تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 12

نام تاپيک: مشورت می خوام از همه تو رو خدا

اگه نباشه جاش خالی می مونه ahzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض مشورت می خوام از همه تو رو خدا

سلام ببینید من متولد نیمه دوم 71 ام دبستان 1 سال جهشی خوندم و در مورد سربازی هم معاف پزشکی شدم امسال سال دومم بود که تو رشته تجربی کنکور دادم و رتبه ام شد 8500 منطقه 1 اونم به خاطر این که از بهمن بیمار شدم و درس نخوندم فقط از 13 خرداد دوباره یه کم درس خوندم .اینم بگم قبل از بیماریم تو آزمون جمع بندی نیم سال اول قلم چی رتبم تو منطقه یک 900 شده بود .حالا موندم که 1 سال دیگه بمونم برا رشته پزشکی که واقعا بهش علاقه دارم یا نه امسال یه رشته ای بزنم برم؟

آخر فروم باز avator20002000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

اینجا رو اول بخونید :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بعد از بچه های اونجا هم بپرسید چون تجربه دار هستن

3. این کاربر از avator20002000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

اگه بشینی نتونی نا امید تر میشی که/برو امسال

کاربر فعال انجمن آموزش عالی alavi71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

سلام ببینید من متولد نیمه دوم 71 ام دبستان 1 سال جهشی خوندم و در مورد سربازی هم معاف پزشکی شدم امسال سال دومم بود که تو رشته تجربی کنکور دادم و رتبه ام شد 8500 منطقه 1 اونم به خاطر این که از بهمن بیمار شدم و درس نخوندم فقط از 13 خرداد دوباره یه کم درس خوندم .اینم بگم قبل از بیماریم تو آزمون جمع بندی نیم سال اول قلم چی رتبم تو منطقه یک 900 شده بود .حالا موندم که 1 سال دیگه بمونم برا رشته پزشکی که واقعا بهش علاقه دارم یا نه امسال یه رشته ای بزنم برم؟

اگه یک سال جهشی خوندید امسال سال دومتون هست که دارید کنکور میدید نه اول !!!!
    بدون جهشی امسال سال اول شماست

لان همه ی نیمه دوم 71 و نیمه اول 72 ها کنکور دادن.

اگه نباشه جاش خالی می مونه milla.online's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Lian

پيش فرض

اگه واقعا به خودت اعتماد داری و اطمینان داری امسال تمام تلاشت رو می کنی و موفق میشی بمون...من با یک سال موندن از 24 هزار شدم 4 هزار..اما دوستانی داشتم که با یک سال موندن از 15 هزار به 13 هزار رسیدن...فقط و فقط هم به تلاش شخصی فرد ربط داره....
    رشته پزشکی ارزشش رو داره آدم یک سال دیگه هم بمونه... البته باید تو این یک سال با درس از زندگیت لذت ببری و هیچ استرس بیخودی به خودت وارد نکنی...

7. این کاربر از milla.online بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ahzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

مرسی آره منم با ابن که از بهمن دیگه به خاطر این که مریض شدم و تا مشکلات مریضیم حل شه وسط خرداد بود نسبت به سال اول که شدم 33000 امسال رسوندم به 8500 و میدونم اگه بخوام و تلاش کنم می تونم کنکور بعدی 850 یا 85 بشم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

ببین دوس عزیز پشت کنکور موندن واقعا صبر و حوصله می خواد. پدر ادم رو در میاره.آگه واقعا بهش علاقه داری بشین بخون دوباره. ولی بهت یه نصیحت دارم. اونم اینکه حتما تو یه آزمون آزمایشی شرکت کنی.قلچی محیطش خوبه.می تونی اونجا بری . مهم اینه که روحیه تو از دست ندی. حالا به هر طریق که شده.

کاربر فعال انجمن آموزش عالی alavi71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

مرسی آره منم با ابن که از بهمن دیگه به خاطر این که مریض شدم و تا مشکلات مریضیم حل شه وسط خرداد بود نسبت به سال اول که شدم 33000 امسال رسوندم به 8500 و میدونم اگه بخوام و تلاش کنم می تونم کنکور بعدی 850 یا 85 بشم

بله اگر از تصمیمتون پشیمان نمیشود با پشتکار و توکل میتوانید در کنکور سال دیگه نتیجه دلخواه را کسب کنید.

---------- Post added at 11:17 AM ---------- Previous post was at 11:16 AM ----------

ببین دوس عزیز پشت کنکور موندن واقعا صبر و حوصله می خواد. پدر ادم رو در میاره.آگه واقعا بهش علاقه داری بشین بخون دوباره. ولی بهت یه نصیحت دارم. اونم اینکه حتما تو یه آزمون آزمایشی شرکت کنی.قلچی محیطش خوبه.می تونی اونجا بری . مهم اینه که روحیه تو از دست ندی. حالا به هر طریق که شده.

قلم چی که اصلا ازمونهای استانداردی نداره چون میتونی تراز کاذب توش کسب کنی.

ولی از تصمیمتون پشیمان نمیشود با پشتکار و توکل میتوانید در کنکور سال دیگه نتیجه دلخواه را کسب کنید.

پروفشنال eblisandenzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

من خودم سال اول که کنکوردادم گند زدم ! واقعا گند زدم !

اما سال دوم نشستم خوندم و الان هم راضی هستم ! چون به اون چیزی که میخواستم رسیدم !

داره خودمونی میشه hojjat_vahidi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

من خودم سال اول که کنکوردادم گند زدم ! واقعا گند زدم !

اما سال دوم نشستم خوندم و الان هم راضی هستم ! چون به اون چیزی که میخواستم رسیدم !

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •