تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: کمک برای ایجاد شبکه وایرلس

داره خودمونی میشه learnt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض کمک برای ایجاد شبکه وایرلس

من گشتم پیدا نکردم . اگه تکراری هست لطف کنید نگید بگرد . یا لینک بدید یا دوباره یه توضیح کمی بدید

زیاد شبکه کار نکردم برای همین وارد نیستم !

4 تا کامپیوتر + یک لپتاپ داریم که همشون ویندوز سون هستند
    یک اکسس پوینت dlink که کابل اینترنت مودم بهش وصل شده ! و با پورت لن به یکی از کامپیوتر ها !
    بقیه کامپیوترها کارت شبکه بیسیم دارند
    تنظیمات وایرلس اکسس پوینت درست انجام دادم و همه کامپیوتر ها به اینترنت وصل هستند !

الان میخوام بین اینها یه شبکه ایجاد کنم که بشه فایل و پرینتر را اشتراک گذاشت ! بدون قعطی

از Home Group ویندوز سون استفاده کردم . خوب میشه اشتراک گذاشت اما یه بار کار میکنه 10 بار اجازه دسترسی داخل شبکه را نمیده ! و پیام خطای

Windows cannot access \\SAM-PC

Check the spelling of the name. Otherwise , there might be a problem with your network. To try identify and resolve network problems, click Diagnose.

وقتی دکمه Diagnose را میزنم باز درست نمشه.
    حتی home Group را troubleshooter میکنم درست نمیشه !

من میخوام یه جور شبکه باشه که یه درایو در یکی از کامپیوتر ها به اشتراک بازم و بقیه بتونن از مطالب داخلش استفاده کنند

دسترسی وایرلس برای همه 100% هست به جز یک کامپیوتر که 75 تا هست !

ممنون میشم یک نفر بتونه کمک کنه !

من آیپی دستی تعریف کردم و با توجه با ایپی روترم اینجوری گذاشتم
    192.168.0.110 و 192.168.0.111 و 192.168.0.112
    اما باز در بعضی مواقع ارتباط به بقیه کامپیوترها قطع میشه !
    و ارور میده
    Windows cannot access \\192.168.0.111

Check the spelling of the name. Otherwise , there might be a problem with your network. To try identify and resolve network problems, click Diagnose
    الان اگه کسی میتونه کمک کنه

چند دقیقه وصله و یهو قطع میشه و خود به خود بعدا میبنی وصل شده
    الان من اگه نخوام به روش Ad-hoc شبکه ایجاد کنم کسی روشی داره بتونه کمکم کنه

4 تا کامپیوتر دارم
    یه روترD-Link مدل DIR-600 دارم که به گفته فروشنه 15 تا کامپیوتر را ساپورت میکنه و بقیه کامپوترها هم مودم D-Link وایرلس دارند

کسی میتونه راهی برای ایجاد یه شبکه شرکتی کوچیک به غیر از Ad-hoc پیشنهاد بده .

میخوام همه کامپوترها به یک درایو کامپیوتر اصلی دتسرسی داشته باشند . و کارها را اونجا انجام بدن و همچنین از پرینتر استفاده کنند .
    فقط روش home group را پیشنهاد ندید !

آخر فروم باز sayanermia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوست عزیز برای استفاده از Home Group و همینطور خلاصی از شر یوزر پسورد خواست هر باره برای ورود به فایل ها و فولدرها و آبجکت های شیر شده و همینطور ارورهای مختلف :

اولا باید Workgroup ها در همه ی کامپیوترهایی که میخواید شبکه کنید هم نام باشند

ثانیا در تنظیمات HomeGroup هر کامپیوتر در قسمت Password Protect Sharing باید روی Turn Off قرار گرفته باشه

--------

برای تغییر workgroup کافیه روی mycomputer کلیک راست و پراپرتیز رو بزنید. سپس به advanced system settings برید
    حالا به تب Computer name برید و دکمه ی change رو بزنید. پنجره ای باز میشه که می تونید اونجا نام Workgroup رو تغییر بدید. مشخصه اش هم اینه که با حروف بزرگ نوشته شده.. برای همه کامپیوترها این مرحله رو برید و اسمشو تغییر بدید فقط فراموش نشه همه شون باید یه اسم باشه!! مثلا همه شون باید باشه SHABAKE یا هر اسمی که می خواید

برای خاموش کردم درخواست رمز عبور در homegroup هم به مسیر زیر برید :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

در اینجا روی chose homegroup and sharing option کلیک کنید تا وارد بخش هوم گروپ بشید

حالا روی change advanced sharing settings... کلیک کنید تا گزینه ها براتون نمایش داده بشه. در زیر مجموعه ی home or work که همون بخش اولیه میشه بگردید دنبال قسمتی به نام Password Protect Sharing و تنظیماتش رو روی turn off قرار بدید و سیو کنید
    فراموش نکنید برای همه کامپیوترها باید این کارو بکنید...

حالا وقت ایجاد هوم گروپ هستش. اگر تا به الان روی کامپیوترها هوم گروپی ساختید همه شون رو leave کنید یا به عبارتی همه شونو غیرفعال کنید... سپس سیستم هارو ری استارت کنید تا بیان بالا.

روی یکی از کامپیوترها که به عنوان سیستم مادر یا اصلی میشناسیدش یک هوم گروپ ایجاد کنید و پسوردشو یادداشت کنید..
    اینبار برای بقیه کامپیوترها مشاهده خواهید کرد که به جای ایجاد هوم گروپ ، قابلیت پیوستن به هوم گروپ ایجاد شده از قبل و دارا شده و کافیه پسورد هوم گروپ اول و وارد کنید تا join بشند...

به همین راحتی همه به یک هوم گروپ متصل میشند و فایل ها و فولدرها و دستگاهای شیر شده به راحتی قابل استفاده می شند

مهم ترین بخش اینه که نام workgroup ها باید یکی باشه همینطور فقط یک هوم گروپ توسط یکی از سیستم ها ایجاد شه و مابقی به اون اضافه بشند و join بشند!

امیدوارم متوجه شده باشید و مشکلتون حل بشه

---------- Post added at 04:28 PM ---------- Previous post was at 04:26 PM ----------

در ضمن در ویندوز هفت نیازی به آی پی دستی نیست!! اگر مراحل ایجاد هوم گروپ و تنظیمات مربوطه رو به خوبی انجام بدید هیچ وقت مشکل نخواهید داشت!

من شبکه های زیادی و با این قابلیت ایجاد کردم.. مخصوصا برای خودم در منزل!! نگران نباشید فقط نکات ریزی داره که باید به خوبی انجام بشه که عرض کردم

داره خودمونی میشه learnt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

مرسی

اما نمیخوام از طریق Home Group باشه همش قاطی میکنه و هی قطع میشه

فکر کنم گفه بودم یه روش دیگه برای شبکه وایرلس ساختن بگید !

اگه نرافزار خاصی باید استفاده کنم . لطفا معرفی کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •