با سلام
کارتریج پرینتر من خشک شده چیکار کنم تازه خریدم 7 تا پیرینت هم نگرفتم ولی یه ماه نمیشه استفاده نکردم
ممنون میشم بفرمایید که چجوری باید درستش کنم
با تشکر
با سلام
کارتریج پرینتر من خشک شده چیکار کنم تازه خریدم 7 تا پیرینت هم نگرفتم ولی یه ماه نمیشه استفاده نکردم
ممنون میشم بفرمایید که چجوری باید درستش کنم
با تشکر
سلام دوست عزیز عذر میخوام که دیر شد معمولا به اشتراک ها نگاه میکنم.ممنون میشم بفرمایید که چجوری باید درستش کنم
خوب عزیزم هر 2 تا کارتریج مشکل داره؟
هد رو روی دستمال میکشی رنگ ها راحت و روان میاد؟
اگر خشک باشه 3 راه حل وجود داره.
1-در صورتی که دستگاه قابلیت clean head را دارد کلین کنید.2-کارتریج رو 1 بار با کیت مخصوص هواگیری کنید.مدل پرینتر را اعلام نکردید.
3-باید تو حلال بخوابه و بعد از نیم ساعت هواگیری بشه.
در صورتی که کیت هواگیری ندارید بروید به مراکز شارژ تا برای شما این کار را انجام دهند.
موفق باشید
ممنونم خوب عزیزم هر 2 تا کارتریج مشکل داره؟ بله هد رو روی دستمال میکشی رنگ ها راحت و روان میاد؟ بله روان رو دستمال میاد
اگه خشک شده هد رو برای 5 دقیقه بزار تو آب جوشه جوش!!! درست میشه. بعدش هم کلین کن
عزیزم استفاده از اب جوش اصولی نیست.اگه خشک شده هد رو برای 5 دقیقه بزار تو آب جوشه جوش!!! درست میشه. بعدش هم کلین کن
رو اصول کارتریج رو راه بنداز.ممنونم کل کارتریجو بندازم تو اب جوش ؟
اگر روان میاد پس کارتریج خشک نیست.بله هد رو روی دستمال میکشی رنگ ها راحت و روان میاد؟
ببین توضیح بده پرینت اصلا میگیره یا اینکه ارور میده؟
1 تست 4 رنگ بگیر اسکن کن اپلود کن بزار تو سایت ببینم.
شاید الان کارتو راه بندازه اما اثر منفیشو میزاره.خراب نمیشه ؟
در این شرایط باید از حلال مخصوصاستفاده بشه که 2 نوع داره بیرونی و داخلی
ممنونم از شما رون میاد بیرون ولی پیرینت رو اول خیلی کمرنگ میزنه ولی بعدا اصلا سفید میده بیرون مییکن چیکارکنم ؟
حلال رو نمیتونم پیدا کنم غیر اون چیکار باید بکنم ؟
در صورتی که کیت و حلال داشته باشید احتمال 50% راه می افته.چیکارکنم ؟
یا بدید مراکز شارژ این کار رو انجام دهند.حلال رو نمیتونم پیدا کنم غیر اون چیکار باید بکنم ؟
یا اگر کیت دارید برید بیرون بگید 3 تا 5 سیسی بهتون حلال بدهند.
ممنونم از شما من اینو انداختم داخل آب جوش بعد الان رنگ مشکی رو نمیزنه بققیه رو هم قاطی میزنه میگین چیکار کنم به جای مشکی آبی میزنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)