تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 28

نام تاپيک: امتحانات سال دوم متوسطه به صورت "نهايي" برگزار مي‌شود

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

11 امتحانات سال دوم متوسطه به صورت "نهايي" برگزار مي‌شود

امتحانات سال دوم متوسطه به صورت "نهايي" برگزار مي‌شود:

ابراهيم سحرخيز معاون آموزش و پرورش متوسطه وزير آموزش و پرورش با اشاره به سالي واحدي شدن نظام پيش‌دانشگاهي اظهار داشت: به دليل برگزاري سه سال اول متوسطه به صورت سالي واحدي، سال چهارم موسوم به دوره «پيش‌دانشگاهي» نيز که از سال گذشته در دبيرستان‌ها ادغام شده بود، به صورت سالي واحدي برگزار مي‌شود.
    وي با بيان اينکه دوره پيش‌دانشگاهي دو روز در هفته تعطيل خواهد بود، افزود: درس «معارف اسلامي» از حالت «معارف اسلامي 1 و 2» خارج و به صورت يک درس ارائه خواهد شد.
    سحرخيز ادامه داد: 15 نمره پاياني مربوط به بخش دوم کتاب‌ها خواهد بود و بخش اول تنها 5 نمره در امتحان پايان سال خواهد داشت.
    معاون آموزش متوسطه وزير آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: دوره پيش‌دانشگاهي در تمام رشته‌ها 24 واحد است که در 24 ساعت نيز ارائه مي‌شود؛ تنها در رشته «هنر» به دليل عملي بودن دروس اين 24 واحد در 27 ساعت ارائه مي‌شود.
    وي با بيان اينکه آغاز سال تحصيلي براي دوره‌هاي متوسطه و پيش‌دانشگاهي از اول مهرماه خواهد بود، اخذ نمره در دوره پيش‌دانشگاهي را منوط به حضور دانش‌آموزان در کلاس‌هاي درس دانست و گفت: کلاس‌هاي اين دوره تحصيلي به صورت «حضوري» برگزار مي‌شود.
    سحرخيز تصريح کرد: با حذف دوره پيش‌دانشگاهي در آينده، امتحانات سال دوم و سوم متوسطه به صورت «نهايي» برگزار مي‌شود و سوابق تحصيلي دانش‌آموزان از اين طريق اعلام خواهد شد.

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

این برای همون قضیه برداشتن کنکور باید باشه نه؟

3. این کاربر از ArashMiniStar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hermione's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    !!جاده!!

پيش فرض

این برای همون قضیه برداشتن کنکور باید باشه نه؟
    بله همینطوره به نظر می رسه دارن کم کم آماده میشن برای برداشتن کنکور
    اگه اینطوری بشه یعنی سال دوم هم نهایی بشه با توجه به هزینه ای که واسشون داره باید برداشته شدن کنکورو 100% بدونیم .
    امیدوار بودم این اتفاق نیوفته
    درسته که کنکور خیلی عادلانه نیست اما عادلانه ترین راه موجود برای گزینش دانش آموزاست
    خدا به خیر کنه .
    Last edited by hermione; 21-08-2011 at 19:40.

5. 3 کاربر از hermione بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

این ها فکر هیچ چیش رو نکردن!
    مستمر همون ارزشیابی برای هر دانش آموزی در هر جایی که میفته متفاوته.در صورتی که اگه بخواهیم عادلانه بشه با این کار به خیلی ها ظلم میشه!برای مثال من و شما از نظر درسی و مستمر یکسانیم ولی معلم هامون بخاطر نظرات و دیدگاه های متفاوت نمرات متفاوتی میدن و ... !!
    با این کار اگه کسی کم کاری کنه هرچ راه بر گشتی وجود نداره! مگه اینکه 2 باره بخونه که اونم نمیشه
    کلا همچین کاری تو ایران به دلیل نداشتن فرهنگ در انتخاب رشته (!) ، دانشگاه های با بار علمی کم که خودتون میبینید چی از آب دی میاد فارغ التحصیلاشون!
    برای من یک سوال پیش اومده.دانش آموزا تو مدارس خودشون امتحان میدن و دبیر خود همون دانش آموز تصحیح میکنه یا ... ؟!

---------- Post added at 08:44 PM ---------- Previous post was at 08:43 PM ----------

فقط امیدوارم دیگه مدارس دست از کارکردن تست بر دارن و بیشتر دنبال ارتقا سطح علمی باشند.

داره خودمونی میشه METACORTEX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    LIVE FROM 0191

پيش فرض

سلام
    اگه همین جوری پیش بره مطمئنا سطح سوالات امتحان نهایی رو بد جور میکشند بالا.یه چیزی تو مایه های سوال کنکور بدون گزینه!!!!
    از اونجایی که تصحیح هم خیلی مهمه فکر کنم حسابی قاطی پاتی بشه.
    چون واقعا بد تصحیح می کنند.نمونش من نمره شیمیم شد 17.25 بعد از اعتراض 19.5.(یه سوال ناقابل رو ندیده بود!!!!)
    اون نفر دوم که باید تصحیحی کنه عملا اگه خیلی باحوصله باشه فقط یه بار نمره ها رو میشمره.
    خدا آخر عاقبت کنکوری های 92 و 93 رو با این اوضاع هچل هفت به خیر کنه.

8. این کاربر از METACORTEX بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال vahid-p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    دانشكده مهندسی کامپیوتر امیرکبیر-نرم افزار ( سابقا م.پز

پيش فرض

بله همینطوره به نظر می رسه دارن کم کم آماده میشن برای برداشتن کنکور
    اگه اینطوری بشه یعنی سال دوم هم نهایی بشه با توجه به هزینه ای که واسشون داره باید برداشته شدن کنکورو 100% بدونیم .
    امیدوار بودم این اتفاق نیوفته
    درسته که کنکور خیلی عادلانه نیست اما عادلانه ترین راه موجود برای گزینش دانش آموزاست
    خدا به خیر کنه .
    شدیدا موافقم. من خودم امسال خوشحالم که کنکور بود ( چون اوایل می گفتن سال 90 حذف میشه ). و الان با این کنکور مطمئنا به اندازه زحمتی که کشیدم نتیجشو هم دیدم. ولی اگه امتحان نهایی فقط بود الان معلوم نبود می تونستم به حقم برسم یا نه؟؟؟

این ها فکر هیچ چیش رو نکردن!
    مستمر همون ارزشیابی برای هر دانش آموزی در هر جایی که میفته متفاوته.در صورتی که اگه بخواهیم عادلانه بشه با این کار به خیلی ها ظلم میشه!برای مثال من و شما از نظر درسی و مستمر یکسانیم ولی معلم هامون بخاطر نظرات و دیدگاه های متفاوت نمرات متفاوتی میدن و ... !!
    با این کار اگه کسی کم کاری کنه هرچ راه بر گشتی وجود نداره! مگه اینکه 2 باره بخونه که اونم نمیشه
    کلا همچین کاری تو ایران به دلیل نداشتن فرهنگ در انتخاب رشته (!) ، دانشگاه های با بار علمی کم که خودتون میبینید چی از آب دی میاد فارغ التحصیلاشون!
    برای من یک سوال پیش اومده.دانش آموزا تو مدارس خودشون امتحان میدن و دبیر خود همون دانش آموز تصحیح میکنه یا ... ؟!

---------- Post added at 08:44 PM ---------- Previous post was at 08:43 PM ----------

فقط امیدوارم دیگه مدارس دست از کارکردن تست بر دارن و بیشتر دنبال ارتقا سطح علمی باشند.
    نه دیگه مستمر اینا مهم نیست برا کنکور. مثل همین امتحان نهایی سال سوم میشه. فقط نمره کتبی نهاییت مهمه.
    تو مدرسه هم تصحیح نمی شه و همه یه جا تو آموزش و پرورش ها تصحیح میشن که مشکل اصلی تو تصحیح این سوالات هست که عواملی مثل دست خط، توضیح کم و... تو نمره تاثیر می ذاره.
    ولی خب از این نظر سازمان سنجش هوشیارتره و نمیزاره هر روش غیر استانداردی رو آموزش و پرورش اعمال کنه.
    امیدوارم که موفق بشن. ولی به نظرم اگر آزمونها رو به صورت تستی برگزار بکنن بهتره تا خطای انسانی درش دخیل نباشه و همین که طی سه سال و هر امتحان جداگونه تستی باشه خودش به کاهش استرس کمک می کنه.
    حالا یه گروه برن، تلفات بدن ببینیم طرحش خوبه یا نه

10. این کاربر از vahid-p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه METACORTEX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    LIVE FROM 0191

پيش فرض

نه دوست عزیز.
    امتحان ها توی یه حوزه برگزار و برگه به حوزه تصحیح می برند تا تصحیح کنند.
    و معلوم نیست کی برگه رو تصحیح میکنه

12. این کاربر از METACORTEX بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

دقیقا این همچین چیزی که دبیر فیزیک مون تو تابستون پیشبینی کرد!دقیقا زمانی که کنکور بر داشته بشه همون موقع باید کنکور بدم که برداشته شده!
    یعنی جزو اولین کسایی ام که با این سیستم جلو میرن... دیگه هر چی روزگار جلو ببره ما هم باهش میریم.
    البته برای خودم که تو امتحان هایت شریح مخصوصا ترم ها بهتر کار میکنم نعمتیه!

---------- Post added at 12:27 AM ---------- Previous post was at 12:23 AM ----------

سلام
    اگه همین جوری پیش بره مطمئنا سطح سوالات امتحان نهایی رو بد جور میکشند بالا.یه چیزی تو مایه های سوال کنکور بدون گزینه!!!!
    از اونجایی که تصحیح هم خیلی مهمه فکر کنم حسابی قاطی پاتی بشه.
    چون واقعا بد تصحیح می کنند.نمونش من نمره شیمیم شد 17.25 بعد از اعتراض 19.5.(یه سوال ناقابل رو ندیده بود!!!!)
    اون نفر دوم که باید تصحیحی کنه عملا اگه خیلی باحوصله باشه فقط یه بار نمره ها رو میشمره.
    خدا آخر عاقبت کنکوری های 92 و 93 رو با این اوضاع هچل هفت به خیر کنه.
    الان من که میرم دوم جزو سال اولشم یا دوم؟باید اول باشم.چون دقیقا از همین امسال برای دوم ها نهایی میشه که منم میرم دوم.

آخر فروم باز Retired User's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Road To Perdition

پيش فرض

نهایی اصلا عادلانه نیست !

ولی من فکر نمیکنم بتونن کنکور رو حذف کنن
    تاثیرش رو میتونن کم کنند ولی اینکه کلا حذفش کنن غیر ممکنه

15. این کاربر از Retired User بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    قـــائم شــــهر

پيش فرض

من فکر میکردم که طرح حذف کنکور عملا با با شکست مواجه شده !! مشاور های گاج هم همین رو میگفتن ! عـــجب !!

الان من که میرم دوم جزو سال اولشم یا دوم؟باید اول باشم.چون دقیقا از همین امسال برای دوم ها نهایی میشه که منم میرم دوم.
    خوش به حال ما که امسال در رفتیم ! : دی
    البته شاید بهتر هم بشه ، چون مسئولان هیچ کشوری نمیان دستی دستی دانش اموزان و نخبه هاشون رو به هدر بدن ، حتی اگر اون کشور ایران باشه !!

نهایی اصلا عادلانه نیست !
    اما به نظر من نهایی خیلی عادلانه هست !

توی نهایی سوالهای غلط پیدا نمیشه ، مثلا ما امسال که نهایی نداشتیم ، تقریبا توی هر امتحان یه دونه سوال غلط داشتیم که اگه وسط جلسه ی امتحان تشخیص داده نمیشد از همه مون نمره کم میشد ! معلم هامون جوری نبودن که وقتی بفهمن سوال غلط هست ، نمره رو تقسیم کنن !!

به نظرم نهایی خوبه !

17. این کاربر از Gam3r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •