سلام دوستان.میشه یه لپ تاپ معرفی کنید تا سقف 1 تومن که خرکار باشه.منظورم اینه که میخوام برای یه مدت طولانی مثلا 10 روز پشت سرهم روشن بذارم؟ خرکار بودن و دوام قطعات داخلیش برام مهمه. چه برند و مدلی پیشنهاد میکنید؟
سلام دوستان.میشه یه لپ تاپ معرفی کنید تا سقف 1 تومن که خرکار باشه.منظورم اینه که میخوام برای یه مدت طولانی مثلا 10 روز پشت سرهم روشن بذارم؟ خرکار بودن و دوام قطعات داخلیش برام مهمه. چه برند و مدلی پیشنهاد میکنید؟
سلام
قبلا یه مشاوره هایی شده .
ببین اگه سواای بود بپرس .
وکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لنوو z570
ایسوس k53
هردو خر تشریف دارن.اولی خر تره.![]()
ممنون از راهنماییتون.نظرتون در مورد این مدل ها با توجه به معیارهایی که گفتم(مرغوبیت قطعات و عمر طولانیتر و خرکار بودن) چیه؟ممنون.
ACER ASPIRE 5742G
HP DV3-4170
HP DV6-3300METAL
HP DM4 - 1155 METAL
HP G6 1040
DELL 3450 BORONZ RED
DELL VOSTRO 3550
DELL INSPIRON 4110
DELL VOSTRO 3300
DELL VOSTRO 3500
DELL INSPIRON 4030
DELL vostro 3300
DELL INSPIRON 5010
ما اینا قبلا مرور کردیم پسر.هیچکدوم بپای اون دوتا تو کیفیت قطعات نمیرسن.فقط اگه واسه گیم میخوای این گرافش خیلی قویه ،ولی کلا لپ قدیمییه:
HP DV6-3300METAL
---------- Post added at 07:37 PM ---------- Previous post was at 07:36 PM ----------
اینم عالیه:
msi cx640
حالا اگر فرض کنیم من مجبور باشم یکی از این مدلا رو انتخاب کنم.کدومو پیشنهاد میکنید؟
فرض نکن مطمئن باش هیچکدوم بدرد نمیخوره.قدیمین.بجز VOSTRO که اونم کیفت جالبی نداره.حالا اگر فرض کنیم من مجبور باشم یکی از این مدلا رو انتخاب کنم.کدومو پیشنهاد میکنید؟
باشه.ممنون از راهنماییهاتون.![]()
من با لپ تاپ های sony موافقم البته بهتره لپ تاپ های dell و samsung رو هم بررسی کنید .
مثلا تو این حدود قیمت این مدل ها به نظرم خوبن :
sony EA 42 EG/B
HP Pavilion DV3 4305 ee
SAMSUNG RC510-S02
dell inspiron 5110
بالاخره یه z570 گرفتم 3 تا سوال دارم:
اول اینکه من رو سایت لنوو دیدم z570 رو جزو نوتبوک ها دسته بندی کرده نه لپتاپ.میدونم که نوتبوک ها یه تفاوت هایی با لپتاپ ها طبق تعریف کلاسیک دارند.میخوام ببینم لپتاپ های لنووو در همین حدود مثلا z575 مزیتی به نوتبوک هاش دارن یا بالعکس؟
دوم اینکه رو این مدل اگه Windows 7 Ultimate 64 نصب کنم مشکلی از نظر سخت افزاری (توانایی سیستم-قطعات) پیش نمیاد؟
در ضمن جزوAccessories سی دی درایور رو ذکر کرده ولی تو پکیج نبود؟گارانتی سازگاره هولوگرامشم باز نشده بود.چجوریه این قضیه؟
Last edited by saeeed12; 21-08-2011 at 23:49.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)