سلام ، متوجه هستم که چند تایی تایپک برای همین موضوع راه اندازی شده ، از اونجایی که بحث من طولانی تره اینجا مطرح میکنم تا انشالاه همینجا مشکل من و بسیاری از عزیزان که اصلا از این مورد خبری ندارند حل بشه.
توسط نرم افزار های زیادی برای کنترل پهنای باند استفاده کردم مثل: BWmeter که ثابت شده فایل svchost.exe داره از تمام پهنای باند و ترافیک اینترنت من استفاده میکنه.
من از Bitdefender 2011 استفاده میکنم که سیستم امنیتی برتر سال 2010 و 11 شناخته شده.که البطه بدون کرک و به صورت Trial از اون استفاده میکنم.
در Task manager سیستم 11 تا svchost.exe وجود داره که فکر کنم یکمی غیر طبیعی باشه.
دوستان با تجربه در تمام فروم ها نرم افزار و راه حل هایی ارائه دادند که اصلا کاربردی نداره ، مشکل هر کاربر به نحوی حل میشه.
کسی راهی مد نظر داره که 100% جوابگوی مشکل ما باشه ؟
و اینکه همه میگن که به فایل های سیستمی آسیب رسیده و حتی پس از رفع مشکل ، ویندوز همچنان مشکل داره.اما ویندوز من پره از نرم افزار های مهم و کاربردی که اگر بخوام دوباره نصب کنم هم زمان بره و هم بعضی از نرم افزار ها جبران نا پذیره.
حالا من Bitdefender total security 2012 رو دارم و زمان نصب میخواد که یه چیزهایی رو دانلود کنم ، راه حلی نیست که بدون دانلود انجام بشه ؟
ممنون میشم دوستان هر راه حلی مد نظرشون هست ، همینجا ارائه بدن تا انشالا به لطف ایزد مشکل ما برطرف بشه.
تو پرانتز عرض میکنم : لطفا از ذحر راه حل های پیش پا افتاده نظیر ؛
-آپدیت ها غیر فعاله ؟
-آنتی ویروست بروزه و اینا خوداری کنید.
با سپاس فراوان ، ارادت مند - مهدی