تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 5 از 5

نام تاپيک: مشاوره براي خريد مادربورد تا حدود 100 تومن

آخر فروم باز Ehsan PCbase's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض مشاوره براي خريد مادربورد تا حدود 100 تومن

سلام
    سيستم من خيلي قديميه و مي خوام يه سيستم جديد بگيرم ولي چون وضع مالي مساعدي ندارم مي خوام قطعات رو به مرور زمان بگيرم و بعدا روي هم نصب كنم . فعلا مي خوام مهم ترين قطعه كه مادربورد هست رو بگيرم ، دو رو ور 100 تومن مي تونم براي مادر بورد هزينه كنم ،‌ من اطلاعاتي درباره مادر بورد ندارم ، مادر بورد خوبي كه براي حداقل چهار پنج سال آينده براي كارهايي مثل بازي ،‌ كارهاي گرافيكي ، اديت فيلم و ... پاسخگو باشه چي مي شناسين ؟ مادر بوردي كه جديد و حرفه اي باشه و متناسب با نياز و بودجه من باشه و طوري باشه كه قطعات جديد رو پشتيباني كنه .
    ممنون ميشم

پروفشنال jonerex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

کل قطعات سیستم چی هست کلا فکر کنم قابلیت ارتقا نداشته باشه اگر هزینه رو کم کم جمع کنید و یک جا بخرید بهتره چون شاید قطعات ارزون تر بشه و .....

3. این کاربر از jonerex بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز iceweek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

سلام
    سيستم من خيلي قديميه و مي خوام يه سيستم جديد بگيرم ولي چون وضع مالي مساعدي ندارم مي خوام قطعات رو به مرور زمان بگيرم و بعدا روي هم نصب كنم . فعلا مي خوام مهم ترين قطعه كه مادربورد هست رو بگيرم ، دو رو ور 100 تومن مي تونم براي مادر بورد هزينه كنم ،‌ من اطلاعاتي درباره مادر بورد ندارم ، مادر بورد خوبي كه براي حداقل چهار پنج سال آينده براي كارهايي مثل بازي ،‌ كارهاي گرافيكي ، اديت فيلم و ... پاسخگو باشه چي مي شناسين ؟ مادر بوردي كه جديد و حرفه اي باشه و متناسب با نياز و بودجه من باشه و طوري باشه كه قطعات جديد رو پشتيباني كنه .
    ممنون ميشم
    شما احتمالا سیستمتون خیلی قدیمی هست.2تا نکته بگم.
    اولا به نسبت پولتون انتظاراتتون فوق العاده بالاست.
    دوم برای ارتقا کم کم نمیشه.حداقل باید یه مادربرد و cpu ورم بگیرید.حالا بعدش میشه رم اضافه کرد و گرافیک خرید.
    چون هر مادربردی به هر پردازنده ای نمیخوره که به مادربرد جدید بخرید و پردازنده الانتونا روش بگذارید.
    Last edited by iceweek; 09-08-2011 at 18:20.

آخر فروم باز Ehsan PCbase's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

پس با این اوصاف باید صبر کنم پول دستم بیاد تا بلکه حداقل مادربورد و سی پی یو رو با هم بخرم ، بقیه قطعات رو میشه بعدا خرید ؟

آخر فروم باز iceweek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

پس با این اوصاف باید صبر کنم پول دستم بیاد تا بلکه حداقل مادربورد و سی پی یو رو با هم بخرم ، بقیه قطعات رو میشه بعدا خرید ؟
    مادربرد+پردازنده+رم.پاور هم بستگی داره.احتمالا چون سیستم الان شما قدیمی هست برای سیستم جدید پاور نیاز باشه .مخصوصا اگر قصد داشته باشید بعدا گرافیک بخرید.
    ولی خرید گرافیک و ارتقا مقدار رم یا احتمالا خرید مانیتور را بعدا میتونید انجام بدید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •