سلام
دوستان برنامه ای هستش که به یه عکس یه زمانی رو اعمال کرد که مثلا بعد از 48 ساعت اون عکس از بین بره
Merci![]()
سلام
دوستان برنامه ای هستش که به یه عکس یه زمانی رو اعمال کرد که مثلا بعد از 48 ساعت اون عکس از بین بره
Merci![]()
به جون خودم سئوال خیلی سختی پرسیدی![]()
باید برم مطالعه کنم ببینم چیزی گیر میارم![]()
ولی فکر نکنم یه همچین چیزی وجود داشته باشه
حالا ....
ممنونم bb جون اگه یه همچین برنامه ای گیر بیاری عالی میشه(ته فدا داش سعید)
حالا میخوای چی کار![]()
خودت پاکش کن دیگه !!
ببین بعضی از عکس ها قانون کپی رایت شامل حالشون میشه...اگه یه همچین برنامه ای باشه فکر کنم خیلی بدرد بخوره
شاید شما یه عکسی دارید و تو نت گزاشتید ولی دوست ندارید یه مدت طولانی تو نت باشه و یا اگرم کسی اونو میخواد داشته باشه یا با شما تماس بگیره و عکس اصلی رو از شما بگیره..یه چیزی مثل Demo برنامه ها و یه چیزی بالاتر از اون......
چون دمو از بین نمیره![]()
سلام
من همچین چیزی ندیدم ولی میشه ومثلا روی کل عکس کمرنگ نوشت دمو تا کپی رایت رعیت بشه
سلام
چرا این کار رو هم میشه کرد...
الفین جان یعنی همچین برنامه ای نیستش؟
ساختن همچین برنامه ای تا حالا به فکر کسی نیفتاده...
واقعا عجیبه..
Merci
سلام
نمیشه داش اشکی جون چون اونوقت باید همراه عکس یه برنامه مقیم در حافظه هم ارائه بشه که بعد از اون ساعت مقرر عکس رو پاک کنه و خودعکس هم چون برنامه اجرائی سیستم نیست این امکان رو نداره..وقتی مثلا عکس رو شما روی هاردت کپی کرده به عنوان یه دیتا صرفا ذخیره میشه و سیستم نمیاد اونو اجرا کنه
من چند ماه پيش به نظرم مياد كه اينچنين چيزي رو رو اينترنت ديدم. اما كدوم سايت؟ اصلا يادم نيست. راستش دليلش هم اينه كه چون برام كاربردي نداشت زياد توجهي نكردم. اما اگر بگردين ممكنه پيداش كنين.
سلام blacksun عزیز
خوب اینایی که گفتی درسته...ولی میشه همراه عکس بهش اونو ضمیمه کرد ..؟
یا عکسو همراه اون برنامه به صورت یه فایل درآورد...
مثلا داخل فلش نمیشه این کار رو کرد.
Merci
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)