من گشتم پیدا نکردم . اگه تکراری هست لطف کنید نگید بگرد . یا لینک بدید یا دوباره یه توضیح کمی بدید
زیاد شبکه کار نکردم برای همین وارد نیستم !
4 تا کامپیوتر + یک لپتاپ داریم که همشون ویندوز سون هستند
یک اکسس پوینت dlink که کابل اینترنت مودم بهش وصل شده ! و با پورت لن به یکی از کامپیوتر ها !
بقیه کامپیوترها کارت شبکه بیسیم دارند
تنظیمات وایرلس اکسس پوینت درست انجام دادم و همه کامپیوتر ها به اینترنت وصل هستند !
الان میخوام بین اینها یه شبکه ایجاد کنم که بشه فایل و پرینتر را اشتراک گذاشت ! بدون قعطی
از Home Group ویندوز سون استفاده کردم . خوب میشه اشتراک گذاشت اما یه بار کار میکنه 10 بار اجازه دسترسی داخل شبکه را نمیده ! و پیام خطای
Windows cannot access \\SAM-PC
Check the spelling of the name. Otherwise , there might be a problem with your network. To try identify and resolve network problems, click Diagnose.
وقتی دکمه Diagnose را میزنم باز درست نمشه.
حتی home Group را troubleshooter میکنم درست نمیشه !
من میخوام یه جور شبکه باشه که یه درایو در یکی از کامپیوتر ها به اشتراک بازم و بقیه بتونن از مطالب داخلش استفاده کنند
دسترسی وایرلس برای همه 100% هست به جز یک کامپیوتر که 75 تا هست !
ممنون میشم یک نفر بتونه کمک کنه !
من آیپی دستی تعریف کردم و با توجه با ایپی روترم اینجوری گذاشتم
192.168.0.110 و 192.168.0.111 و 192.168.0.112
اما باز در بعضی مواقع ارتباط به بقیه کامپیوترها قطع میشه !
و ارور میده
Windows cannot access \\192.168.0.111
Check the spelling of the name. Otherwise , there might be a problem with your network. To try identify and resolve network problems, click Diagnose
الان اگه کسی میتونه کمک کنه
چند دقیقه وصله و یهو قطع میشه و خود به خود بعدا میبنی وصل شده
الان من اگه نخوام به روش Ad-hoc شبکه ایجاد کنم کسی روشی داره بتونه کمکم کنه
4 تا کامپیوتر دارم
یه روترD-Link مدل DIR-600 دارم که به گفته فروشنه 15 تا کامپیوتر را ساپورت میکنه و بقیه کامپوترها هم مودم D-Link وایرلس دارند
کسی میتونه راهی برای ایجاد یه شبکه شرکتی کوچیک به غیر از Ad-hoc پیشنهاد بده .
میخوام همه کامپوترها به یک درایو کامپیوتر اصلی دتسرسی داشته باشند . و کارها را اونجا انجام بدن و همچنین از پرینتر استفاده کنند .
فقط روش home group را پیشنهاد ندید !