تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 11

نام تاپيک: {رتبه:536){منطقه:1}{رشته:پزشکی}{ شهر:مشهد)

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض {رتبه:536){منطقه:1}{رشته:پزشکی}{ شهر:مشهد)

به نام خدا

دوستان سلام میخواستم بدونم من پزشکی مشهد خیلی مهم ورودی مهر قبولم و پزشکی شیراز چطور محل سکونت من مشهد رتبه زیرگروه 1 من 524 وتراز من 10497

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

پزشکی مشهد 95 % قبولی و لی شیرازو نمیدونم !

3. این کاربر از amirf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

با سلام میتونی تصویر کارنامه ات را همینجا بذاری یا انرا به ایمیل من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ارسال کنی.با تشکر
    Last edited by hamidhesari; 12-08-2011 at 16:35. دليل: تکمیل درخواست

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام.
    رتبه ی کشوری من هم با شما فاصله ی زیادی نداره. اما چون منطقه 2 هستم رتبه ام بالاتر شده.
    750 منطقه 2
    1526 کشور
    مشکلم اینه که سوابق تحصیلی ام رو اثر ندادند در صورتی که نمراتم بالا بودن. و دیدم که سوابق شما رو هم اثر ندادن.میشه نمراتتون رو هم برام بفرستید؟ متاسفانه اشتباها" ایمیل شما رو پاک کردم.ممنون از اینکه جواب دادید.
    این متن نامه ای هست که به عنوان اعتراض برای سازمان سنجش می فرستم. شما هم اگر اعتراض کنید به نفعتون میشه.

تاثير مثبت سوابق تحصيلي منجر به تضييع حق گروهي از داوطلبان مي شود.

در توضيح وضعيت خودم،" ....." به شماره داوطلبی "......." كه رتبه 719 و نمره كل 10468 را در زير گروه 1 منطقه 2 گروه آزمایشی علوم تجربي كسب كرده ام در نظر بگيريد. عليرغم نمرات بالا در امتحانات نهایی خرداد ماه سال 1389( تمام نمرات دروس عمومي 20، فيزيك 19.75، شيمي 20 زيست شناسي 19.25) مشمول تاثير مثبت سوابق تحصيلي نشده ام. داوطلبيني كه نمره آزمون كمتر داشته اند با نمرات تحصيلي مشابه و يا حتي كمتر شامل تاثير مثبت سوابق شده اند و نتيجتا نمره كل بالاتري و رتبه بهتري نسبت به من بدست مي اورند.
    ( اين اولين بي عدالتي ).
    از طرف ديگر تعداد زيادي از 718 نفري كه رتبه بهتري نسبت به من دارند داراي نمرات تحصيلي كمتري مي باشند كه به دليل عدم تاثير منفي سوابق تحصيلي در رتبه هاي خود مانده اند.
    (و اين ظلم دوم)
    به عبارت دیگر به علت الگوریتم استفاده شده که کلا" اشتباه است از دو جنبه مورد ظلم واقع شده ام. هم به علت عدم تاثير منفي سوابق به رتبه هاي كمتر از 719 عليرغم بالاتر بودن نمرات تحصيلي اینجانب و هم به علت تاثير مثبت سوابق به افراد دارای نمره ی کنکور کمتر و نتيجتا كسب رتبه بهتر توسط آنان .

شايد گفته شود اگر سوابق را تاثير دهيم نمره نهائي من كمتر خواهد شد ولي در جواب بايد توجه داشت اين امر در مورد كليه رتبه هاي كمتر از 719 اعمال مي شود و بسياري از آنها به علت نمره كمتر سوابق تحصيلي افت نمره بيشتري نسبت به بنده خواهند داشت.

از طرفی "دكتر محمدحسين سرورالدين" در نشستی خبری در روز چهارشنبه 12/5/1390 ضمن اشاره به تاثير مثبت 25 درصدي سوابق تحصيلي در گزينش داوطلبان فرمودند:
    "ما از اين تصميم خوشحال هستيم چرا كه حق داوطلباني كه در دوره دبيرستان تلاش كردند محفوظ می ماند."
    بنابر گفته ی ایشان اگر داوطلبی با وضعیت علمی خوب در روز کنکور دچار اضطراب و یا مشکل جسمی شد و یا بنا بر هر دلیل دیگری نتواند آزمون کنکور را آن طور که انتظار داشته به پایان برساند ، می تواند به تاثیر سوابق تحصیلی خود امیدوار باشد. اما عدم تاثیر سوابق تحصیلی دررتبه ی زیرگروه یک بنده خلاف گفته ی ایشان را ثابت می کند و حق داوطلبانی که در سالهای دبیرستان تلاش کرده اند ضایع شده است.

راه حل مشكل دو تاست. يا تاثير كامل سوابق (+و -) در نظر گرفته شود يا اصلا هيچ تاثيري مانند سالهاي قبل براي ان در نظر نگيرند. اين استدلال مي تواند براي طيف وسيعي از داوطلبان صادق باشد و باعث تضييع حق آنان گردد.
    به عنوان نمونه می توانید نمرات و رتبه افراد زیر 1000 را در منطقه فوق با تاثیر کامل سوابق تحصیلی محاسبه کرده و با مقایسه با وضعیت فعلی صحت استدلال فوق مشخص گردد.

درخواست بررسی و رفع تبعیض در محاسبه اثر سوابق تحصیلی را دارم.

6. 2 کاربر از hamidhesari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه meragj2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    The social Network

پيش فرض

ببخشید از کجا میشه فهمید تاثیر دادن یا نه ؟

مگه خودشون نگفته بودن اگه به نفعتون بشه تاثیر میدیم

داره خودمونی میشه azimzade's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد-تهران

پيش فرض

ببخشید از کجا میشه فهمید تاثیر دادن یا نه ؟
    تو اون جدوله که رتبه ها رو تو زیر گروه ها نوشته اگر کنار نمره کل * داشت یعنی تاثیر دادن وگرنه نه!
    مگه خودشون نگفته بودن اگه به نفعتون بشه تاثیر میدیم
    چرا گفتن.ولی جالب اینجاست که اگه برای ایشون با همچین نمراتی تاثیر + نداشته باشه پس برای کی تاثیر + داره.لابد باید یه رتبه 5 رقمی بیاری بعد معدلت 20 باشه دی:
    ولی دلیل منطقیش میتونه این باشه که سطح نمرات همه در امتحان نهایی خیلی بالا بوده

9. 2 کاربر از azimzade بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه meragj2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    The social Network

پيش فرض

تو اون جدوله که رتبه ها رو تو زیر گروه ها نوشته اگر کنار نمره کل * داشت یعنی تاثیر دادن وگرنه نه!

چرا گفتن.ولی جالب اینجاست که اگه برای ایشون با همچین نمراتی تاثیر + نداشته باشه پس برای کی تاثیر + داره.لابد باید یه رتبه 5 رقمی بیاری بعد معدلت 20 باشه دی:
    ولی دلیل منطقیش میتونه این باشه که سطح نمرات همه در امتحان نهایی خیلی بالا بوده
    پس منو اصلا تاثیر ندادن...
    شاید چون تغییر رشته ای بودم... نمره هام کم بوده

داره خودمونی میشه pink oak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    in sky

پيش فرض

سوابق منم تاثیر داده نشده ریاضی و شیمی20 زیست و فیزیک19رمین19.25 ادبیات و زبان فارسی 19.25 دین17عربی18یعنی سوابق من تاثیرش مثبت نبوده؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

اگه در کنار نمره تراز شما در زیرگروه مربوطه ستاره نباشه تراز شما و رتبه زیرگروه شما بدون تاثیر نمرات کتبی و 100 درصد نمره شما با توجه به درصدهای کنکور محاسبه گردیده

13. این کاربر از alireza_4321 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه pink oak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    in sky

پيش فرض

خوب من میگن چرا تاثیرش ندادن مگه این نمره ها بده؟

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •