07.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •