با سلام،
اول اینو بگم که خیلی خوشحال تونستم یه همچین فروم تخصصی پیدا کنم با این همه کاربر متخصص و فعال.
راستش من اطلاعات سخت افزاریم زیاد نیست واسه همین یه مدت بود واسه سی پی یو و کارت گرافیک از سایتهای ریویو تحقیق میکردم. الانم یه سیستم میخوام بخرم. در مورد این دو قطعه هم یه انتخابی کردم باز میخوام نظر دوستان رو هم بدونم. ممنون میشم راهنمایی کنید.
میخوام حدالمقدور باصرفه باشه و تا ممکنه قیمت پایین باشه چون جنبه اقتصادیش خیلی برام مهمه. من رشتم عمران هست و واسه اتوکدم استفاده خواهم کرد ولی بیشتر میخوام سیستمی که میگیرم واسه گیم هم قدرتمند باشه و هم تا چند سال خوب جواب بده، نهایتش بعد یکی دو سال یه رم و یا قطعه ی دیگشو ببرم بالا.
cpu: AMD phenom II X6 1090T
graphic card: Geforce GTX 465
این دو رو با توجه به پرفورمنس و قیمتهای مناسب جهانیشون انتخاب کردم، البته واسه کارت گرافیک بعد از این مدل، مدلهای GTX 460 و GTX550Ti رو هم در نظر گرفتم که اولویت اولم همون GTX465 هستش.
لطفا در مورد این دو انتخابم راهنمایی کنید که برای منظوری که میخوام خوب جواب میدن یا نه، قیمتهاشونم اگه بگین ممنون میشم.
بعد در مورد رم یه گشت کوچیک که زدم به نظرم این مارک هم ارزون و هم قوی بود apacer DDRIII 4 GB 1333
ولی در کل اطلاعات زیادی در مورد رم ندارم، 4 گیگ واسه بازیای امروزی کافیه یا بیشتر میخواد به نظرتون
باز رم هم یه گزینه که هم ارزون باشه و هم قدرتمند بگین و مادربوردم که خیلی مهمه ولی نمیدونم چه مادربوردی میتونه مناسب این قطعات باشه، ماردبوردی میخوام که ضمن مناسب بودن قیمتش قدرت و امکانات خوبی داشته باشه و فردا هم اگه خواستم بعضی قطعاتو آپگرید کنم ساپورتشون کنه.
باز بررسی این قطعات و همچنین قطعات پیشنهادی خودتون رو لطفا بهم بگین.
با تشکر