تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 7 از 7

نام تاپيک: لپ تاپ مناسب برای کار طراحی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض لپ تاپ مناسب برای کار طراحی

سلام به همه و ممنون از وقتی که میزارید
    من کارم طراحی صنعتی و انجام یک سری کارهای گرافیکی هست و از 3dmax ,photoshop,corel,rhino ونرم افزار های دو بعدی و سه بعدی زیادی استفاده میکنم
    لپ تاپی که قبلا داشتم dell inspiron6400 بود که زمان دانشجویی خریده بودم(راستش دیگه داغون شده و خیلی خیلی برام سنگین بود)
    الان نیاز به لپ تاپ برای کارهای حرفه ای دارم.بودجه ام هم حدود حدودا 1.600 هست و برام مهمه که لپ تاپ سنگین نباشه و میخوام 3-4 سال ازش استفاده کنم.
    چند تا سوال داشتم

1. فکر میکنید اپل گزینه خوبیه برای من مثلا مدلهایی مثل : MC724 یا MC700(چون 13 اینچ هست گفتم)

2.فکر میکنید یه pcخوب بخرم و یک لپ تاپ معمولی سبک بهتره؟

3.یه کم سرچ کردم دیدم نوشته بودم hp یا سونی سری اف خوب هستند،نظرتون برام مهمه/

4.هر مدلی که فکر میکنید مناسب من هست رو بهم بگید .ممنون

چندتا نکته در مورد خودم هم بگم:
    #برام سبک بودن مهمه اما خوب میدونم که مجبورم صفحه کوچیک رو تحمل کنم (فکر میکنید اشتباه میکنم؟)
    #خیلی خیلی موسیقی گوش کیفیت صدا برام مهمه(سونی خیلی صداش در نمیاد)
    # تا حالا با سیستم عامل مکینتاش کار نکردم

مشکلی که دارم اینه که ایران نیستم تا بتونم از کسی بپرسم ،واقعا ممنون میشم اگر کمکم کنید

آخر فروم باز Xilevens's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام به همه و ممنون از وقتی که میزارید
    من کارم طراحی صنعتی و انجام یک سری کارهای گرافیکی هست و از 3dmax ,photoshop,corel,rhino ونرم افزار های دو بعدی و سه بعدی زیادی استفاده میکنم
    لپ تاپی که قبلا داشتم dell inspiron6400 بود که زمان دانشجویی خریده بودم(راستش دیگه داغون شده و خیلی خیلی برام سنگین بود)
    الان نیاز به لپ تاپ برای کارهای حرفه ای دارم.بودجه ام هم حدود حدودا 1.600 هست و برام مهمه که لپ تاپ سنگین نباشه و میخوام 3-4 سال ازش استفاده کنم.
    چند تا سوال داشتم

1. فکر میکنید اپل گزینه خوبیه برای من مثلا مدلهایی مثل : MC724 یا MC700(چون 13 اینچ هست گفتم)

2.فکر میکنید یه pcخوب بخرم و یک لپ تاپ معمولی سبک بهتره؟

3.یه کم سرچ کردم دیدم نوشته بودم hp یا سونی سری اف خوب هستند،نظرتون برام مهمه/

4.هر مدلی که فکر میکنید مناسب من هست رو بهم بگید .ممنون

چندتا نکته در مورد خودم هم بگم:
    #برام سبک بودن مهمه اما خوب میدونم که مجبورم صفحه کوچیک رو تحمل کنم (فکر میکنید اشتباه میکنم؟)
    #خیلی خیلی موسیقی گوش کیفیت صدا برام مهمه(سونی خیلی صداش در نمیاد)
    # تا حالا با سیستم عامل مکینتاش کار نکردم

مشکلی که دارم اینه که ایران نیستم تا بتونم از کسی بپرسم ،واقعا ممنون میشم اگر کمکم کنید
    دوست عزیز طراحی با صفحه کوچیک آدمو خیلی اذیت میکنه بعد یه مدت خسته خسته میشی چشمات گیجی ویجی میره سر درد هم میگیری
    این تجربه خودم و چند نفر دیگه بود که پرسیدم
    ممکنه یکی پیدا بشه که عادت کرده باشه و براش مهم نباشه
    البته چون شما کار نرم افزاریت کار نسبتا ظریفی هم هست فک کنم صفحه بزرگتر به نفعت باشه

معمولا لپ های جدید خیلی رو مبحث صداشون کار شده ولی اگه خیلی خیلی براتون مهمه آخرش یه هدست هست که کاملا همه چیو تضمین میکنه

مکینتاش هم سریع یاد میگیرید از این نظر هم مشکلی نیست

سوال دومتون که خودتون باید جواب بدید
    شما لپ تاپ رو همیشه با خودتون اینطرف اونطرف میبرید
    واسه کار؟ استفاده میکنید ازش؟ اگه آره که صرف نمیکنه اینکارو بکنید و پول 2 دستگاه بدید

بله اچ پی اسوس و سونی برندهای خوبی هستن ولی شما چون طراحی میکنی بهتره سونی تو اولویتت باشه اگه خارج از کشور هستید فک کنم F22 ها رو راحت تر و ارزون تر بتونید پیدا کنید

مدلهایی مثل asus N53SN یا hp Dv6 6090 هم هستن که صفحه نمایششون تعریفی نداره نسبت به سونی

3. این کاربر از Xilevens بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

zilevens عزیز یک دنیا ممنونم از راهنمایتون
    فکر کردم روی حرفتون و تصمیم گرفتم دوباره همون سایز15 رو بگیرم.
    خوب پس با این توصیف من باید بین گزینه سونی و اپل برم جلو
    بین این دو تا شما فکر میکنید کدوم بهتره که بگیرم

آخر فروم باز Xilevens's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

zilevens عزیز یک دنیا ممنونم از راهنمایتون
    فکر کردم روی حرفتون و تصمیم گرفتم دوباره همون سایز15 رو بگیرم.
    خوب پس با این توصیف من باید بین گزینه سونی و اپل برم جلو
    بین این دو تا شما فکر میکنید کدوم بهتره که بگیرم
    از نظر کیفیت که شکی تو کیفیت خوب اپل نیست
    از نظر کانفیگ برتری نداره ولی چیزی که خیلی این وسط واضحه قیمت بالای مک بوک هاست
    شما اول باید ببینید واسه کارهایی که میکنید به چه سطح سخت افزاری نیاز دارید
    مثلا الان یه نمونه 15.5 اینچی سونی سری EB گارانتی امرتات core i5 480 با گرافیک 5650 قیمت 1.37 هست
    که هم یه کم قدیمی هست هم گرونه (به خاطر گارانتیش) وزنش هم حدود 2.7 کیلوگرمه که اونم زیاده
    از اپل ها هم مدلهایی هست ولی یه چیز باید توجه داشت که این نرم افزارهایی که شما استفاده میکنید تحت MAC OS ها هم ارائه میشه یا نه
    چون سیستم عامل مک از گرافیک بازده بهتری ارائه میده که خیلی خوبه و اگه موجود باشه دیگه نیازی به نصب ویندوز روی مک بوک نیست و میشه از همون استفاده کرد
    از قیمت های بروز مک متاسفانه اطلاعی ندارم
    پس بدون اطلاع مدلی رو هم بهتون معرفی نمیکنم که گیج بشید
    بهترین جا واسه پیدا کردن مدل مناسب مک
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    هست دوتانی هستن بهتون کمک کنن
    ولی قبلا حتما در مورد اینکه نرم افزارهای تحت سیستم مک هستن یا نه اطلاع کسب کنید
    موفق باشید

داره خودمونی میشه adt89's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

قبلا هم گفتم الان هم میگم اگه برای کار طراحی میخواین حتما مانیتورش Full HD باشه و گرنه بعدا از خریدتون پشیمون میشین.

در آغاز فعالیت hooshmand35's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام تو خریدن اپل شک نکن من مدل 723 رو توصیه میکنم کارت و راه میندازه هم کیفیت ساخت خوبی داره هم تو گرافیک قویه من خودم به این نتیجه رسیدم کیفیت ساخت تو اجرای قوی برنامه ها نقش اساسی داره بعدش کانفیگ مهمه ممکنه یه مدل کانفیگش بالاتر باشه اما کارایی اون مثلا 8 گیگ رم اندازه 4 گیگ رم یه مدل خوب باشه
    مدل اپل صفحه نمایش عالی دارن در ضمن فتوشاپ هم نسخه مک داره کلا لپ تاپی که کارکردن با اون لذت بخشه که این خودش خیلی مهمه فقط مواظب باش reurbish نباشه و اکبند باشه تو فوروم اپل این سایت بچه های خیلی واردی هستن که بهتر میتونن راهنماییت کنن

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

با سلام خدمت همه دوستان
    منم بین sony و mac book pro موندم. عصری دارم میرم خرید، باتوجه به تحقیقاتی که کردم فک کنم macbook pro mc723 یا mc721خوب باشه.کارم با تری دی مکسه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •