فیزیک هسته ای بهتره یا فیزیک اتمی -حالت جامد؟؟؟؟
فیزیک هسته ای بهتره یا فیزیک اتمی -حالت جامد؟؟؟؟
هیچکدم !
فیزیک اتمی و فیزیک هسته ای فقط توی چند واحد درسی با هم احتلاف دارن . فیزیک اتمی رو اگه تا مقاطع بالا بخونی میتونی توی بازار کار وارد صنایعی چون لیزر و ... بشی . حالت جامد هم با ابررساناها و ... سرکار داره ولی هیچ بازار کاری برای فیزیک هسته ای وجود نداره .
در ضمن اینطور نیست که از الان بخوای انتخاب کنی کدومش رو میخونی . میری فیزیک میخونی و دانشگاهتون درس های مربوط به هرکدومش رو داشته باشه اون درس ها رو به انتخاب خودت برمیداری و تر 4 به بعد گرایشت رو انتخاب میکنی
من خودمدانشجووی فیزیک بودم انصراف دادم اومدم پزشکی . به شما توصیه میکنم اگه میخواین وارد بازار کار بشین حداقل برین توی غیرانتفایی رشته هایی مثل برق بخونین نه علوم پایه
یعنی اصلا بازار کار نداره ؟؟؟ من میخوام حداقل تا فوق لیسانس برم
سلام دوست عزیز
متاسفانه رشته های علوم پایه بازار کار مناسبی ندارن. در مورد فیزیک هم همینطور و من فقط به اونهایی که واقعا علاقه دارند توصیه می کنم برم. من خودم عاشق فیزیک بودم و توی انتخاب رشته دانشگاه آزاد فقط فیزیک رو انتخاب کردم. ولی برای سراسری وفیت با مشاور مشورت کردم و با توجه به رتبه ام الان دارم برق می خونم و وقتی وارد دانشگاه شدم متوجه شدم که چقدر خوب که فیزیک نرفتم.
هیچ بازار کاری نداره . مگه اینکه تونسته باشین دبیر خوبی بشین
کار خوبی کردین
هیچ مقایسه ای نیمشه کرد درآمد مهندسی برق با فیزیک رو![]()
کاملا تایید میشه
اونایی که فیزیک هسته ای یا اتمی میخونن نمیتونن تو سازمان انرژی اتمی ایران کار کنن ؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)