بهم گفتن درجه یکه فقط زیر 100 اونجا قبول میشن، فضا رقابتیه و ...
با رتبه ی 700 رفتیم اونجا دیدیم اصلا دانشگاه نیست!
همشون حاشیه ی شهرن، برخورد مسؤلان واقعا تأسف باره، امکانات خوابگاهی نداره اگرم داشته باشه برای شما نیست!
اینترنت خوابگاه نداره اگر یه روزی ببرن در واقعیت امر بازم مال شما نیست شایدم بگن بیشتر 50 مگ دانلود نکنین که بودجه نداریم "البته برای شما نه برای خودشون!"
غذا؛ متأسفانه اینقدر افتضاحه که من نمره ای براش پیدا نکردم!
مزایای دانشجویی نداریم اگرم داشته باشن خب طبق معمول اولویت بندیه و شما شایید بعداز ترم آخر نوبتتون برسه !! "مثل ما "
انتقاد به هر شکلی به هر لحنی به هر مقداری تحت هر شرایطی کاملا ممنوعه، شاید بگین اینطورام نیس حالا برین من بهتون میگم حراست ینی چی! شما
در کل شما هیچی نیستی و هیچ حقی نداری، حق مشارکت در هیچ کاریم نداری هر کاریم میشه به شما مربوط نیست شما فقط باید بری سر کلاس و مطیع باشی
این تجربه من و دوستانمونه بعضی چیزها هم هست که اگه بگم دیگه باور نمیکنی !
تازه مارو استخدام نکردن کلا چون تعهد ندادن و عوضش از نهضتی های باسواد و حق التدریسی ها استخدام کردن و وقتی رفتیم وزارتخونه گفتن : برای استخدام شما منع قانونی هست!!! برای دانشجوی تربیت معلم !
بعضی ها ذاتا ... هستن اما شمایی که دوس داری آزاد باشی و نمیتونی خیلی چیزا و توهین ها ... رو تحمل کنی
خواهش میکنم نرو اونجا که مثل ما عصبی بشی خودتو داغون کنی و مریض شی آخرشم ....
اگر تعهد میدن شاید خیلی ها بگن ما میریم ولی بدونن شرایط اینه اگه میتونین تحت این شرایط برین و هیچ زجری نکشین بفرمایید ...