تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 17

نام تاپيک: LED یا LCD ؟راهنمایی برای خرید مانیتور

آخر فروم باز parsa5564's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    هرجا که هوا هست

پيش فرض LED یا LCD ؟راهنمایی برای خرید مانیتور

سلام دوستان

با توجه به اینکه در تاپیک قبلی نتیجه مشخصی نگرفتم دوباره درخسات راهنمایی دارم

ابتدا لطفا راهنمایی کنید بنده رو که اصلا LED بگیرم یا LCD ؟یک دوربین دیجیتال 16 مگاپیکسلی با فیلم برداری FULL HD 60fps دارم که می خوام عکس ها و فیلم هاشو با نهایت کیفیت ببینم.بازی زیاد نمیکنم.یعنی اصلا بازی نمی کنم.بیشتر فیلم میبینم و وبگردی

مشخصات سیستم:
    cpu athlon II x4 630
    graphic ATI RADEON HD 5750
    ...

نهایتا تا 300 تومن میتونم هزینه کنم ( ترجیحا بیشتر نشه اما تا 10 - 20 تومن بیشتر هم موردی نداره )

پیشاپیش از راهنمایی های مفیدتون ممنونم

کاربر فعال انجمن سخت افزار mersoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران| نام: محمد

پيش فرض

سلام و درود

پیشنهاد من مدل IPS226V از LG است که با پنل IPS و نور پس زمینه LED کیفیت تصویر خوبی را فراهم می آورد.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    قیمت این مدل در بازار تهران حدود 300 هزار تومان است.

3. 4 کاربر از mersoft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Ultra_Black's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Bleu De Chanel

پيش فرض

سلام
    پیشنهاد دوست عزیزم جناب mersoft تائید میشه.
    اینم تصویرش:

5. 4 کاربر از Ultra_Black بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    هرجا که هوا هست

پيش فرض

این مدل ایا ساخت مادیران هست؟چون در مورد کیفیت پنل های مادیران شبهاتی وجود داره و اگر ساخت اصلی کره هست ایا گارانتی داره؟

پروفشنال jonerex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

سلام دوستان

ابتدا لطفا راهنمایی کنید بنده رو که اصلا LED بگیرم یا LCD ؟یک دوربین دیجیتال 16 مگاپیکسلی با فیلم برداری FULL HD 60fps دارم که می خوام عکس ها و فیلم هاشو با نهایت کیفیت ببینم.بازی زیاد نمیکنم.یعنی اصلا بازی نمی کنم.بیشتر فیلم میبینم و وبگردی
    خوب همینو قبلا عرض میکردین برای گرافیست مانیتور بنل ISP بهترین گزینه هست :
    پنل IPS زاویه دید بسیار خوبی دارند و برخلاف پنل های TN بیننده در زاوایی مختلف تصویر یکسانی را مشاهده می کند. در پنل های IPS برخلاف پنل های TN مولکول های کریستال بصورت موازی در پنل حرکت می کنند اما در پنل های TN مولکول های کریستال بصورت عمودی حرکت می کنند این نوع حرکت در پنل های IPS باعث پراکندگی کمتر نور شده و در نتیجه باعث زاویه دید وسیع و نمایش رنگ ها طبیعی تر می شود.در پنل های IPS برای هر کدام از سه رنگ اصلی RGB هشت بیت اختصاص داده می شود در نتیجه برای مجموع سه رنگ 24 بیت اختصاص داده می شود و به راحتی قادر به نمایش 16.7 میلیون رنگ هستند

کد:

8. این کاربر از jonerex بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    هرجا که هوا هست

پيش فرض

خوب همینو قبلا عرض میکردین برای گرافیست مانیتور بنل ISP بهترین گزینه هست :
    پنل IPS زاویه دید بسیار خوبی دارند و برخلاف پنل های TN بیننده در زاوایی مختلف تصویر یکسانی را مشاهده می کند. در پنل های IPS برخلاف پنل های TN مولکول های کریستال بصورت موازی در پنل حرکت می کنند اما در پنل های TN مولکول های کریستال بصورت عمودی حرکت می کنند این نوع حرکت در پنل های IPS باعث پراکندگی کمتر نور شده و در نتیجه باعث زاویه دید وسیع و نمایش رنگ ها طبیعی تر می شود.در پنل های IPS برای هر کدام از سه رنگ اصلی RGB هشت بیت اختصاص داده می شود در نتیجه برای مجموع سه رنگ 24 بیت اختصاص داده می شود و به راحتی قادر به نمایش 16.7 میلیون رنگ هستند

کد:
    ممنون از توضیحاتتون.پس با این حساب میشه گفت پنل های IPS در کل از TN بهتره.چه کار گرافیکی باشه چه بازی.البته برای بازی مدت زمان پاسخگویی کمتر هم مهمه.این چیزیه که من متوجه شدم.اگر جایی اشتباه کردم تصحیح کنید لطفا

کاربر فعال انجمن سخت افزار mersoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران| نام: محمد

پيش فرض

این مدل ایا ساخت مادیران هست؟چون در مورد کیفیت پنل های مادیران شبهاتی وجود داره و اگر ساخت اصلی کره هست ایا گارانتی داره؟
    برادر مادیران پنلش کجا بود، شما ذهنتان را درگیر این مسایل نکنید. در تجارت و بازار امروز کیفیت کالاها بیشتر از آنکه به محل تولید ارتباط داشته باشد به هدف عرضه و منطقه ی فروش وابسته است؛ بله گارانتی دارد.

11. این کاربر از mersoft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

ممنون از توضیحاتتون.پس با این حساب میشه گفت پنل های IPS در کل از TN بهتره.چه کار گرافیکی باشه چه بازی.البته برای بازی مدت زمان پاسخگویی کمتر هم مهمه.این چیزیه که من متوجه شدم.اگر جایی اشتباه کردم تصحیح کنید لطفا

بله درسته برای بازی آره ولی چون شما گرافیست هستی مثلا وقتی با یک عکس کار میکنی بعد میخوای چاب کنی دقیقا مثل همون رنگ و نور که در مانیتور IPS میبینید چاب میشه که قبلا در مانیتور CRT بود حالا IPS جایگزین شده

13. این کاربر از jonerex بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    هرجا که هوا هست

پيش فرض

حالا اگر از کار گرافیکی صرف نظر کنیم ایا باز هم همین مدل رو پیشنهاد می کنید؟

تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

حالا اگر از کار گرافیکی صرف نظر کنیم ایا باز هم همین مدل رو پیشنهاد می کنید؟
    ببینید کلا ISP برای کار شما و گرافیست ها هست و بیشنهاد اوله بعد از کارت گرافیک چجور میشه صرف نظر کرد اگر گرافیک بایین باشه و سیستم ضعیف برای رزولیشن بالا و فول HD نه مناسبه نه جواب گو یک بیشنهاد دیگه هم هست با بنل ISP

LED=ASUS ML229H=330

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •