با سلام
آیا دوستان خرید Dell N4050-Core i3 یا Dell N4050-Core i5 رو با گارانتی های غیر معتبر یا بدون گارانتی توصیه میکنند یا نه؟
با سلام
آیا دوستان خرید Dell N4050-Core i3 یا Dell N4050-Core i5 رو با گارانتی های غیر معتبر یا بدون گارانتی توصیه میکنند یا نه؟
سلام
کاربردتون چیه ؟
بودجه ؟
من به جای این مدل میگم ایسر 4750 رو بگیر . که هم گرافیک قویتری داره و هم usb3 داره .
کاربرد = فیلم ، گرافیک ، برنامه نویسی ، قدری هم بازی
* از صبح تا شب بیداری رو تحمل کنه + وزنش نهایت 2.4 باشه
بودجه = 700 تومان
به 4750 فکر کرده بودم اما قیمتش بالاست ، با جیب ما تناسبی نداره!
--------------------------------
+راستی از 4741 یا 4741zg تو بازار پیدا میشه؟
--------------------------------
به سوال ما جواب ندادین!
من با این کاربرد اینو پیشنهاد میدم .
از برند ایسوس که کیفیت خوبی هم داره . مدل X42JY رو پیشنهاد میدم .
مدل های 4741 و 5741 خیلی کم پیدا میشه . باید بگردی . ولی تو سایتها خبری ازش نیست .راستی از 4741 یا 4741zg تو بازار پیدا میشه؟
من برند دل رو قبول ندارم و بخاطر همین روش نظر نمیدم . (البته مدلهای اینسپایرون چون کیفیت قابل قبولی نداره)به سوال ما جواب ندادین!
Last edited by Mr.Mazmamfi; 11-08-2011 at 00:01.
به خاطر کیفیت ساخت از خریدش منصرف شدم...
منم میخاستم همینو بخرم
نخرم؟
منظور از کیفیت ساخت چیه
4050 لب تاب خوبیه اما این جوری میخواهی ازش کار بکشی شاید جون بده
پیشنهادمن ایسر 4750 هست.البته اگه بودجه ی شما به 800 برسه در غیر این صورت x42jg ایسوز.
دل که از ایسر سگ جون تره . آخه ایسر هم شد مارک؟؟؟ اتفاقا من دیروز با گارانتی فیوچر برا مشتری گرفتم . هم شیکه هم خوش قیمت .
من اینو میگم
DELL Inspiron 4050
Processor: Intel® Core™ i3-2310M Sandy Bridge (2.1GHz~2.3GHz) 3M L2 Cache
Memory: 3.0 GB DDR3
HDD: 320 GB SATA
Graphics: Intel® HD up to 1.5 GB
Display: 14.0" HD WLED True-Life (1366x768)
Optical Drive: Double-Layer DVD/RW
Other: Lan, WiFi, Bluetooth, Webcam
فک میکنم جدید باشه ب خاطر سندی بریج بودنش
من برای کارای دانشجویی میخام (البته ازش زیاد کار میخام بکشم) و اینکه میخام زیاد روشن بمونه
ب نظر شما جوابگو هس ؟
.
.
.
چرا بد باشه دوست عزیز....اما بهتره از Acer برداری که هم کانفیگ بهتر میتونی بر داری هم راضی میشی خودت از انتخابت
---------- Post added at 01:42 PM ---------- Previous post was at 01:41 PM ----------
.
.
.
چرا بد باشه دوست عزیز....اما بهتره از Acer که هم کانفیگ بهتر میتونی بر داری هم راضی میشی خودت از انتخابت
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)