تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 1 از 1

نام تاپيک: هماهنگی چند ایمیل از قبل کارکرده با اوت لوک

اگه نباشه جاش خالی می مونه alivip's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض هماهنگی چند ایمیل از قبل کارکرده با اوت لوک

من چندتا سرویس ایمیل دارم (جمیل و ... ) برای استفاده از اوت لوک در اونا چندتا مشکل دارم لطفا راهنمایی کنین - عمدتا مواردیه که با سرچ نتومستم مطلبی راجع بهش پیدا کنم

- اولا اینکه وقتی همه اکانتهام رو ادد میکنم تو اوت لوک و چک می کنم همه ایمیل های ارسالی رو میریزه تو یه فولدر send در صورتی که من می خوام چندتا send forlder باشه هر ایمیلو تو send folder خودش بریزهو هر اکانتی Send فولدر خودشو داشته باشه - وقتی ایمیلو اکانتو ادد می کنی پایینش میشه اینباکس دیفالت رو تعریف کرد ولی Send رو نه.

- دومین مورد مربوط میشه به send فولدر..الان کلی تو جمیلم ایمیل هست..ولی وقتی به اوت لوک وصل می کنم فقط ایمل های تو اینباکسو دانلود می کنه و ایمیل های ارسالیکه الان تو جیمیل دارم رو نمیاره

- عین همین مشکل برای سایر ایمیل های که تو جیمیل تو فولدر های که ساختم هست وجود داره یا مثلا اونای که ارشیو کردم، چطور می تونم اونا رو هم دانلود کنم..مثلا از یه تاریخی خاص هرچی ایمیل دریافتی و ارسالی هست چه موجود چه ارشیو شده و یا تو یه فولدر خاص رو برای بیاره تو اوت لوک

- مشکل سوم هماهنگی با اوت لوکه .. فرض کنین من تو خونه چندتا ایمیل بزنم ،طبیعتا میره تو send folrder حالا فردا برم یه کافی شاپ چطور به ایمیل های که امروز ارسال کردم و تو اوت لوک کامپیوتر خونه هست دسترسی داشته باشم؟ یه طورای ایمیلام تو وب با اوت لوکم سنکرون باشه

- چطوری می تونم برای ایمیل(برای ایمیل) یه task bar دم دستی مثل اونی که جیمیل داره داشته باشم..یه ایمیل رو به task نسبت میدی یه توضیحی هم درباره ایمیل می نویسی که مثلا بعدا پیگیریش کنی یا دربارش چه کنی---بعدم که نجامش دادی میره تو کترای انجام شدت و از لیست حذف میشه ..خوبیش اینه رو کار که کلیک می کنی خودش ایمیلرو برات میاره

موارد بالا هم برای جیمیل هست هم برای یه ایمیل که از یه ISP خریدم

مرسی سعی کردم کامل مشکلو بگم ببخشید طولانی شد
    Last edited by alivip; 09-08-2011 at 18:50.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •