تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 36

نام تاپيک: هایدن شدن فایلهای هارددیسک توسط ویروس

آخر فروم باز ناخدا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    يه جاي كوچيك توي اين دنيا من راضيم

10 هایدن شدن فایلهای هارددیسک توسط ویروس

سلام

من یه هارد اکسترنال adata دارم بخاطر کی بد سیستمم ویروسی شده وهمه فایلها توی حالت هایدن یا مخفی می باشد ویندوز xp آنتی ویروس 8.0.0.506 kaspersky internet security می باشد .

فکر کنم یه نسخه از ویروس رو رار کردم و میزارم اینجا تا دوستان کمک کنند جهت پاک کردن آن .

ضمنا آنتی ویروس بروز می باشد واسکن شده و پیداش نتونسته بکنه .

نمی تونم آنتی ویروس ورژن های بعدی رو استفاده کنم .

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

باتشکر

حـــــرفـه ای Dr Hannibal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Sandbox

پيش فرض

این آنتی ویروس ها در این لحظه شناسایی می کنند: ( آنهایی که آلارم قرمز رنگ دارند )

کد:
    من این ویروس رو برای کسپرسکی فرستادن یا صبر کنید کسپرسکی در آپدیت قرار بده یا آنتی ویروس عوض کنید این زمان از 3 تا 24 ساعت طول میکشه.

بعد از ، از بین رفتن ویروسن با این نرم افزار فایل هارو از شکل هیدن در بیارید.

کد:
    موفق باشید

3. این کاربر از Dr Hannibal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Sandbox

پيش فرض

همونطور که Emsisoft عرض کردم شناسایی کرده ، این کمپانی یک ابزار حذف ویروس رایگان داره ، شما با نصب و آپدیت این ابزار میتونید بدون اینکه کسپرسکی رو پاک کرده باشید ویروس رو از بین ببرید.

کد:
    حجم این نرم افزار 120 مگ می باشد و آپدیت اون 10 الی 30 مگ هست ، اگر مشکل نت ندارید می تونید الان استفاده کنید.

دکتر وب هم شناسایی داشته و همچین ابزاری داره

کد:
    اگر هم مایل نیستید حجم بالا رو دانلود کنید صبر کنید تا کسپرسکی ویروس رو ثبت کنه و با اپدیت اون ویروس رو حذف کنید.

5. این کاربر از Dr Hannibal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Sandbox

پيش فرض پاسخ کسپرسکی

Hello,

This message is generated by automatic letter reception system. The report contains information on what the verdicts on the files (if any in the letter) makes antivirus with latest updates. Letter will be passed to the virus analyst. If you are a licensed Kaspersky Lab customer, we recommend that you send the files to be scanned to the Virus Lab, using your profile: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . This option is available for the Licensed Kaspersky Lab customers only. If you are not a Licensed Kaspersky Lab customer, please use the following link: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . This link sends your file to the Virus Lab for inspection. All the files submitted for scanning from unregistered addresses are verified in the common queue order.

e5188982.exe - Backdoor.Win32.Ruskill.bhu

New malicious software was found in this file. It's detection will be included in the next update. Thank you for your help.

Best Regards, Kaspersky Lab

"10/1, 1st Volokolamsky Proezd, Moscow, 123060, RussiaTel./Fax: + 7 (495) 797 8700 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

با آپدیت آنتی ویروستون از این لحظه به بعد می تونید ویروس رو حذف کنید.

سپس اجرای نرم افزاری که در پست دوم گذاشتم. ( برای خارج کردن فایل ها از شکل هایدن )

لینک ویروس توتال در این لحظه:

کد:
    موفق باشید

7. 2 کاربر از Dr Hannibal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت

پيش فرض

سلام دکتر جان

میشه این ویروس هم بدی چک کنند چون تمومه سایتهایی که به ویروس ربط دارند رو برای من باز نمی کنه سیستمم ویروسی ویروس سالیتی داره بارها اونو پاک کردن اما ظاهرا با سیستم ریستار برگشته من هی اونو غیرفعال می کنم اما باز هم خودش فعال میشه نی دونم باید چیکار کرداون تایپیک سالیتی روهم گشتم اما چیزه خاصی پیدا نکردم.

حالا این ویروس رو اینجا میزارم سالیتی نیست اما اگر درباره پاک کردن سالیتی توضی دهد ممنون میشم .
    ضمنا اون نرمافزار بالا رو دانلود کردم اماهیچ فایل اگزه ای برا لود شدن به من نداد اگر نرمافزار دیگه ای رو بتونید به من معرفی کنید خوب میشه .

من این فایل رو به آدرس زیر فرستادم اما جوابی داده نشده دیگه نمی دونم درست هست یا خیر.

کد:

کد:

با سپاس فراوان

داره خودمونی میشه ramzdar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

از جناب دکتر عزیز خواهش میکنم شیوه ارسال ویروس رو به شرکتهای Kaspersky و ESET به ما هم یاد بدن.
    چجوری ارسال میکنین که اینقدر سریع بهتون جواب میدن؟

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Sandbox

پيش فرض

از جناب دکتر عزیز خواهش میکنم شیوه ارسال ویروس رو به شرکتهای Kaspersky و ESET به ما هم یاد بدن.
    چجوری ارسال میکنین که اینقدر سریع بهتون جواب میدن؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

11. این کاربر از Dr Hannibal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Sandbox

پيش فرض

سلام دکتر جان

میشه این ویروس هم بدی چک کنند چون تمومه سایتهایی که به ویروس ربط دارند رو برای من باز نمی کنه سیستمم ویروسی ویروس سالیتی داره بارها اونو پاک کردن اما ظاهرا با سیستم ریستار برگشته من هی اونو غیرفعال می کنم اما باز هم خودش فعال میشه نی دونم باید چیکار کرداون تایپیک سالیتی روهم گشتم اما چیزه خاصی پیدا نکردم.

حالا این ویروس رو اینجا میزارم سالیتی نیست اما اگر درباره پاک کردن سالیتی توضی دهد ممنون میشم .
    ضمنا اون نرمافزار بالا رو دانلود کردم اماهیچ فایل اگزه ای برا لود شدن به من نداد اگر نرمافزار دیگه ای رو بتونید به من معرفی کنید خوب میشه .

من این فایل رو به آدرس زیر فرستادم اما جوابی داده نشده دیگه نمی دونم درست هست یا خیر.

کد:
    کد:
    با سپاس فراوان
    جالب بود ،

برای کسپرسکی ارسال شد.

توتال در این لحظه:

کد:
    اگر مشکل رفع نشد اعلام کنید.

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت

پيش فرض

من پس از آپدیت فقط یکی از فایلهای داخل رار رو شناخت و سه تای دیگه رو نشناخت البته خودم اونهارو توی قرنطینه قرار دادم .

درباره این ویروس سالیتی میتونی توضیح بدی که چیکار بایدکرد چون همون طور که گفتم نمیزاره system reostar خاموش باشه .

درباره این نرم افزار برگشتن فایلهای هایدن میتونی یکی دیگه معرفی کنید .

باتشکر
    Last edited by ناخدا; 20-08-2011 at 14:25.

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Sandbox

پيش فرض

من پس از آپدیت فقط یکی از فایلهای داخل رار رو شناخت و سه تای دیگه رو نشناخت البته خودم اونهارو توی قرنطینه قرار دادم .

درباره این ویروس سالیتی میتونی توضیح بدی که چیکار بایدکرد چون همون طور که گفتم نمیزاره system reostar خاموش باشه .

درباره این نرم افزار برگشتن فایلهای هایدن میتونی یکی دیگه معرفی کنید .

باتشکر
    من فکر کردم همشون یکی هستند فقط یکیشون رو فرستادم. ( به خاطر حجمشون ) پس خودتون براشون ارسال کنید. روشش رو بالا توضیح دادم.

اگه مشکل ویروس سالیتی باشه خب ابزار حذف سالیتی هست اما این ویروس هایی که شما گذاشتید سالیتی نبودن شاید عملکردی شبیه اون داشتنه باشند.

برای شو هیدن فایل زیر رو هرجا خواستی می تونی اجرا کنی ، ولی اون نرم افزار عملکرد بهتری داره.

موفق باشید

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •