با سلام.. بنده قصد دارم یه گوشی ارزون قیمت برای استفاده کردن از اینترنت ایرانسل روی کامپیوتر بگیرم.. اگه ممکنه دوستان راهنمایی کنند.. ممنون میشم...
با سلام.. بنده قصد دارم یه گوشی ارزون قیمت برای استفاده کردن از اینترنت ایرانسل روی کامپیوتر بگیرم.. اگه ممکنه دوستان راهنمایی کنند.. ممنون میشم...
مرسی از جوابهاتون!میخوام بدونم با همه گوشیها میشه شیر کرد؟
من یه نوکیا 3110 داشتم، جاوا بود، خدابیامرز هم با بلوتوس شیر می کرد هم با کابل! یه گوشی جاوای ارزون نوکیا بگیر، البته کلاس edgeاش بالا باشه که سرعتت بهتر شه، فکر کنم کلاس 32 خوب بود.
اگه میتونی تا 170 هزینه کنی یه امنیا لایت بگیر یا 130 تومن هزینه کن و یه تاچ ویوا بگیر.هر دو ویندوز موبایل هستند
چون در ویندوز موبایل یه نرم افزار به نام اینتر نت شیرینگ که بدون هیچ دردسری میتونی با دو روش بلوتوث و یو اس بی نت ایرانسل رو شیر کنه
تمام گوشیهای سیمبین به راحتی شیر میکنن. ترجیحا یه مدل بگیر که باتری خوبی هم داشته باشه
امنیا لایت و تاچ ویوا خیلی قدیمی هستن. خیــــلی. اصلا به درد نمیخورن باهاشون به مشکل برمیخوری
گوشیهای نوکیای تاچ سیمبین که حدود 150 تومان هستن خیلی مناسبه.
ی 2630 بگیر 40 تومان با بلوتوث وصل شو.من الان با اون وصل شدم با ایرانسل سرعت دانلودش از 20 پایین تر نمیاد.
ممنون بابت جوابها.. خودم نظرم روی نوکیا c2-01 هست که قیمتش حدود 100 تومنه به نظر شما این خوب هست؟ edge کلاس 32 داره به علاوه 3G باطریش هم تا 8 ساعت و 40 دقیقه دووم میاره..
این لینک مشخصات گوشیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام.. گوشی نوکیا 2220 رو خریدم که سیمبین نیست فقط جاوا هست. میشه راهنمایی کنید چطور و با چه برنامه ای میشه راحت شیر کرد؟
برنامه نمی خواد، بلوتوث هردو رو روشن با هم پیر کنید.
بعد برید به Control Panel\Hardware and Sound\Devices and Printers\Bluetooth Devices
رو موبایلتون کلیک راست کنید و Dial-up Networking\Create dial-up connection رو بزنید، شماره تماس رو #99* بذارید و یوزر و پس رو خالی بذارید و اوکی کنید. حالا یه کانکشن به کانکشناتون اضافه شده که همون چیزیه که شما می خواید، وقتی به اون کانکت شید با بلوتوث از اینترنت موبایلتون استفاده می کنه.
مرسی ولی الان متوجه شدم گوشی بلوتوث نداره! اصلا یادم رفت به اینش نگاه کنم! کاش همون c2-01 رو خریده بودم.. راه دیگه ای وجود داره؟ یا باید یه گوشی دیگه بگیرم؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)