تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 7 از 7

نام تاپيک: مشکل نوکیا 8800 کربن آرت

داره خودمونی میشه Scrat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض مشکل نوکیا 8800 کربن آرت

سلام

1.وقتی برای من اس ام اس میاد یا کسی تماس میگیره روی صفحه ی اصلی نمینویسه و خیلی مشکل ساز میشه ! فقط هنگام دریافت اس ام اس علامت پاکت نامه ی کوچک بالای صفحه نشون میده و روی صفحه ی اصلی نمینویسه u have one new message . کسی هم که تماس بگیره و Missed call بشه رو هم روی صفحه نمینویسه و حتماً باید در log نگاه کرد !!!!

2. چجوری میتونم تصویر افراد رو " پس از ویرایش به اندازه ی استاندارد صفحه نمایشم " روی تماس گیرنده هنگام تماس قرار بدم ؟برفرض زمانی که عکس رو انتخاب میکنم و قرار میدم مقداری از تصویر بریده میشه و شاید اندازه ی استاندارد نباشه . گوشی من هم به طور 100% تمام صفحه عکس رو هنگام تماس نشون نمیده . مقداری از بالا و مقداری از پایین بریدگی دارد .برنامه Nokia PC Suite این امکان را داره که نصبش کنم ؟

3. زمانی که کسی تماس میگیره هم اسم و هم شماره میوفته و من میخوام فقط اسم بیوفته . چی کار میشه کرد ؟ وقتی عکس بذاریم دیگه شماره نمیوفته ولی من میخوام بدون قرار دادن عکس هم شماره نیوفته و فقط اسم باشه.

البته این مشکلات رو 3 سالی هست که دارم !!! قبلاً هم ( هم حدود دو سال پیش و هم چند روز پیش )در فاروم مطرح کردم ولی کسی جواب نداد . به ناچار تاپیک زدم.

Nokia 8800e-1
    V 07.10
    13-05-08
    RM-233
    c) Nokia)
    Variant: 00.00

Language:
    V 07.10
    13-05-08
    RM-233
    c) Nokia)
    M5

تشکر پیشاپیش برای پاسخگویی
    Last edited by Scrat; 12-08-2011 at 12:38.

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سوالاتم وحشتناک بود ؟

پروفشنال behrooz.shie's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    > مشهد <

پيش فرض

دقیقا سوال تون چیه الان ؟

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

دقیقا سوال تون چیه الان ؟
    زبان مشهدی و ترکی و لری بلد نیستم بگم . به همین خاطر در پست اول فارسی نوشتم .

داره خودمونی میشه سعید عسگری's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    زرندیه

پيش فرض

سلام

1.وقتی برای من اس ام اس میاد یا کسی تماس میگیره روی صفحه ی اصلی نمینویسه و خیلی مشکل ساز میشه ! فقط هنگام دریافت اس ام اس علامت پاکت نامه ی کوچک بالای صفحه نشون میده و روی صفحه ی اصلی نمینویسه u have one new message . کسی هم که تماس بگیره و Missed call بشه رو هم روی صفحه نمینویسه و حتماً باید در log نگاه کرد !!!!

2. چجوری میتونم تصویر افراد رو " پس از ویرایش به اندازه ی استاندارد صفحه نمایشم " روی تماس گیرنده هنگام تماس قرار بدم ؟برفرض زمانی که عکس رو انتخاب میکنم و قرار میدم مقداری از تصویر بریده میشه و شاید اندازه ی استاندارد نباشه . گوشی من هم به طور 100% تمام صفحه عکس رو هنگام تماس نشون نمیده . مقداری از بالا و مقداری از پایین بریدگی دارد .برنامه Nokia PC Suite این امکان را داره که نصبش کنم ؟

3. زمانی که کسی تماس میگیره هم اسم و هم شماره میوفته و من میخوام فقط اسم بیوفته . چی کار میشه کرد ؟ وقتی عکس بذاریم دیگه شماره نمیوفته ولی من میخوام بدون قرار دادن عکس هم شماره نیوفته و فقط اسم باشه.

البته این مشکلات رو 3 سالی هست که دارم !!! قبلاً هم ( هم حدود دو سال پیش و هم چند روز پیش )در فاروم مطرح کردم ولی کسی جواب نداد . به ناچار تاپیک زدم.

Nokia 8800e-1
    V 07.10
    13-05-08
    RM-233
    c) Nokia)
    Variant: 00.00

Language:
    V 07.10
    13-05-08
    RM-233
    c) Nokia)
    M5

تشکر پیشاپیش برای پاسخگویی
    سلام
    ببخشید که الآن جواب میدم
    1. برای حل این مشکل ریست با کد *#7370# احتمال زیاد حل میشه اگه نشد گوشی باید فلش بشه
    2.فکر نکنم بشه کاریش کرد
    3.فکر نکنم بشه کاریش کرد

6. این کاربر از سعید عسگری بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام
    ببخشید که الآن جواب میدم
    1. برای حل این مشکل ریست با کد *#7370# احتمال زیاد حل میشه اگه نشد گوشی باید فلش بشه
    2.فکر نکنم بشه کاریش کرد
    3.فکر نکنم بشه کاریش کرد
    سلام
    ممنون از پاسخگویی .
    کد #7370#* روی این مدل گوشی جواب نمیده . از روش Rest. factory setting استفاده کردم ولی باز درست نشد .

داره خودمونی میشه سعید عسگری's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    زرندیه

پيش فرض

سلام
    ممنون از پاسخگویی .
    کد #7370#* روی این مدل گوشی جواب نمیده . از روش Rest. factory setting استفاده کردم ولی باز درست نشد .
    پس گوشی شما باید فلش بشه
    موفق باشید

9. این کاربر از سعید عسگری بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •