تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: نظر شما در مورد ......!!!!!!

داره خودمونی میشه sgwgo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

14 نظر شما در مورد ......!!!!!!

سلام دوستان
    گفتم شاید این تاپیک تکراری باشه (گشتم ولی تاپیک آیفون ندیدم اگه تکراری بود ببخشید)
    میخواستم که نظرتون رو در مورد آیفن جی 4 بدونم (البته میخوام با توضیح هاتون بترکونید هااااااا)درمورد همه چی بگید (کیفیت صفحه نمایش ، دوربین ، کیفیت لمس ، درمورد خش گرفتگی جلو و عقب ، بهترین نرم افزار های ضروری ،کیفیت صدای باندها ، بالای دکمه ی کم و زیاد کردن صوت گوشی دکمه چی هست و چکارست ، دکمه ای که بالاست چی مال چیه؟ ، دکمه قفل کردن گوشی در شرایط عادی کجاست ، دکمه خاموش کردن کامل گوشی کجاست؟ ، سمت راست جای سیم کارته ؟ )
    32 گیگ بخرم یا 16 گیگ ؟ چرا؟
    کدوم رنگش قشنگه ؟(نظر خودتون)
    چیز مونده بگید

با تشکر
    Last edited by sgwgo; 20-08-2011 at 23:24.

داره خودمونی میشه falax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Santa Cruz

پيش فرض

دوست عزیز تاپیکش در بخش آیفون هستش رو همون قسمت موبایل و پاکت پیسی بزنین پیداش می کنین توضیحات کامل رو اونجا نوشته .....نظر شخصی خودم رنگ مشکی هستش یعنی من بودم رنگ مشکی رو میگرفتم واسه خودم .... 32 بخر قطعا" چون کم مییاری برای ذخیره کردن قطعا" ارزشش رو داره که 32 بگیری......

3. این کاربر از falax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن آموزش عالی alavi71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

سلام دوستان
    گفتم شاید این تاپیک تکراری باشه (گشتم ولی تاپیک آیفون ندیدم اگه تکراری بود ببخشید)
    میخواستم که نظرتون رو در مورد آیفن جی 4 بدونم (البته میخوام با توضیح هاتون بترکونید هااااااا)درمورد همه چی بگید (کیفیت صفحه نمایش ، دوربین ، کیفیت لمس ، درمورد خش گرفتگی جلو و عقب ، بهترین نرم افزار های ضروری ،کیفیت صدای باندها ، بالای دکمه ی کم و زیاد کردن صوت گوشی دکمه چی هست و چکارست ، دکمه ای که بالاست چی مال چیه؟ ، دکمه قفل کردن گوشی در شرایط عادی کجاست ، دکمه خاموش کردن کامل گوشی کجاست؟ ، سمت راست جای سیم کارته ؟ )
    32 گیگ بخرم یا 16 گیگ ؟ چرا؟
    کدوم رنگش قشنگه ؟(نظر خودتون)
    چیز مونده بگید

با تشکر

انتظارات و خواسته هاتون از گوشی مورد نظرتون چی هست ؟؟؟و میخواید چه امکانتی داشته باشه؟
    بگید تا توضیح بدم براتون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •