تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 9 از 9

نام تاپيک: سقوط ۲۳ درصدی ارزش سهام شرکت اچ پی

M Ơ Ɗ Є Ʀ ƛ Ƭ Ơ Ʀ VAHID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    "فروم" ها خانه دوم ما

پيش فرض سقوط ۲۳ درصدی ارزش سهام شرکت اچ پی

خبر توقف تولید محصولات مبتنی بر سیستم عامل وب او اس و مرگ این سیستم عامل ، عواقب سنگینی را برای شرکت اچ پی به همراه داشته است. روز گذشته سهام این شرکت ۲۳ درصد سقوط کرد و به قیمت هر سهم ۲۳ دلار رسید. که معادل قیمت سهام این شرکت در پنج سال پیش است.

سهامداران این شرکت از وضعیت پیش آمده بسیار نگران هستند و هنوز دو روز از اعلام خبر نگذشته که قیمت تبلت های تاچ پد شدیدا افت کرده. تبلت های ۴۰۰ دلاری هم اکنون در برخی فروشگاه ها با قیمت ۹۹ دلار به فروش می روند. اما به نظر می رسد فقط بخش موبایل و تبلت اچ پی با بحران مواجه نشده و مشکلات بزرگ تری هم در راه است.

شرکت اچ پی در حال حاضر بزرگ ترین سازنده کامپیوترهای شخصی در جهان محسوب می شود. اما خبرهایی به گوش می رسد که می گوید این شرکت قصد دارد از این صنعت هم خارج شود. اگر خبر قتل سیستم عامل وب او اس را باور کنیم، این یکی را واقعا نمی توان به راحتی قبول کرد. با این حال به نظر می آید که این خبر هم تا حد زیادی جدی است.

متاسفانه شرکت اچ پی در خراب کردن شرکت هایی که خریده است سابقه دارد. سال ها پیش شرکت Compaq توسط اچ پی خریده شد. ان زمان این شرکت نقش مهمی را در بازی های کامپیوتری و چیپ های الفا بازی می کرد، اما حالا هیچ کدام از نقاط قوت کامپک باقی نمانده و شاید درست باشد که اچ پی را باعث نابودی تمام آنها بدانیم. خرید گران قیمت شرکت پالم هم که نتیجه مشابهی در بر داشت.

واقعیت این است که شرکت های سازنده کامپیوترهای شخصی در وحشت بزرگی به سر می برند. نویسنده سایت پی سی ورلد مثال جالبی در مقاله اش دارد: او می گوید اگر چند سال پیش به دکه های روزنامه فروشی مراجعه می کردید مجله های ماشین و کامیپوتر را همه جا پیدا می کردید. اما حالا شرایط تغییر کرده است. مجله های ماشین همچنان روی دکه ها دیده می شوند اما مجله های کامپیوتر در حال جایگزین شدن با موبایل ها و تبلت ها هستند.

البته خروج اچ پی از صنعت کامپیوتر های شخصی به معنای بستن آن نخواهد بود. احتمالا اچ پی این بخش را به صورت شرکتی مجزا در خواهد آورد. اما جالب اینجا است که بقیه فعالیت های این شرکت هم اوضاع خوبی ندارد. این شرکت مهم ترین نقش را در توسعه پرینترها در جهان ایفا کرد. اما آمار نشان میدهد که این بخش تجارت اچ پی هم توسط شرکت اپسون به شدت تهدید می شود.

فعلا این شرکت در شرایط سختی به سر می برد و باید ببینیم که در ادامه چه تصمیم هایی را اتخاد می کند. اچ پی شرکت بزرگ و ثروتمندی است، اما تجربه های قبلی دنیای فناوری نشان داده که پول فقط یک عامل برای پیشرفت است و برای جلوگیری از سقوط و توسعه بیشتر به عوامل مهم دیگری هم نیاز است.

شما فکر می کنید اچ پی در ادامه راه خود چه استراتژی در پیش می گیرد؟

narenji.ir

2. این کاربر از VAHID بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

یعنی جنساش ارزون میشه؟

آخر فروم باز jooya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

اون ور آب شاید ، ولی توی ایران شک نکنید گرونتر میشه، دلیلش هم نایاب شدنش هست .

5. 2 کاربر از jooya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز pourya_bo2pmc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پرشیا - ایساتیس (یزد)

پيش فرض

شرکت به ابن بزرگی و معروفی در جهان باید از مشاورهای قدرتمندی بهره مند باشه اما چی میشه یا چه سیاستی در پیش داره که با انتشار این خبرها از شرکتش این بلا رو سر خودش میاره واسم سواله ؟!!!

آخر فروم باز online_amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

شرکت به ابن بزرگی و معروفی در جهان باید از مشاورهای قدرتمندی بهره مند باشه اما چی میشه یا چه سیاستی در پیش داره که با انتشار این خبرها از شرکتش این بلا رو سر خودش میاره واسم سواله ؟!!!
    دقیقا من هم به همین مورد شک کردم.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رو زمین ... !

پيش فرض

هنوز معلوم نیست چه هدفی داره HP که همچین ریسکی کرده !
    یعنی رفتن به سمت Android ؟:|
    ..
    .
    راستی قیمت Touch Pad 16Gb از 399 به 99 کاهش یافتش...کاش میتونستیم از این فرصت استفاده کنیم : دی

9. این کاربر از 4870x2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای R£ɀД's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004

پيش فرض

قیمت ها شدیدا کاهش پیدا کرده . خود HP قیمت رو 99 دلار زده ولی در انبار زده موجود نیست. من خودم الان آمریکا هستم خیلی از فروشگاه ها رو چک کردم اصلا دیگه پیدا نمیشه. همشون رو جمع کردن !!
    99 دلار عالی هست اگر گیرم می اومد 2 تا می گرفتم

آخر فروم باز s-a-l-i-m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    North

پيش فرض

منم میخوام ...
    کسی سفر داره میره خبر بده من سفارش دارم .

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رو زمین ... !

پيش فرض

بیا با هم بریم : دی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •