.
.
.
والا من با Vostro 3450 کار نکردم نمیدونم اما لپ تاپ بیزینس محسوب میشه و همه چیش هم تکمیله گرافیکش هم خوبه....................
Lenovo Z470 هم خوبه گرافیکش Geforce 520 هستش (ضعیفه گرافیکش)........برند خوبی هم هستش...راستش اطلاعات زیادی ندارم...اما من خودم Vostro داشتم خیلی راضی بودم
.
.
سونی هم شیک هستش و هم ظریف قیمتش هم یکم بالاست ...یکمم پول مارک میخوره
.
.
گرافیک ATI 6630 واسه بازی هم مناسب هستش.......مدل CA از سونی رو از نزدیک دیدم....خیلی خوشکل و شیک و خوبه......صداش هم خوبه.....وزنش هم ایدال هستش......USB 3.0 هم داره........اینکی من بهت گفتم با گارانتی 3 ساله ایران رهجو هستش.....اما همین مدل عیننش مدل 3450 هستش که اختلاف قیمتش زیاده....قیمت زدم دیگه واست خودت ببین کدوم مناسبت هست....z460 توصیه نمیشه
ش......USB 3.0 هم داره........اینکی من بهت گفتم با گارانتی 3 ساله ایران رهجو هستش.....اما همین مدل عیننش مدل 3450 هستش که اختلاف قیمتش زیاده....قیمت زدم دیگه واست خودت ببین کدوم مناسبت هست....z460 توصیه نمیشه
[/QUOTE]
مرسی از راهنماییتون .gif)
منظورتون از z460 ، ر z470 هست و چرا ؟!
راستی در مورد dell 3450 (7200rpm):
1) وزنش با باطری6cell و شارژر میشه 2.6kg که یکم سنگینه
2) هنگام خنک کردن میگن سر وصدای فن هست
3) دید غیر مستقیمش بده که اصلا مهم نیست
4)صداش کیفیتش خوبه اما از نظر بلندی عالی نیست
5) دسترسی به قطعات از پشت امکان پذیر نیست آیا این خیلی مهمه؟!
در حالیکه مدل dell 3350 (5400rpm با وزن کمتر و صفحه نمایش 13" باطری 8cell داره و دسترسی به قطعات پشتی هم امکان پذیره( گرچه گرافیک به جای 6630 ، 6470 هست یا 6630 512MB هست ) آیا دو مورد آخر باطری و ... حائز اهمیته که بخواد ترجیح داده بشه؟
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:
کد:
در مورد sony ca15fg یه مسئله هست اونم باطریش 2-3 ساعته و وزنش کلا 2.45kg هست و قیمتش یکم بالاس
. ولی مورد خیلی خوبیه آدمو وسوسه میکنه
یه مورد دیگه هم هست اگه کسی خواست روش فک کنه چون برندش جدیده می ترسم بخرم MSI FX420 گرچه همه چی داره البته بعشیا میگن BT روش زده داره اما نداره
کد:
ببخشید سوالام خیلی زیاده